La Bușteni, Mircea Corbu va oficia cununii civile cu durata de o zi, după două zile

In data de 16 februarie 2024, conform calendarului Catolic este ziua  pomenirii Sfinților  Onesim și Iuliana din Nicomedia iar a celui Ortodox , pomenirea sfinţilor mucenici: Pamfil, Valent, Pavel, Seleuc, Porfiriu, Iulian, Teodul, Ilie, Ieremia, Isaia, Samuil şi Daniil, pomenirea sfinţilor mucenici cei din Martiropole, şi a preacuviosului Maruta cât și pomenirii sfântului cuvios şi mucenic Romano cel din Carpenisia, care mărturisind în Constantinopol, la anul 1694, prin sabie s-a săvârşit.

Așadar in această zi de 16.02.2024 , cel care are PUTEREA DE A IERTA , atotfăcătorul de de toate, cel mai săritor primar din analele universului, prea imaculatul, preacinstitul și a tot cunoscătorul străzilor din orașul Bușteni după numele inaintașilor lui, nimeni altul decât ultimul primar al urbei Bușteni ,va oficia, de la ora 18.00, CUNUNII CIVILE CU DURATA DE O ZI ,  in cadrul inegalabilului eveniment tradițional ”Seara Cântecelor de Dragoste ”,  care va avea loc la Centrul Cultural Aurel Stroe.

 


Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Bușteni , avand ca sursă de finanțare probabil fractiunea de 1/12 din Bugetul Local sectiunea Cultură. 

La ”Seara cântecelor de dragoste” ne vor incânta cu participarea artiștii îndrăgiți de noi toți Florin Thomitz, Nicu Zotta, Patricia Thomits, Corina și George Nica.

Conform anunțului oficial de pe profilul de facebook al Primăriei Bușteni, aflăm că”””” ultimul primar , va oficia “Cununii Civile – cu durata de O ZI”, pentru cuplurile de îndrăgostiți care doresc să se bucure de un astfel de moment, sau, de ce nu, să facă o repetiție înainte de marele eveniment …””””

Incă nu a fost anunțat oficial unde se va intâmpla evenimentul din data de 14 februarie -Ziua Indrăgostiților și dacă cei care vor fi cununați civil cu durata de o zi conform tradiției , vor putea să se mai cunune incă odată și in data de 16.02.2024.

Așadar, până la uimitoarele evenimente inventate pe raza urbei noastre vă urez toate cele bune iar tinerilor insurăței cu durata de o zi – fericire maximă și in 14 și in 16 și de  ce nu o viață intreagă !

Trebuie să recunoasteți că ”o treabă făcută la vremea ei face cât 10 … ”!

P.S. Nu am observat pe afiș tradiționalul ”foc de artificii” dar, probabil dacă nu se va transmite LIVE pentru că e instituție publică, vor ieși ”scântei” !

Nota: sursa foto – profilul oficial al Primăriei Bușteni.

Aceast articol , vă rog să il considerați Pamflet cu toate că … fiind asumat de Primărie și Consiliul Local il puteți considera și Bătaie de joc!

Puteți distribui acest articol pentru cei care nu au putut să se cunune pe 14 februarie pentru o zi , pentru că mai au o șansă pe 16 sau dacă le-a plăcut pot intra in prelungiri.

Totodată puteți distribui acest articol pentru ca locuitorii și turiștii să poată petrece clipe de neuitat la Seara cantecelor de Dragoste, alături de indrăgiții interpreți .

___Vizualizari 732

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Babele si imprejurimile lor – Prin PNB acum 100 de ani !

Babele la sfat - unul dintre punctele de atractie ale Bucegilor.    

afis1
A mai trecut un an – Expozitia foto “Un Bolovan” – iunie 2011

Cindva, mi-am imaginat ca as putea fi o caramida din Marele Zid Chinezesc. Si patrunzand deplin in pielea ei, mi-am...

Close