Mircea Corbu și orientarea in Bușteni

Astăzi dimineață, in urma vântului de aseară, a trebuit să se intervină pe strada Panduri pentru a se tăia niște brazi puși la pământ.

Așa cum ne-a obișnuit, ultimul primar, cel cu mintea odihnită de după concediul de săptămâna trecută, nu a putut rata ocazia să facă un live pe Facebook.

Până aici e totul foarte normal și bine in  același timp, mai ales că a dorit să informeze cetățenii și conducătorii auto care utilizează strada Panduri că aceasta este inchisă până la remedierea problemei , dar au posibilitatea de a ocoli pe stradaaa … pe STRADA DE JOS … pe stradaaaa … CEA DE LA DOMNU SAVIN IN JOS … pe stradaaa … intr-un final a icnit o  ”strada Prieteniei” dar nu i-a ieșit strada Florilor neam.

Minutul 0.38 – din cauza vântului de aseară sau din cauza emoțiilor, ultimul primar a uitat numele străzilor din urbea pe care o conduce !

Până aici ”stirea este perfect reală” ca și indicațiile date de ultimul primar .

De aici incolo articolul este PAMFLET și trebuie tratat ca atare !

Incep cu un ”meme”, cred că-i zice , care mi-a plăcut azi dimineață, cu mult inainte de live-ul ultimului primar dar  care nu are legătură cu el, insă mi-a plăcut și l-am distribuit și eu pe profil . Acesta zice așa :

Stiți că in Ziar de Bușteni, puteți găsi si o categorie intitulată Harți , iar in această categorie găsiți hărți turistice, stradale, cu obiective turistice, cu unitați de cazare și multe alte tipuri.

Ei bine , de astăzi va trebui să modific mult aceste hărti pentru a fi in ton cu ultimul primar și probabil cu noile indicații pornite de pe la Primărie , pentru o bună orientare in urbe .

Peste ceva timp informarea turistică și orientarea in Bușteni se va face cam așa :

In caz de coloană pe DN 1, faceți dreapta la Borsec , treceți linia de cale ferată, apoi faceți stânga pe strada pe care locuiește fostul Consilier Nastase , nu dreapta inspre Consilierul Mitrică, treceți podul de la Pescărie, o tineți tot așa cale de ceva sute de metri apoi faceți un ”ES” și intrați pe strada pe care stă Savin care duce la Castel și pe urmă in fața Primăriei.

Pe urmă, faceți dreapta și după ce treceți de casa Consilierului  Codescu și Pensiunea fostului Consilier Anghel veți ieși din Bușteni.

Dacă doriți să vizitați Muzeul Cezar Petrescu , după ce ați trecut de Codescu și Anghel, faceți stânga și dreapta și imediat după ce treceți de blocul in care stă Consilierul Haiduc veți vedea Muzeul Cezar Petrescu.

Dacă vreți să mergeți la Gura Diham, după ce treceți de Hotelul lui Savin, faceți stânga inaintea trecerii de pietoni , treceți de casa Consilierului Ghiță și a Consilierului Miclea și o țineți tot așa vreo 4 km până la Cabană.

Dacă vreți să ajungeți la Telecabină, o luați pe strada unde a fost sediul PNL Bușteni, nu aveți cum să vă rătăciți pentru că vedeți scris pe geam Senator Iulian Dumitrescu, apoi o luați in sus .

De la Telecabină in sus puteți să mergeți la Cascada Urlătoarea . Ca să ajungeți la Urlătoarea, de la Telecabină o luați pe strada pe care ultimul primar, Mircea Corbu, pe care mama lui nu l-a născut primar, a avut o casă/pensiune turistică pe care a vândut-o , treceți pe lângă casa in care locuiește acum o țineți tot așa in sus până dați in traseul de Urlătoare.

Mai aveți posibilitatea să ajungeți la Urlătoarea și din Poiana Țapului astfel:

Varianta 1 – o luați pe strada care trece pe lângă ANL-ul unde a stat Vice Primarul, in sus până vedeți marcajul traseului spre Urlătoarea

Varianta 2- o luați pe strada pe care stă Consilierul Mușat , apoi vă intersectați cu strada de la varianta 1 si faceți dreapta , apoi tot așa 

Dacă trebuie să ajungeți la Cimitir , o luați pe strada unde locuiește un fost consilier PNL , casă pe care i s-a pus pata ultimului primar ( din luna AUGUST 2023 !! ) pentru că este construită din bani munciți cu greu de vreo trei generații, neproveniți din contracte cu Primăria Bușteni pentru introducere de ”țeve” prin pământ sau  din asfaltări frauduloase pe care a trebuit să ii restituie, nici din contracte cu Hidro Prahova unde a băgat alte ”țeve neconforme” , nici din economii/ furăciuni de apă cu apometrul montat invers, legat in conductă fără apometru, fără aviz de branșament , casă construită  așa cum vă spuneam, pe teren din moși stramoși nicidecum făcut cadou pe legea 15 , sau compensat pentru lucrari neefectuate cum și le-a făcut ultimul primar !

Buunnn !

Cu siguranță am omis multe puncte de reper insă in funcție de cum vor evolua lucrurile voi adapta traseele și hărțile !

Și nu uitați, ca să ocoliți intervenția de pe Panduri aveți posibilitatea de a ocoli pe stradaaa … pe STRADA DE JOS … pe stradaaaa … CEA DE LA DOMNU SAVIN IN JOS … pe stradaaa …

Și uite așa o s-o tot ținem incă vreo 5 anișori … sau 3-7 luni … sau mai puțin dacă apare DNA-ul pe la Bușteni !

Notă: sursa foto – print screen live-ul ultimului primar de pe FB și FB .

Pentru a inveseli ziua și altor prieteni/cititori puteți distribui acest articol de la butoanele de mai jos ! 

Reprecizez că primele 5 paragrafe reprezintă articol asumat, apoi totul este pamflet și trebuie tratat ca atare.

 

___Vizualizari 1283

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Panorama-scoala
Blocuri sociale aprobate de C.L. Bușteni in curtea și peste Scoala NR.1 Bușteni

Mă gândisem să mai aștept ceva timp până să scot acest articol insă vineri 16 mai, de dimineață, o echipă...

festivalului-cascavelei
Festivaul Cascavelei – Valea Doftanei 11-13 septembrie și programul

Festivalul Cașcavelei de la Valea Doftanei este cea mai longevivă manifestare de acest gen din Prahova. Acțiunea atrage an de...

Close