Despre ZdB /Cum devi autor? Termeni și condiții

Ziar de Busteni – publicatie online

E-mail:  ziardebusteni@journalist.com

Adresa WEB :   http://ziardebusteni.ro

Facebook: http://www.facebook.com/ziardebusteni

Twitter: http://www.twitter.com/ziardebusteni

Telefon:  0722.766.638

Acest blog este o publicatie online de stiri și informații despre orasul Busteni, Sinaia si Azuga, Valea Prahovei, Muntii Bucegi si Baiu intr-un cuvânt Arealul Bucegilor si va functiona dupa urmatorul principiu:

” Daca m-ai primit in casa ta nu mă voi apuca sa-ți iau la bataie familia si prietenii “ aici vei gasi doar informatii utile si stiri despre frumos.

“Ziar de Busteni” nu este un ziar/publicatie on-line de scandal, isi doreste sa analizeze trecutul, prezentul si realitatea pentru a vedea sau anticipa fiecare viitorul asa cum va fi.

Transmite-ne coordonatele tale la ziardebusteni@journalist.com  pentru a te posta pe harta unitatilor de cazare sau a agenților economici ( cea generală) pentru ca daca EȘTI ZdB ( ai cont) ai la dispozitie in pagina ta de autor și posibilitatea să-ti postezi singur locația.

Scrie despre tine, despre afacerea ta despre traseele frumoase din Bucegi sau Baiu, dă anunturi, tot ce vrei… și să aibă legătură cu viața economico-socio-umană a AREALULUI BUCEGILOR.

Pentru Autori ! – Informatiile și actualizarile trebuie să fie reale iar fotografiile sau filmele să vă aparțină sau să aveți drept de publicare de la proprietarul lor de drept. Dacă utilizati totusi fotografii care nu va aparțin trebuie să specificati sursa.

Fotografiile ce vor fi publicate de catre autori vor avea un watermark – ziardebusteni.ro generat automat in partea stângă jos, astfel Autorii iși vor putea insera un watermark personal in celelalte trei colțuri gen:  de sau by  < numele blog sau autor > astfel proprietatea fotografiilor sau filmelor este a dvs nu a noastra.

Opiniile exprimate in acest blog reprezinta strict punctul de vedere al fiecarui autor in parte, nicio institutie pentru care lucreaza respectivul autor nefiind implicata in niciun fel decât dacă există o imputernicire scrisă in acest sens.

Fiecare autor isi asuma responsabilitatea pentru dreptul de proprietate ( Copyright ) pentru materialele publicate  Ziar de Busteni ne putând fi tras la răspundere in nici un fel pentru incălcarea drepturilor de copyright.

Acest site ofera o platforma de promovare celor ce au ceva de spus in Arealul Bucegilor. Absolut toti cei ce se inscriu in profilul de mai sus, se pot promova, isi pot face reclama folosind platforma Ziar de Busteni. 

Materialele pe care le publicati, pe cât posibil incercati să fie creație proprie nu COPY/PASTE. Pentru COPY/PASTE avem si noi RSS pe care insă nu il folosim deoarece materialele acelea reprezintă munca unor oameni, noi o apreciem si nu dorim rating din cauza RSS.

Comentariile anonime vor fi corectate cu sinonime pe cat posibil sau cu stelute daca se dovedeste ca se folosesc cuvinte triviale .

NICI UN COMENTARIU NU VA FI STERS , DACĂ ESTE BINE SUSȚINUT ȘI REAL. VOR FI STERSE DOAR COMENTARII CARE PREJUDICIAZA IMAGINEA AREALULUI BUCEGILOR.

ACESTA ESTE UN SITE DOAR DESPRE FRUMOS SI DEZVOLTARE … Pentru materiale si comentarii care nu se incadrează in acest concept … INTERNETUL este plin de platforme unde vă puteți manifesta altfel ! 

 

In cel mai scurt timp in subsidiarul meniului  Despre ZdB  va apare sectiunea  Funcționalitate unde vor fi descrise codurile de inserat pentru a putea folosi corect pluginurile ziardebusteni.ro, gen galerii foto, facebook inviter, javascript, alte snipet-uri html etc.

 

Cu stima,

ZdB – Achim Virgiliu Cristian
Termeni si conditii

1. Conditii generale de utilizare:

Utilizarea site-ului www.ziardebusteni.ro (denumit in continuare “ZdB“) presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte de facto termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.

 

Site-ul www.ziardebusteni.ro este proprietatea exclusiva a lui Cristian Virgiliu Achim ce poate fi contactat pe adresa de e-mail: ziardebusteni@journalist.com  sau la numărul de telefon 0722.766.638 

Site-ul ziardebusteni.ro este administrat de Cristian Virgiliu Achim (www.ziardebusteni.ro) – ziardebusteni@journalist.com si se supune legilor din Romania.

 

Prin utilizarea site-ului www.ziardebusteni.ro si/sau al oricarui alt serviciu oferit se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului.

