Mircea Corbu trimis la lada de gunoi a istoriei orașului Bușteni, in unanimitate

Astăzi, 29.11.2023, cu prilejul ședinței ordinare a C.L. Bușteni, Primarul Zero – Mircea Corbu a înfrânt !

Astăzi, el a devenit primul Primar din istoria Bușteniului, a Județului Prahova și a intregii Românii, căruia i s-a respins in unanimitate, 15 voturi impotrivă, 3 proiecte de hotărâre. 

Au mai existat Hotărâri respinse, dar niciodată, niciodată, să nu fie măcar un vot PENTRU , mai ales când ai 6 consilieri locali ai tăi. Vă dați seama cam ce atmosferă e in PNL, dacă nici măcar unul dintre consilieri nu a votat, măcar din solidaritate cu Președintele PNL Bușteni și Primar totodată Mircea Laurențiu Corbu.

Vă recomand să urmăriți ședința fie pe pagina de FB Primăria Bușteni, fie pe Bușteni TV, și să vedeți cam cum a dorit Primarul Zero să treacă Orașul Bușteni pe persoana fizică Mircea Corbu .

A incercat astăzi să dea lovitura de grație Orașului Bușteni insă in cele din urmă a fost oprit de TOȚI consilierii locali.

Ce era să ni se intâmple :

Să rămânem fără cimitir, fără Poliție Locală, fără Viceprimar ( i se luaseră toate atribuțiile prin Organigramă),fără Centrul Cultural Aurel Stroe iar dl Corbu devenea managerul de drept al tuturor activităților culturale din oraș, fără Pârtia Kalinderu și fără turism de iarnă implicit pentru că s-a hotărât Primarul Zero să schimbe statutul SC Caraiman Comserv, să demită administratorul să angajeze alti 3 administratori in societate iar Consiliul local să aibă doar 2 voturi din 5, adică minoritate in AGA SC Caraiman Comserv . Procedura trebuia să inceapă din 3 decembrie 2023 ! 

Pe la punctul 13, probabil intr-un moment de luciditate, dându-și in sfârșit seama că minciuna a luat sfărșit , Corbu a zburat furtunos din sala de  ședințe a C.L. Bușteni ! 

Stiu că Primarului Zero ii plac proverbele și zicătorile insă de data asta nu merge  zicala ”orice șut in dos e un pas inainte ” că nu a stat cu spatele ci merge zicala  cu tesla !

Acum poate că va realiza cineva și in conducerea PNL Prahova că la Bușteni, PNL s-a făcut de râs ! 

Vă mai așteptăm pe la noi prin cătun dragi politicieni ai PNL ! 

___Vizualizari 724

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
HPIM3739
Cafeaua de dimineață – Știri din Arealul Bucegilor

In aceasta pagină/articol in fiecare dimineață, " la o cafea "  puteți citi știrile din Arealul Bucegilor care provin din...

parcare-handicapat-politisti
Numai pentru PERSOANE cu DIZABILITĂȚI

Aceasta este știrea - Sursa Știrile PROTV   Sper din toată inima că este o glumă pentru că menționarea cu...

Close