Ședință ordinară in 24.05.2019, ordinea de zi și votul

Anunț incă , ca de obicei, ședința publică ordinară a Consiliului Local Bușteni,care a fost convocată pentru data de 24.05.2019.

Această ședință va avea aproximativ 16 proiecte de hotărâre și un punct de interpelări și sau petiții.

Aș dori totuși să mulțumesc pe această cale tuturor participanților la Alegerile Europarlamentare că a fost ( incă este) o campanie decentă, fără prea multe ruperi de afișe, fără prea multe derapaje, oricum mult mai multe decât in celelalte 3 campanii, dar, totuși decent.

In pagina de Europarlamentare 2019  au fost atașate cam toate ofertele electorale importante, există și sondajul de jos, care arată intr-un fel.

Mâine ( 23.05.2019) va fi atașată și ultima ofertă electorală, sub formă de interviu cu dl. Senator Emanoil Savin, Senator PSD, zic eu surprinzătoare și neașteptată.

Din punctul meu de vedere nu mi se poate reproșa că in această campanie am favorizat pe cineva, dar precum spuneam la inceput, fiecare iși face campanie cum știe…

Așadar, Ordinea de zi și votul: ( cu R 🙂 )

Votul meu nu este necesar să coincidă cu avizul Comisiei 3 și se mai poate modifica, in caz că, amendamentele de factură juridică nu se respectă.

Publicarea ordinei de zi a ședinței o fac in baza Legii 215/2001 actualizată, conform Art 39, alin 3,5,6 și 42 alin. 7.

Materialele au fost puse la dispoziția consilierilor locali conform L 215, art. 39, alin 3,

Dacă aveți propuneri, puncte de vedere sau sesizări mi le puteți lăsa la Comentarii ( public) sau in secțiunea contact ( privat ).

Cu stimă, Consilier Local  – Virgiliu Cristian ACHIM

Vineri, probabil , voi publica vreun indemn de vot la Referendum, dacă vreun partid se va oferi să imi pună la dispoziție cele x modele/specimen. Dacă niciun partid nu imi pune la dispoziție modelele inseamnă că nu e important și …

 

 

___Vizualizari 518

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Alegeri parțiale 11 iunie la Bușteni, oficial

Guvernul a stabilit, joi, organizarea in data de 11 iunie 2017 a scrutinului local partial pentru alegerea primarului in 49...

DSCN0047
Incendiar… Bariera din Piatra Arsă

Am avut câteva articole cu privire la bariera din Piatra arsă care a fost pusă deoarece... !!!!!!!!! Acest ”deoarece...” insă...

Close