”DERBEDEI” IESIȚI LA VOT !

După o lună de campanie electorală, când totul părea fair-play, cu afișe, cu discuții cu cetățeanul, cu materiale de propagandă mai mult sau mai puțin realiste distribuite, s-a trezit un ”epitet”, mare Coordonator de campanie pe Valea Prahovei, Colegiul 1, aruncat la groapa de gunoi a politicii prahovene din cauză că nu trecea de criteriile de integritate nici la noi la P.N.L. nici la P.S.D. sau la vreun alt partid , un semidoct , dar ce zic eu semidoct, un incult notoriu, care nu stie să citească decât cu caractere de 16 inch un text, cu Bacalaureatul luat in condiții necunoscute dar cu Doctorat, să facă un mare ”pișu” pe interdicțiile electorale si să arate cât de zmeu este el.

Aici s-a incălcat legea 115/2015 art 71, alin 2 lit b,c … dar ce să vezi putea să injure ”legal” deoarece calomnia și insulta nu mai sunt infracțiuni țin de civil iar asta inseamnă să ne lovim de rânjetul ”miliardarului de carton” cu procese interminabile …Bravo ”calomniacule” ! Ne-ai făcut și de data aceasta așa cum iși place ție, nimeni din Orașul TĂU nu-ți tine piept.

Bine, când te mănâncă limba și ești ”epitet” ar trebui să ști că nu este frumos să jignești sau să calomniezi când sti că cel pe care il ”bagi in corzi” este NEPĂTAT și din motive clare, de a nu afecta imaginea Primăriei Bușteni , a Poliției Române, a Poliției Locale și a orașului Bușteni in ansamblu a preferat să PLECE EL nu ”să-l dai tu afară”

Păi EPITETULE, uiti că din cauză că NU am semnat procesele verbale pentru lucrari NEEFECTUATE in proiectul SMIS 3457 ai promis că MĂ DAI AFARĂ ? Lucrari in valoare de 800.000 lei constatate de ADR Sud Muntenia pentru aleile de granit INEXISTENTE pe care le-ai mai ” granitat” incă o dată? Uiți că NU AM SEMNAT PROCESUL VERBAL DE EXECUTIE A LUCRĂRILOR , pentru care ai intrat ca un infractor impreună cu alți infractori in biroul de Proiecte cu Finanțare Europeană in noaptea de 04.09.2012, unde ai distrus toate documentele care atestau FRAUDAREA FONDURILOR EUROPENE pentru proiectele derulate ? Uiți că ai OBLIGAT angajați din Poliția Locală să-și depășească atribuțiile și să comită fapte penale ? Uiți că mi-ai inscenat o comisie de disciplină care nu avea ce să găsească in activitatea mea profesională?

Derbedei cei de la P.N.L. ? Cea mai joasă speță ? M-ai dat afară din Primărie ?

Nu m-ai dat tu afară, am plecat eu pentru că TU ERAI UN HOȚ, UN INFRACTOR, UN MAFIOT ȘI UN INTERLOP și mi-ai amenințat viața prin sintagme de genul ” ai grijă pe unde mergi să nu ți se intâmple ceva! ” , ”Nu vei mai lucra nicăieri in Valea Prahovei”, ”o să am grijă de tine!” si multe altele…

Nu m-am coborât la mintea ta dar m-a durut psihic și poate și fizic așa cum i-a durut pe sutele de buștenari pe care i-ai umilit.

Ai distrus Bușteniul și toată activitatea mea profesională pusă in slujba Cetățeanului, ai inrobit următoarele generații prin credite neperformante de peste 12 milioane de euro pentru următorii 17 ani pentru ați satisface tu orgoliile si ”necesitățile” .

Ai corupt, ai mințit , ai FURAT! Tu și acoliții tăi, fini, fine, nepoți si nepoate si ti-ai implicat până si copii in devalizarea Orașului Bușteni ”impreună cu CONSILIUL TĂU LOCAL”

DA ! Poate că depășesc măsura dar sunt mult prea multe.

Am indurat multe atrocități dar… ca nu cumva să-ți vină vreo idee să mă izbesc și eu ca alții de vreun tren sau de vreun zid de autostradă, cum observ că se intâmplă cu cei care NU SUNT CU TINE uite aici niște documente PENALULE …

85% dintre”derbedeii” orașului Bușteni, 2836 de familii au primit Platforma program PNL pentru perioada 2016 – 2020, singura platformă viabilă și total optimizată cu Bugetul Local precar, devalizat de administrația Savin ”impreună ”cu Consiliul lui local de 12 ani . Este CONTRACTUL PNL Bușteni cu cetățeanul, SCRIS, nu vorbe, nu promisiuni.

”DERBEDEI” IESIȚI LA VOT !

___Vizualizari 1013

2 thoughts on “”DERBEDEI” IESIȚI LA VOT !

  1. Bravo domnule Achim.chiar daca va iesi iar starpitura,noi ne.am propusca tineri,prin orice mijloce sa.l dam afara din orasu nostru.dar nu inainte sa plateasca tot raul ce ni l.a facut.jos Ceausescu?jos SAVIN!JOS!!!VOI BUSTENARI CARE PLATITI TAXE SI IMPOZITESI APE SI MULTE ALTELE,DE CE STATI CU CAPUL PLCAT IN FATA UNUI ,,DR.EC.,,PARVENIT DE LA MAMA DRACU SA NE VANDA PE NOI!!!!????LASI ATI FOST MEREU,SI VETI FI PANA CAND VI SE VA TAIA TOT,INCLUSIV CAPUL,CAPUL ALA PLECAT DE 12 ANI,LA O PUNGA DE ZAHAR SI.UN KIL DE ULEI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ordinea pe buletinele de vot la Bușteni, acorduri rupte, egalitate de șanse

1 ALDE, 2 PNL, 3. USR, 4.PMP, 5.PSD , aceasta fiind ordinea trasă din ”căciula” Biroului Electoral Județean, pentru partidele...

ATENȚIE! S-au modificat normele de clasificare pentru unitațile turistice, amenzi usturătoare

In Valea Prahovei dar și in țară toți administratorii unitaților de cazare și alimentație publică riscă amenzi usturătoare dacă nu...

Close