Ultimele articoleCu regret enorm anunț pe cei care l-au cunoscut că in dimineața zilei de 26 Decembrie 2014 un tragic accident i-a curmat viața a celuia care a fost ION VASILESCU.

ion vasilescu

Inmărmurit fiind incă de aflarea veștii ii aduc un ultim omagiu unui om care pentru mine a insemnat foarte mult și nu numai pentru mine.

Cei care l-ați cunoscut știți că era un om deosebit care dacă putea nu precupețea nici un efort pentru a ajuta.

In ultimii ani a contribuit la dezvoltarea economică și turistică a localității Bușteni, fiind pe rând directorul BTT Bușteni, Președinte al Consorțiului Local Bușteni, Director/Șef Serviciu SPADPP Kalinderu, Coordonator al Echipei de Proiecte cu finanțare internațională a Primăriei Bușteni si Administrator al SC Kalinderu Services SRL.

Nu scriu in numele altora ci al meu pentru că pentru mine a fost un stâlp al carierei profesionale și un colaborator deosebit, impreună trecând prin zile și nopți de muncă in folosul comunitații acestui mic orășel de munte care cred eu ii datorează măcar acum un ultim omagiu.

Trupul neinsuflețit este depus la capela din incinta Bisericii Domnești iar inmormântarea va avea loc Luni, 29 decembrie 2014, ora 12.00.

Rămas bun Domnule Vasilescu !

 

___Vizualizari 7058

Rămas bun Domnule Ion Vasilescu
Tagged on:             

Alte articole14 thoughts on “Rămas bun Domnule Ion Vasilescu

 • December 28, 2014 at 7:04 am
  Permalink

  Seara inainte am stat cu el la partie…se vedea ca nu e in apele lui…avea un zambet fals..Dumnezeu sa-l odihneasca

  Reply
 • December 28, 2014 at 2:43 pm
  Permalink

  Dumnezeu sa-l odihneasca! pacat ca a plecat atat de repede!

  Reply
 • December 29, 2014 at 3:33 pm
  Permalink

  Dumnezeu sa il iertte

  Reply
 • January 4, 2015 at 6:00 pm
  Permalink

  A fost prima veste pe care am primit- o anul acesta. Nu am stiut ca a plecat atat de departe.
  I- am trimis, ca in fiecare an, mesaje cu ganduri bune si de Craciun si de Revelion. Doamne, de unde sa stiu , ca mesajul meu nu va mai ajunge la el, sa- l bucure !
  L- am cunoscoscut si l- am indragit din prima clipa. Ne- am intalnit prima data in urma ca aproape 20 de ani. De atunci am adunat sute si sute de amintiri. Toate frumoase. Prima care imi vine in gand este ca el mi- a luat fiica si a pus- o pe schiuri cand era ” un dop” de fata. Nu era partie la Busteni . Plecau la Azuga si o aseza intre schiurile lui si fara bete, isi dadeau drumul pe Sorica, razand fericiti amandoi. Apoi , imi amintesc ca la un revelion, cred ca prin 1996 , am inceputu anul dansand impreuna un vals…cel mai frumos si elegant vals din amintirile mele…si afara ningea. Apoi, i- am fost alaturi la nunta fetei lui la Baia Mare….sute de amintiri mi- au invadat mintea si sufletul. Mi- e greu sa accept realitatea. Era atat de entuziasmat de noul proiect international de extindere a staiunii Busteni. Nu se mai oprea din povestit cat de spectaculos o sa fie…. Zambea….Da!, Zambea!
  Aproape de fiecare data ,cand ne intalneam, zambea. Asa l- am cunoscut. Asa il voi pastra in memorie. Zambind!
  Dumnezeu sa- l odihneasca si sa- i ocroteasca familia indoliata.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie

Pentru a vizualiza conținutul

Read more:
Drumeții in afara Arealului Bucegilor -Vulcanii Noroioși, foto și tarife

De când cu ”fluidizarea pasarelistică” localnicii trebuie să cam stea de vineri până duminică in casă pentru ca nu cumva...

Ambasadoarea frumuseții la Las Vegas

România și-a ales ambasadoarea frumuseții care ne va reprezenta la Las Vegas!     Pe 1 noiembrie, a avut loc finala...

Close