Primarul Aladin de Bușteni – Heirupism, Fărădelegi, Abuzuri și Minciuni

Ce ghinion are Bușteniul ! 

Notă: Sursa imaginii  – https://stiinta-pentru-toti.blogspot.com/2015/04/opaitul-paleocrestin-exponatul-lunii.html

Acum trei ani spuneam că s-au câștigat alegerile la Bușteni cu cât le pierdeau alții in 2004 pe la locurile 3 – 4 , adică votat de cam 15% din populația cu drept de vot a acestui oraș, că de, dacă nu vrei (?) sau nu ai cu cine vota (?), in loc să faci o minimă analiză , mai bine stai acasă și apoi te intrebi cum naiba s-a ajuns aici .

In 2020 după ce am tot scris ce ne va aștepta , că nu se va mai păstra tradiția, că se va distruge orașul, că se vor distruge lucruri bune sau imagini, că vom ajunge ”port la oceanul Pacific” , că vom ajunge vasalii unor localități ( ce-i drept, muuult dezvoltate) … m-am oprit din scris ! 

Mă săturasem până peste cap să tot aud că sunt răutăcios, că nu dau nicio șansă celui ce fusese ALES și totodată am observat că , persoane din anturajul câștigătorului ”ales” , cei care in campania din 2020 ii erau trup și suflet au inceput să realizeze că … doar fala, heirupismul, delăsarea, aroganța ,dar mai ales MINCIUNA sfruntată sunt de fapt ”calitățile” acestui obscur bișnițar politic. 

Principiile conducătoare ale actualului nostru viitor fost primar au fost intotdeauna heirupismul, fărădelegea și minciuna bine ascunse in spatele autovictimizării , având drept unelte de conducere administrativă șantajul, mitocănia și intimidarea. 

Bineințeles că nu  poți contesta metodele de conducere ale unui ”nou ales” pentru că , in principiu de aceea s-a produs o schimbare, s-a vrut ceva nou, totuși sunt sigur că nu la asta s-au așteptat cei care cu o majoritate firavă, intr-un singur tur electoral au reușit să provoace ”schimbarea”.

Timp de trei ani s-a făcut NIMIC , adică băgat cap in poză, răzbunari, victimizari, furt, fărădelegi, amenințări, in rest NIMIC ! 

Probabil că in 2020, după câștigarea alegerilor locale , proaspătul viitor fost primar , a crezut că visurile de preamărire i-au fost indeplinite pentru că merită, că i se datorează exclusiv, că de atunci in colo toți vom crede că basmele celor o mie si una de nopți sunt reale, că el este Aladinul din poveste și a găsit o ”lampă fermecată” .

Ei bine, ”alesul” a găsit un  ”opaiț coclit”, probabil printre ceva șanțuri regulamentar sau neregulamentar executate pe strada Alpiniștilor sau pe Fagetului, sau pe Căprioarei sau prin parcările din Centru sau cine mai știe pe unde și a inceput să ”o frece” timp de trei ani, insă ”Duhul” nu a ieșit să-i indeplinească dorințele.

Din propriai gândire administrativă intrepătrunsă cu bișnița politică a inceput să-și pună in aplicare planuri de finanțare tip suveică, devalizând bugetul orașului, luând dintr-un buzunar și băgând in altul, cum ii place lui să facă, ce-i drept cu sprijinul nemijlocit a majorității politice din Consiliul Local care timp de trei ani a votat orice năstrușnicie, a inceput șă-și pună in aplicare răzbunările coapte in trecut față de ”concurență” cu sprijinul nemijlocit al aparatului nou format și transformat al Primariei și, având o ”vezică administrativă bolnavă” , prin prepuțul funcției executive de primar a inceput să ”se pișe”, cu ”demnitate” pe profesori, pe cultură, pe agenții economici, pe decedații noștri ( mortăciuni), pe angajații Primăriei, pe cei ai societății Caraiman Comserv, pe cei ai Casei de Cultură, pe cetățenii onești care au muncit zeci de ani pentru imaginea localității, sau pe cei care au zis ceva nu neapărat impotrivă, iar către final … pe Consilierii Locali care i s-au impotrivit in ultimul timp , nemailăsându-l să-și indeplinească nemerniciile.

