Campionatul European de Science Fiction – Bușteni 2013

Campionatul European de Science Fiction – este la prima ediție și se desfășoară in perioada 11 Noiembrie – 21 Noiembrie la Bușteni, localitate supra numită Poarta Bucegilor.

CAMPIONATUL DE SF

Acest Campionat European de S.F. este organizat de către Orașul Bușteni in vederea promovării proiectului  ”Modernizarea infrastructurii si cresterea calitatii serviciilor turistice in statiunea Busteni cod SMIS 3457”, proiect finațat in cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013 , Axa prioritară: 5, Domeniul de intervenţie: 5.2. cu o valoare totală de 15.197.393,43 lei.

Dacă luni apăruse o enigmă, aceea că se scoteau bordurile din Parcul Central al orașului, montate cu un an in urmă, această enigmă a fost dezlegată in timpul evenimentului promovat mai sus.

DSCN3306

 

 

Printre altele, astăzi acele borduri erau repuse la loc dar suprainălțate

DSCN3309

 

De ce???… Probabil vă intrebați ce este cu betonul turnat peste aleile de ”granit” , sau ce se vede in zare, … oameni in genunchi. Țineți-vă bine:

 

DSCN3307

 

DSCN3314

 

 

Peste aleile de granit, montate anul trecut si care au avut o valoare aproximativă de 600 – 700,000 lei ( 6 – 7 miliarde vechi ) acum se montează ALTE PLĂCI de GRANIT !!!!!!!!!!!!

 

DSCN3308

 

DSCN3310

 

DSCN3311

 

DSCN3313

 

 

Valoarea lucrarilor in principiu ar trebui să fie acceași ca și anul trecut… deci Campionatul European de Science Fiction – Bușteni 2013 se desfășoară pe bani Europeni si Publici.

De menționat că Reabilitarea străzii Alpiniștilor a fost reabilitată in intregime, in sfârșit, fără să producă daune deosebite asupra mediului.

Septembrie 2013 după prima reabilitare de aproximativ 1,9 milioane lei.

Noiembrie 2013 după ce s-au mai cheltuit vreo 400.000 lei.

 

De menționat că fondurile pentru reabilitare si pentru reabilitarea reabilitarii au fost cheltuiți EXCLUSIV din Bugetul Local nefiind finanțat prin proiectul european SMIS 3457, așa că dragi contribuabili si platitori de taxe, macar acum stiți ”unde sunt si banii dvs”.

In principiu termenul pentru tăierea panglicii de către panglicari pentru SMIS 3457ar trebui să fie decembrie 2013, dar pe surse se aude că luni s-a mai cerut o prelungire pentru finalizare, editia 3, pentru că ar mai fi de terminat cam 5 obiective din 11 si nu are cum să nu se obtină o prelungire pentru că pe acelasi principiu al regranitarii pe bani publici, nu europeni , peste Sala de activitati indoor se va mai construi una, peste amfiteatru se va mai face unul, peste suprafata sintetica de la terenul de tenis care a costat doar 30.000 de euro se va mai pune una, peste fântana arteziana se va mai monta una, langă instalatia de nocturna de la Partia Kalinderu se va mai pune una, iar peste foisorul de peste un miliard se va mai pune unul și tot așa. 🙂 🙂

Precum puteți observa in prima imagine si dvs puteți deveni parteneri media promovând acest eveniment!  Astfel, la cerere, insoțita de dovada promovării, vă putem adăuga pe afisul evenimentului, care din nefericire nu mai beneficiază de elementele de identitate vizuală gen panouri provizorii informative pentru că le-a luat ”vântul”.

Dar… nu-i așa că viața merge inainte! 🙂 🙂 🙂

Cred ca este inutil să mai scriu că acesta este un pamflet.

 

 Felicitări !!!!  ai reuşit să citeşti articolul până la capăt, asta înseamnă că eşti un cititor exemplar, lucru foarte rar în ziua de azi. Pentru ca prietenii tăi să vadă cât ești de extraordinar dă şi tu un SHARE sau un Tweet,  asta dacă bineințeles ți-a plăcut și ai dat și Like la pagina noastră ( vezi dreapta).

 

___Vizualizari 1424

2 thoughts on “Campionatul European de Science Fiction – Bușteni 2013

  1. Am crezut ca numai eu am vazut unde se duc banii nostri.
    Or mai fi vazut si altii ??? Cred ca acolo este taxa de infrumusetare a orasului, sau taxa de degradare a drumurilor. Bustenarii astia au tocit GRANITUL!!! RUSINE LOR.

    1. De vazut vede toata lumea dar nimeni sau foarte puțini măcar vorbesc. Daca lucrarile astea tip sandwich, granit european, adeziv TVA si granit pe bani publici s-ar fi pus in alta localitate, comuna, sat, oraș, etc, pană acum vuia toată presa, dar la Bușteni, colțul de rai unde este liniște și pace toata lumea acceptă, vede și trece mai departe. Macar am scris un articol care arata cam cum se fac lucrarile pe la noi. Despre tocire… incă n-au apucat buștenarii macar să calce prin parc, darmite să-l toceasca 🙂 🙂
      O seară minunată

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Bușteni, Las Vegas românesc – orașul păcănelelor

Bușteni, Poarta Bucegilor, marcă inregistrată ? ... cel puțin așa se zice, sau am auzit de curând la Forumul Turismului...

ciuperci2
Dacă Ghebe nu-s, astea n-ar fi bune?

Sau fac parte din categoria de ciuperci pe care unii le ofera "prietenilor". Clar, nu ma pricep. Dar sunt frumoase...

Close