Interviu cu Dl. Senator PSD, Emanoil Savin și Platforma PSD pentru EUROPARLAMENTARE

In preambulul acestui articol precizez că pe parcursul acestei campanii electorale pentru Europarlamentare i-am invitat să-și prezinte oferta politică pe toți jucătorii scenei politice, pentru ca alegătorii să-și poată forma o opinie reală, să voteze in cunoștință de cauză și să găsească , pe cât posibil toate informațiile intr-un singur loc, aici, in Ziar de Bușteni.

Astăzi public ultimul interviu / discuție de campanie, care am avut-o , respectiv propunerile PSD prin vocea D-lui Senator PSD, Emanoil SAVIN, Coordonator campanie Colegiul 1 , PRAHOVA.

ZdB:  Bună ziua Domnule Senator Emanoil Savin. Sunteți Senator de Prahova și coordonator de Campanie pe Colegiul 1 Prahova, al Partidului Social Democrat,  v-aș ruga să-mi spuneți câte ceva despre activitatea dvs. in Senatul României , in sprijinul cetățenilor din acest Județ , in special din Valea Prahovei cu accent dacă se poate , pe orașul pe care l-ați condus aproape 12 ani, Bușteni și de ce ar vota cetățenii, PSD la aceste Alegeri EUROPARLAMENTARE.

E.S. Precum ai spus, am condus Orașul Bușteni din 2004 in 2016 iar cetățenii din Prahova m-au susținut pentru a deveni Senator in Senatul României in 2016, pentru că am dovedit o implicare deosebită in Administrație și au avut incredere in mine.

Timp de 12 ani am lucrat , aproape zi și noapte pentru a dezvolta acest frumos oraș, oricine poate vedea că permanent, viața urbană a prosperat, de la infrastructura stradala, turism, locuinte, cultură și invățământ, mediu, aproape tot ce mișcă.

Cine imi poate da un exemplu de Primar care a asfaltat peste 75 de km de străzi și alei, a amvelopat 100% blocurile de locuințe, a construit peste 200 de spații locative sociale si 200 spații locative ANL, a reabilitat 3 poduri, a construit o pârtie de schi, a dotat și reamenajat școli, biserici, a atras fonduri de la Uniunea Europeana  de 5 milioane de euro a acordat terenuri  pentru peste 500 de tineri și multe altele și totodată are proiecte in continuare și viitoare de peste 100 milioane euro?

Toate acestea s-au datorat cetățenilor, pentru că au votat Emanoil Savin și că mi-au dat forța și increderea de a lupta pentru ei, pentru a avea toți, o viață bună, pană la urmă indiferent din ce partid faceau parte. Știu că nu pot mulțumi pe toată lumea, dar…

Din 2016 până săptămâna trecută am avut peste 70 de inițiative legislative in domenii economice, de mediu, de sanătate, peste 30 de interpelări in senat, datorită votului meu, Alocațiile copiilor au fost aproape dublate și au ajuns la 150 lei pentru fiecare copil al României, nu așa cum au spus cei din Opoziție care au votat contra, am participat la modificarea si completarea legii pensiilor și a sănătății…

In Prahova, indiferent de culoarea politică a Primarilor i-am susținut de fiecare dată când m-au solicitat cu proiecte sau am votat in Senat pentru lucruri care mi s-au parut normale chiar dacă nu erau de la PSD, de exemplu am susținut proiectul de lege privind trecerea Lacului Brebu, cu titlu gratuit, din domeniul public al statului și din administrarea Apelor Române în domeniul public al Comunei Brebu în administrarea Consiliului local Brebu. I-am susținut pe Primarul Gheorghe Stoica din Bănești, pe Primarul orașului Breaza, Gheorghe Richea, pe Primarul din Comarnic, Sorin Popa, pe  Cristian Neagoe din Talea,  pe  Gheorghe Bălan din Secăria…

Referitor la orașul Sinaia, indiferent de diferende, m-am  implicat direct pentru  obținerea de fonduri pentru finalizarea noii secții a Spitalului Zonal, care să deservească toate localitățile învecinate, până când CENTRUL MEDICAL INTEGRAT BUSTENI, pentru care am depus proiectul  in vederea obtinerii finantarii va fii gata. Va fi amplasat pe terenul fostului Spital si va fi dotat cu sectii de  Radiologie/ Imagistica, – Laborator de analize, Serviciu urgenta, Ambulatoriu, Cabinete medicale de medicina generala și cardiologie … 12 milioane de lei investiție pentru Bușteni, pentru că este necesar.

