21 de noi CETATENI DE ONOARE la Bușteni

Vineri, in ședința extraordinară a C.L. Bușteni, 21 de foști combatanți din Batalionul 21  Vânători de Munte au primit Diploma de Cetățean de onoare al Orașului Bușteni .

DSCN6527

Titlurile le-au fost inmânate de către Primarul Orașului Bușteni, Dr. Ec. Emanoil Savin pentru lupta acestora in teatrele de operațiuni din Irak și Afganistan.

A fost conferit și un titlu post mortem Caporalului Mihalache Constantin ( decedat intr-un accident rutier pe D.N. 1 ), acesta fiind inmânat fiicei de către General-Maior in retragere Ilie Năstase, deasemenea Cetățean de onoare al Orașului Bușteni.

Conform Regulamentului Cetățenii de Onoare ai Orașului Bușteni pot primi un teren in suprafață de 500 mp in ”cartierul Campionilor” situat in zona Caminul Alpin – Valea Cerbului, fiind scutiți de la plata taxelor și impozitelor locale.

Lista Cetățeni de Onoare

 

___Vizualizari 807

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
627x0
Cui aparţin, de fapt, Babele şi Sfinxul?

Două monumente ale naturii, două locuri de rugăciune sau jertfă, două locuri aparute din neant, aduse aici de către civilizații...

0151
610.000 lei dezapezirea anuală la Bușteni ?

Nu este greșeală de tipar este pură realitate ! Atât costă anual dezăpezirea sau mai bine spus nedezăpezirea la Bușteni,...

Close