Mircea Corbu – Suntem (din nou) singur in control și noi abuzuri

Când a dat prima zăpadă, săptămâna trecută, de-a rămas Bușteniul inzăpezit, Primarul Zero Mircea Corbu, a ieșit in control pe la ora 13,00 , sub deviza ”SUNTEM PE TEREN ” ! 

SUNTEM, se referea la pesoana sa și telefonul cu care iși făcea selfieul printre utilajele de dezăpezire.

Astăzi, când se ”crăcăna” de ziuă, mă rog, la apusul miezului nopții, sau cum se zice in popor , ”noaptea ca hoții”,  Primarul Zero , intergalacticul Mircea Corbu , a ieșit pe uliță, să-și mai fardeze un pic imaginea de ”numai eu” , ”eu sunt totul”, ”eu sunt in toate” sub deviza ” BUNĂ DIMINEAȚA DRAGI BUȘTENARI , SUNTEM IN CONTROL…” ! 

Din nou , ”SUNTEM” , el cu telefonul , incercând să facă ”streaming inregistrat” printre gunoaie acompaniat de lătratul câinilor de prin ogrăzi.  

5 mici filmulețe, postate in bezna nopții, singur singurel, văicărindu-se și autovictimizându-se că nu este lăsat să iși facă treaba, că i se pun bețe in roate că ”Poliția COMUNITARĂ”??!! și departamentul de  Mediu nu-și fac datoria , dar că până ”se scoală” ( probabil Poliția ”comunitară” ) ”vor” face un control prin tot orașul ( El cu telefonul) ca să vadă buștenarii că ce zice ”SUNTEM” e ca ”EI” …

Și iată așa s-a plimbat prin 5 locuri, prin Poiana Țapului și pe Zamora, scormonind prin coșuri de gunoi, făcând filmări cu saci de moloz, cu resturi de asfalt … dinamism maxim .

Atâta timp cât nu știm ce atribuții are viceprimarul orașului , aceste filmulețe sunt total indreptățite să fie luate ca probe martor că nu a făcut nimic de luni de zile ci doar a trecut cu vederea, in sarcina sa ( Primarului Zero ) căzând rezolvarea acestor probleme. Dacă i-a delegat sarcinile de gospodărire viceprimarului, atunci … 

Așa, ca precizare, că poate că ii este greu să caute pe net lu domnu Primaru Zero și poate vrea să știe ce servicii, departamente sau alt structuri are in subordine , LEGEA nr. 371 din 20 septembrie 2004 se  referă la înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Poliţiei Comunitare , transformată / modificată prin Legea 155/2010 – Legea politiei locale . Deci matale domnu Primar Zero conduci/iți este subordonată POLIȚIA LOCALĂ , că Poliția Comunitară nu mai există de vreo 13 anișori ! Pe ce planetă ați trăit ”voi” până acum ?

Dar ce să vezi … odiseea plimbărilor nocturne nu s-a oprit printre gunoaie, nu! A trebuit să nu se dezmintă și să comită niște abuzuri, să mai calce  in strachina Consiliului Local Bușteni și să mai provoace și ceva pierderi la S.C. Caraiman Comserv . Aici s-ar putea să aibă dreptate … Poliția LOCALĂ, nu COMUNITARĂ , NU și-a făcut treaba ! Trebuia să-l SALTE și să-l amendeze pentru că a incălcat o proprietate sau oricum o  tulburare de posesie !

In mijlocul nopții, in afara orelor de program ale unei societăți comerciale, neaflate in subordine, ci in subordinea Consiliului Local, incălcând principiul bunei gestiuni financiare și al eficienței și-a permis să solicite PORNIREA INSTALAȚIEI DE TRANSPORT PE CABLU DE LA PÂRTIA KALINDERU !  … ca să ne arate că ”SUNTEM in control ” in vârful pârtiei Kalinderu .

Ca simplu cetățean, solicit Consiliului Local Bușteni să ia măsuri de recuperare a prejudiciului creat  la Pârtia Kalinderu de către numitul Corbu Laurențiu Mircea , și să facă public actul de recuperare , pentru că altfel, precedentul fiind creat, noi ceilalți cetățeni ai orașului Bușteni suntem indreptățiți să utilizăm orice bun public și privat al CL Bușteni, fără nicio obligație financiară, indiferent de oră sau zi.

Notă: Sursa foto – Printscreen-uri profil public FB al lui ”SUNTEM” .

Dacă ți-au plăcut haiduciile și abuzurile  Primarului Zero distribuie acest articol, dacă nu ți-au plăcut, așișderea, distribuie .

Pe foarte curând, pentru că mă duc până la Comarnic și până la Sinaia, ca să văd aprinderea iliuminatului festiv, pentru că la Bușteni , Primarul Zero … Vai de noi !

___Vizualizari 663

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cu bune și cu rele la Zilele Orașului Bușteni

De vreo 10 ani, orașul Bușteni a aut parte de spectacole și evenimente șterse, tacute, făcute in șoaptă și heirupist....

020
Despre Jean Băcioiu, la 93 de ani

Jean Băcioiu, născut pe 22 iulie 1922, fiind primul copil al familiei, după el au urmat incă trei frați, două...

Close