 

ZdB: Văd că v-ați infăcărat. Am zis la un moment dat in Ziar de Bușteni că voi publica ce a făcut bun ”Guvernarea PSD ” la Bușteni, pentru că nu prea s-a mișcat mai nimic de când ați plecat la Senat…

E.S. Păi asta spuneam mai devreme, intotdeauna sunt și nemulțumiți, unul vrea statuie, unul vrea să-i torn asfalt in fața porții, unul vrea un bec la stâlp, unul vrea să-i dau zăpada … și eu vreau multe, dacă vrei să ști, de la Biserică și până la mine acasă e beznă, că nu sunt becuri, sunt gropi in asfalt, nu m-a dezăpezit toată iarna nimeni … am și eu câteva… dar le voi rezolva curând cu ”lentoarea asta” că …

Dar , din 2016 până acum, pentru că atunci când am plecat am lăsat o multitudine de proiecte in continuare m-am zbătut pentru a finaliza proiectele:

Valea Cerbului – Asfaltare, parcări, etc – 4.000.000 RON de la Consiliul Județean, de la dl. Bogdan Toader

6 Poduri și podețe de peste 3 milioane de lei,

 

Colegiul Ion Kalinderu – echipamente IT – 220.000 lei

Reabilitare termică-Grădinița nr. 2 Cezar Petrescu Bușteni – 40.000

Reabilitare termică-Școala Gimnazială Nestor Urechia-Bușteni – 65.000

 Modernizare Strada Telecabinei – 1.300.000

 Reabilitare şi modernizare străzi oraș Bușteni: Vasile Alecsandri, 1 Mai, Matei Basarab, Erou Dumitru Rădulescu, Mihai Viteazu, Mihail Kogălniceanu, Eroilor, Valea Albă, Costilei – 4.500.000.

Reabilitare şi modernizare Strada Crinei 500.000

Modernizarea străzilor 13 Septembrie, Licurici, 30 Decembrie, G Enescu, Zorilor, Primăverii, Splaiul Zamorei, Zamora, 4,408 km, deja incepută valoare 4.500.000 lei

Si mai trebuie să inceapă Dispensarul din Poiana Țapului, și Stadionul, de fapt Complex Sportiv Caraimanul 

CENTRUL MEDICAL INTEGRAT, 

Gondola din Bucegi, proiecte de multe milioane de euro … păi in astfel de condiții cum ar trebui să se voteze ?

Eu ce am promis că fac, am făcut, am continuat dezvoltarea pentru că buștenenii merită mai mult.

ZdB: Vreți nu vreți, eu tot vă intreb… Ați schimbat 7 partide, acum sunteți in PSD și cereți votul pentru PSD , peste ceva timp, dacă treceți din nou ”in altă barcă”, veți ”fii nemulțumit” de ei ?

E.S. Am trecut prin multe partide dar de fiecare data am trecut pentru că nu și-au respectat cuvântul, negocierea, de a mă susține și ajuta, pentru că eu la rândul meu imi dădusem cuvântul pentru bușteneni. Bușteniul m-a susținut necondiționat și am respectat asta.

In cazul Europarlamentarelor, ii susțin necondiționat pe candidații PSD pentru că prin Programul PSD vor și vrem bunăstarea și egalitatea cetățenilor europeni, deci și români.

Eu votez PSD la Europarlamentare, Colegiul 1 votează PSD pentru că au incredere in cuvântul și girul meu iar după data de 26 mai, vom putea impreună cere sprijinul europarlamentarilor noștri și bineințeles vom putea continua să dezvoltăm impreună.

Așadar, dragi Bușteneni, dragi Prahoveni și dragi Romani, eu, EMANOIL SAVIN, vă invit la vot in data de 26 mai, pentru a pune ștampila pe candidații noștri, Candidații PSD la Europarlamentare, aflați pe prima poziție a buletinului de vot!

 

Programul PSD pentru Parlamentul European :

 

Acest articol a fost atasat in pagina EUROPARLAMENTARE 2019

___Vizualizari 1331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
0071Crucea
Monumentul Eroilor – Crucea din Saua Caraimanului – Busteni

Monumentul Eroilor - Crucea , a fost ridicat intre anii 1926 - 1928 sub inaltul patronaj al Reginei Maria  ...

ZDD_Busteni
Bariera din Piatra Arsă se ridică! – partea I

Precizam cu ceva timp inainte că bariera din Piatra Arsă ”nu-i ce trebuie”! Această barieră aduce prejudicii de imagine, financiare,...

Close