zdb_15x15cm_2

Avantaje ZdB

Spuneam că schimbăm metoda de fidelizare a cititorilor ZdB.

Ce metodă am ales?

Articolele de interes doar pentru locuitorii arealului, vor putea fi vizualizate neinregistrat timp de 24 -36 de ore. După această perioadă, pentru a citi sau reciti aceste articole orice utilizator trebuie să se inregistreze și/sau  logheze.

Inregistrarea ca Autor ZdB presupune introducerea unui email valid pentru a obtine o parolă de acces, sau a conectării cu contul de Facebook ( in curând cu Twitter și G+. Dacă utilizatorul se conectează cu contul de Facebook il rugăm să ne ceară prietenia pe Fb pentru a nu-l considera spam și a-i sterge contul.

După inregistrarea cu o adresă de email validă consultați-vă adresa pentru a obtine parola de acces in sectiunea de logare. Aveți grija că introducerea de trei ori greșit a parolei duce la restrictionarea accesului la cont timp de 12 de ore.  După introducerea parolei trebuie să introduceți rezultatul corect al adunării simple și să apăsați butonul de LOGIN.

Apasarea butonului vă va duce in contul dvs de subscriber. In colțul din stânga sus veți vedea  scris Ziar de Busteni, apasați si bucurați-vă de citirea oricărui articol din ZdB.

Butoanele / Link-urile de Register și Login le găsiți doar in pagina http://ZiardeBusteni.ro ( pagina de intrare), widgetul din stânga jos.

Dacă aveți cumva dorința de a scrie in Ziar de Bușteni articole puteți să ne transmiteți un e-mail pe adresa ziardebusteni@journalist.com in care să ne specificati in ce categorii doriți sa scrieți.

Dacă doriți să comentați vă rugăm să o faceți ”frumos” chiar dacă stiți să injurați. Derapajele verbale directe, care nu pot fi corectate cu sinonime vor fi inlocuite cu X-uri, din dorința de a nu-i afecta vizual pe alți utilizatori mai pudici sau care nu au auzit pănă acum așa ceva. Audiența ZdB este 12+ , deci fiți decenți . Sub fiecare comentariu corectat vom publica o erată unde vom scrie cuvintele modificate , nu neapărat in ordinea in care au fost utilizate provocând astfel imaginația., cu excepția cuvintelor super triviale.

Adresele de email introduse nu sunt publice .

Dacă vă inregistrați ca autor atunci trebuie să știți că veți primi din partea ZdB numai corespondență prin email iar aceasta va fi numai cu articolele care se publică in ZdB. Deci nu SPAM. Uneori s-ar putea ( numai in cazuri deosebite) să transmitem anumite e-mailuri cu privire la campaniile ZdB pentru a avea un punct de vedere al cititorului sau anunțuri de importanță maximă.

In condițiile in care sunteți Autor ZdB și este ceva in neregulă cu articolele dvs sau paginile dvs personalizate, doar atunci vă vom contacta prin e-mail sau telefon. Numai in caz de forță majoră!

Ne rezervăm dreptul de a nu aproba unele conturi sau a sterge anumite conturi care ”nu ni se par in regulă”! adică acelea care sunt prea anonime sau rău intenționate.

Toate informațiile din acest site sunt de regulă ”creații proprii” nu copy paste, ZdB punănd accentul pe real și realitate.

Avantajele  Autorului  ZdB :

– Poate vizualiza toate articolele si paginile restricționate pentru vizitatorii neinregistrati

– Poate crea 1 pagină de prezentare GRATUIT – ( necesită corespondență pe e-mail pentru solicitare)

– Poate posta 7 articole săptamânale Gratuit in toate Categoriile pe care le are la dispoziție

– Beneficiază de tutoriale care il invată cum poate beneficia de pluginurile din site gen galerii, tab-uri, atasamente video, preluare de articole ale altor autori sau inserarea propriilor articole in alte pagini, inserare de publicitate in widgeturi, autoposting in pagini de facebook, twitter, wordpress, etc.

– Reduceri la anumite produse din Magazinul ZdB.

 

SI TOATE ACESTEA GRATUIT !  

 

Citiți și Termeni & condiții ZdB

Inregistrarea in Ziar de Bușteni nu costă și nu doare!

 

 

___Vizualizari 1536

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

NOUTĂȚI