Necrolog ! Salvamont Bușteni a fost desfințat de Mircea Corbu !

Zi tristă pentru orașul Bușteni, pentru Bucegi, pentru turismul care incă se mai practică, firav ce-i drept la Bușteni, pentru imaginea orașului, pentru identitatea sa și pentru siguranța orașului.

Când am zis că toate deciziile luate de Mircea Corbu sunt luate pe dos, mulți dintre voi ați spus că am eu ce am cu acest distrugător, demolator ajuns accidental la frâiele Porții Bucegilor. Când am zis că Bușteniul va fi distrus, că va ajunge ”port la Oceanul Pacific” că vom ajunge sclavii altor ”porți” , ați zis că ori e pamflet, ori  am eu o imaginație bolnavă, ori că sunt nebun.

Un asemenea asediu pentru distrugerea acestui ”colț de rai” , al porții Bucegilor , nu a avut loc niciodată , sau cel puțin nu a avut sorți de izbândă, pentru că intotdeauna au existat capi, care oricum i-ai lua, iubeau acest tărâm și nu distrugeau din interior. Din nefericire pentru noi , in 2020 a reușit să se instaleze  la cârma orașului ”un fiu trădător”, un real demolator, cinic, mincinos și incompetent in ale administrației, un individ negru la suflet, iubitor de arginți, vânzător de neam, samsar corupt și hoț ! 

In nemernicia lui, acest Iuda a distrus din interior aparatul administrativ și ne-a vândut toate resursele, apă, aer, peisaj, turism, identitate, sănătate, siguranță, până și cimitirul cu locurile de veci, ale părinților, bunicilor , străbunilor noștri , distrugând la propriu ”Poarta Bucegilor” !

Pentru cei care nu stiți, unul din criteriile de clasificare a stațiunilor turistice de interes național este de a avea ”echipă Salvamont / Salvamar proprie ”! 

In campania din 2020 Mircea Corbu acuza administrația bușteneană că nu acordă suficientă atenție și finanțare echipei Salvamont Bușteni atrăgându-și sprijinul electoral al echipei Salvamont Bușteni, ca apoi in 2024 să o desființeze pe motiv că ”nu sunt bani” ! 

Ideea că Echipa Salvamont Bușteni a fost transferată sau preluată de Salvamont Prahova nu insemnă doar faptul că cei 15 salvatori sunt pe ștatele de plată ale CJ Prahova, nicidecum, ci insemnă că și patrimoniul /clădirile , autoturismele , etc au intrat in administrarea CJ Prahova, sediul din str. Telecabinei cât si Centrul de  Salvare Montană Bușteni , cel din Bucegi , toate acestea achiziționate din banii contribuabililor orașului Bușteni ! 

Si acum, că tot s-au aprobat taxele și impozitele locale, intreb și eu, de ce Teleferic SA, in speță Telecabina Bușteni ar mai vira la Bugetul Local 3% din incasări vreo 150.000 lei , de ce agenții economici , unitățile de cazare ar mai plăti taxa Salvamont de 100 lei/cameră/an adică vreo 300.000 lei , de ce ar mai sponsoriza cineva echipa Salvamont Prahova, nu Bușteni, cu echipamente și altele ?

Nu sunt bani ? Păi cum să mai fie bani dacă ai devalizat bugetul local , ai angajat doar apropiați, ai incheiat numai contracte cu firme de casă  pentru investiții și consultanță, de milioane de euro, ai platit ore suplimentare in fals de milioane de lei, ai uitat să incasezi ” redevențe” de milioane, ai schimbat destinația patrimoniului aducător de plus  valoare, vrei să faci cadouri de milioane de euro către firme impuse ca să rămânem indatorați și sclavi pe veci ?

Ce urmează Mircea Corbu ? Să desfințezi și echipa de Pompieri ? să o transferi către Sinaia sau Ploiești  ? 

Așadar, Odihnește-te in pace Salvamont Bușteni !

Cinste și pios omagiu salvatorilor montani ai echipei Salvamont Bușteni care prin dăruire, curaj și eroism au făcut cinste orașului nostru !

Regrete eterne !

Notă: printscreen-uri profilele publice ale tradătorului orașului Bușteni, ultimul primar .

Totuși, o intrebare aș mai avea : Consiliul Local Bușteni pe unde se situează in această ecuație ? că totuși este vorba de o organigramă, de niște bugete, de niște obiecte de patrimoniu . Că dacă tot se intâmplă dispariții d-astea peste noapte și nimeni nu știe nimic, mâine poimâne ne trezim că Orașul Bușteni a fost preluat de vreo localitate invecinată, și aici nu mă  refer la Perla Carpaților , Sinaia, ci la Moroieni care a mai luat și Babele și Sfinxul ! 

Acest articol NU este un pamflet, se bazează doar pe faptele ( cum vreți voi să le spuneți ) ale unui NIMIC administrativ.

Dacă vreți să distribuiți acest articol, n-aveți decât ! 

Oricum, Orașul Bușteni NU MAI EXISTĂ ! 

 

___Vizualizari 2820

One thought on “Necrolog ! Salvamont Bușteni a fost desfințat de Mircea Corbu !

  1. Nu îmi vine să cred. Fără cuvinte, ce se întâmplă în Primaria Bușteni. Consiliul local, nu are nici un cuvânt in fața acestui Primar???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
077
Buget local VOTAT, Buștenarii BELIȚI

Ieri, joi, a avut loc ședința de aprobare a Bugetului Local pentru anul 2016 la Centrul Cultural Aurel Stroe, eveniment...

salvamont
Un pic despre SALVAMONT Bușteni și nu numai

De mult timp citesc pe internet despre diverse activitați sau acțiuni ale unor membrii din echipele Salvamont Busteni sau Sinaia...

Close