 

2, Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului www.ziardebusteni.ro
Continutul , design-ul site-ului , conceptul si baza de date colectata de la utilizatori reprezinta proprietatea www.ziardebusteni.ro si sunt protejate de legislatia in vigoare in Romania, in privinta drepturilor de autor si a drepturilor conexe.
Continutul site-ului poate fi utilizat exclusiv in scop personal si comercial personal (afacerea proprie ). Orice utilizare in alte scopuri decat personale se va face doar cu acordul scris in prealabil al www.ziardebusteni.ro.
Este strict interzisa copierea, reproducerea sau vanzarea partiala sau integrala a continutului.
Este permisa reproducerea a maximum doua paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei si cu link catre site-ul nostru, dupa urmatorul model: Sursa – www.ziardebusteni.ro.

Este strict interzisa incheierea de contracte comerciale / de promovare pentru orice fel de publicare/ continut/ produs etc, de catre autori , www.ziardebusteni.rofara acordul scris al proprietarului exclusiv Cristian Virgiliu Achim.

Utilizatorii (autori, editori) care expediaza informatii catre site-ul www.ziardebusteni.ro isi asuma obligatia de a nu incalca in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar detine si accepta implicit ca raspunderea pentru incalcarea acestora le revine in totalitate.

 

Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al www.ziardebusteni.ro (in conformitate cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe).

 

Raspunderea morala, judiciara sau de orice alt fel a celor scrise in articole revine fiecarui autor in parte.

Raspunderea morala, judiciara sau de orice alt fel a celor scrise in comentarii apartine strict autorilor lor.

 

3. Reguli pentru utilizatori:

 

Nu faceti publicitate altor site-uri, afaceri sau interese; nu sunt permise mesajele comerciale care contin link-uri catre alte web site-uri, in afara de cele personale furnizate in datele de contact si care nu se deschid in alt tab .

 

Nu utilizati un limbaj indecent; injuriile de orice fel NU SUNT PERMISE.

 

Nu sunt permise mesajele antisociale, cele care incita la actiuni ilegale, la violenta sau xenofobie.

 

Nu sunt permise postarile care contin discriminari, indiferent daca acestea se refera la sex, varsta, religie, orientare sexuala etc.

 

Nu sunt premise mesajele ce contravin direct sau indirect legilor Romaniei.

 

NU sunt premise mesajele cu caracter explicit POLITIC sau/si de propaganda, indiferent daca vizeaza viata politica din Romania sau/si din alte tari.

 

Toate mesajele exprima doar punctul de vedere si opiniile autorilor acestora; intreaga responsabilitate, din punct de vedere legal, revine in intregime autorilor atat in cazul articolelor postate pe www.ziardebusteni.ro cat si a mesajelor si materialelor incarcate de catre userii site-ului.

 

4. Limitarea responsabilitatii:

 

www.ziardebusteni.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru drepturile de autor pentru articolele publicate de autorii/editorii www.ziardebusteni.ro. Dreptul de copyright pentru materialele existente pe acest site este detinut de fiecare autor/editor in parte si nu pot fi reproduse partial, integral sau modificate, fara acordul scris al acestora sau Ziar de Busteni

Ziar de Busteni Poate utiliza toate informatiile/postarile pentru orice fel de material de promovare gratuita sau comerciala cu indicarea autorului sau articolului/paginii in care a fost postat

5. Modificarea termenilor si a conditiilor
www.ziardebusteni.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul termenilor si conditiilor de utilizare, fara o notificare prealabila a utilizatorului.

 

 

Utilizarea in orice fel a ziardebusteni.ro presupune acceptarea tuturor termenilor si conditiilor specificate in sectiunea de mai sus, “Termeni si conditii”.

___Vizualizari 2543

4 thoughts on “Despre ZdB /Cum devi autor? Termeni și condiții

  1. Ce a fost cu acel titlu ” Elodia de Busteni ” ? Cand a aparut , pentru a deschide trebuia sa te loghezi , daca incercai sa te loghezi ” apareau probleme ” . Care este adevarul , a fost o farsa sau vreti sa-l inlocuiti pe Dan Diaconescu si dati ” stiri bomba ” ?

    1. Scuze, nu inteleg ce probleme apareau la logare. Dupa toate verificarile sistemul functioneaza in parametri. Partea de log-in nu prezinta probleme, e doar protejata de acel calcul matematic banal. Va asteptam cu o descriere a problemelor intampinate pentru a putea rezolva situatia, daca exista una, cat mai repede posibil. Multumesc pentru intelegere.

    2. Titlul articolului era Cioacă de Busteni sau Pușcăria este aproape ! pentru ca Cioaca a fost inchis deoarece i-a spart emailul privat Elodiei, asta pentru a sublinia ceea ce mi s-a intamplat mie in septembrie 2012. Adica, nu poti viola corespondenta privata a unui om, citindu-i si modificandu-i corespondenta, apoi intimidand persoane care au corespondat cu el, amenintand pe toata lumea ca o bagi in puscarie pentru ca asa vrei tu, apoi sa distrugi cariere si persoane, la fel pentru ca vrei si poti. Ei bine daca s-a crezut, ca mitocania, marlania, prostia si stilul mafiot pot fi duse la extrem fara ca cineva sa plateasca s-au inselat. Cam asta era in articol. Deci nu este vorba despre Dan Diaconescu dar subiectele vor fi explozive mai ales pentru ca ele contin procese verbale, emailuri, adresele si orele cand s-a petrecut “violul”, pentru ca “spargatorii” au lasat dovezi cam cat muntele Caraiman, asa de “profesionisti” au fost. Insa va mai asteptam pe ZdB.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

NOUTĂȚI