Ce pot eu să spun este că, odată ce tu, primar in funcție ( executiv) , ameninți cu dosar penal un Consilier Local ( legislativ) , pentru că votează cu ”impotrivă”  la devalizarea domeniului public și patrimoniului orașului și n-ai tu cum să-ți mai acoperi ”ințelegerile”, inseamnă că … vezica administrativă s-a blocat și ”pișăcios” cum erai … ”te-ai pișat pe tine, pe Codul administrativ și pe funcția de primar inclusiv pe Jurământul depus la preluarea funcției de demnitate publică ” !

Din octombrie incoace, adică exact la trei ani de la obținerea mandatului, probabil când activitatea de NIMIC a ieșit la iveală, au inceput totodată să iasă la iveală minciunile, fățărnicia, fărădelegile, abuzurile și aroganțele și a inceput autovictimizarea .

Se dovedește faptul că, neputincios fiind in rezolvarea problemelor și a promisiunilor făcute anterior, sub aura mincinoasă de apărător al legii și luând in brațe sintagma ” după mine potopul” , actualul viitor fost primar,  incearcă să trecă ”pe persoană fizică” orașul nostru ! 

In ultimul timp au inceput să fie folosite antagonist ”proverbe” și ”vorbe de duh” pentru a se distrage atenția de la gravele probleme ce au inceput să apară, de zici că minciunile electorale au fost și sunt gândite de vreun iluminat om de cultură , profesor doctor in limba română și gramatică a aceleiași limbi.

Lăsând la o parte ambutoiajele, barierii, și multe altele, s-a trecut la un alt nivel : minciuna are picioare scurte, cu fundul in baltă, locuințe sociale N-ZEB, insă cea mai folosită este unde-i lege nu-i tocmeală, in speranța că cineva il va mai crede că e ”sincer” și ”preacinstit”.

Primarul NIMIC, Primarul ZERO, Inchipuitul Aladin de Bușteni, e in cădere liberă și iși bate joc, pe față, de lege, de cei vulnerabili, de bugetul local, de societățile și instituțiile subordonate, de tineri, de elevi, de domeniul public și privat, până și de partidul pe al cărui val s-a cățărat, avid de putere, de tot ce incă mai mișcă pe aici . 

Așadar, pentru că am făcut această scurtă introducere, de acum in colo voi incepe din nou să scriu, in stilul caracteristic al ZdB, stilul ”Șeherezad” , depre cele o mie și una de heirupisme, fărădelegi, abuzuri și minciuni din minunatul nostru oraș, incăput pe mâna lui ” Aladin cu opaițul coclit ” !

Vă atrag atenția că la scrierea acestui pamflet s-a folosit doar ”materialul clientului” , asemănarea cu realitatea a personajului principal, adică Aladin, este pură coincidență, singurul fake in această ”poveste” este personajul ”opaițul coclit” care nu cred că a fost găsit și a fost frecat doar in mod virtual in ultimii trei ani, pentru că dacă ”freci” NIMIC , NIMIC iese !

Aș avea rugămintea totuși, dacă aveți probleme de rezolvat pe la Primăria nostră, să nu cumva să cereți să fiți primit in audiență de ALADIN ! 

Dacă ați ajuns până la final și v-a plăcut, puteți distribui, dacă nu v-a plăcut , deasemenea, distribuiți. Dacă nu ați ințeles distribuiți și altor persoane că poate ințelege cineva.

Pe foarte curând ! 

 

 

 

 

___Vizualizari 434

One thought on “Primarul Aladin de Bușteni – Heirupism, Fărădelegi, Abuzuri și Minciuni

  1. M-am nascut, am crescut si am trait multi ani in Busteni, si daca tot a venit vorba despre traditie, ma intreb, chiar asa: care e traditia orasului Busteni? Ce a fost orasul acum 100, 70, 50 sau chiar 30 de ani fata de acum? Ce a ajuns azi? Cate case sunt in Busteni? Cate mai sunt locuite? Care e media de varsta a orasului? samd. Si la sfarsit intrebarea obraznica: cum au ajuns in regresie toate in numai 3 ani?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
fantoma1
O fantomă?

Faceam poze, mai pe inserat. Cerul, norii, Crucea de pe Caraiman..... Va supun atentiei urmatoarea poza: Nimic neobisnuit, cer, nori.......

afis1
A mai trecut un an – Expozitia foto “Un Bolovan” – iunie 2011

Cindva, mi-am imaginat ca as putea fi o caramida din Marele Zid Chinezesc. Si patrunzand deplin in pielea ei, mi-am...

Close