Valea Cerbului a fost curățată de ”hoituri”

După ziua de ieri, după ce au fost alertate câteva instituții și o televiziune cu privire la pericolul iminent de izbucnire a unei epidemii naționale din cauza inconștienței unor nemernici care au aruncat in firul Văii Cerbului sute de kilograme de resturi animale infestate probabil cu trichineloză si alte asemena boli, a dispărut ca prin farmec NEPĂSAREA Autorității locale – Primăria Bușteni și zona prezentată in articolul de ieri a fost curățată.

vcerbului 001

Astazi ora 12.00

001

ieri ora 14.00

vcerbului 002

Astazi ora 12.00

007

Ieri ora 14.00

vcerbului 006

Astazi ora 12.00

008

Ieri ora 14.00

DECI SE POATE !

Rămâne totuși intrebarea CÂTE PERSOANE AU SAU VOR AVEA DE SUFERIT DE PE URMA DELĂSARII ȘI INCONȘTIENȚEI ?

Mă bucură totuși faptul că se iau măsuri chiar și heirupiste de rezolvare a problemelor orașului Bușteni, după 12 ani de nebăgare in seamă atât a cetățeanului cât și a celor ce vizitează Bușteni- Poarta Bucegilor.

Ar mai fi ceva probleme de rezolvat in aceste câteva zile până la sfârșitul Campaniei Electorale de către cei care ”ne-au aburit” atâta amar de vreme 🙂  și m-am gândit să rezolvăm una pe zi :

  • Dacă tot s-a dovedit că in Valea Cerbului se PRACTICĂ o CAMPARE ILEGALĂ, nu ar fii momentul să se ia MASURI de către organele abilitate, pentru ororile de mediu care se petrec acolo și pentru arborarea ilegală a drapelelor altor state ?

Ca incheiere … Mergând astăzi prin Zamora Nouă, Aluniș, strazi mai abrupte, mă intâlnesc cu o bătrână la poartă, o salut și ii intind un pliant,

1 2

iar dânsa mă intreabă:

  • Ce e, DIGI … ? NU PNL-ul organizația Bușteni iar eu candidez pentru funcția de Primar al Orașului și mă numesc ACHIM Virgiliu Cristian !

 

___Vizualizari 742

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ar fi timpul să ne oprim, ca să poată incepe decăderea

Frână ! Că văd că se incing spiritele, ca după fiecare scrutin. Intotdeauna după alegeri, cineva pierde și cineva câștigă,...

Ședința ordinară a CL Bușteni in 25.07.2019, ordinea de zi și votul

Așa cum știți, anunț in fiecare lună ordinea de zi a ședințelor ordinare ale CL Bușteni și cum votez, pentru...

Close