Conferința PSD Bușteni, Emanoil Savin va fi din nou Primar in 2024

Astazi, 20.04.2023 in Sala de conferințe ( neincăpătoare ) a Hotelului Alexandros , in prezența Dlui Prefect Virgil Daniel Nanu, Dlui Președinte PSD Bogdan Toader, Dlui Deputat Oprea Stefan Radu și a dlui Deputat Adrian Ionuț Chesnoiu și a Consilierilor județeni Rareș Enescu și Beatrice Ioniță, a avut loc Conferința Organizației Orășenești PSD Bușteni, unde s-au desfășurat alegeri pentru noul Birou Politic și al Președintelui Organizației PSD Bușteni. 

Alegerile au fost statutare, votăndu-se in unanimitate, cu 97 de voturi PENTRU, Președinte al Organizației PSD Bușteni și candidat pentru funcția de Primar la Alegerile Locale 2024 , Dl Emanoil Savin .

Tot in unanimitate a fost votat și Biroul Politic format din 14 persoane.

In acest moment Organizatia PSD Busteni are 179 de membri validati și 64 de noi membri atrași in ultimele două luni, fapt subliniat de noul Președinte PSD , dl Emanoil Savin .

Obiectivul Principal al PSD Bușteni este de a câștiga Alegerile Locale 2024 dar și cele Europarlamentare, Parlamentare și Prezidentiale cu un minim de 50 – 55% din  numarul celor prezenți la vot. 

Emanoil Savin – ,, Activitațile organizației PSD incepand de astazi : 

 1. ÎNTOCMIM OFERTA ELECTORALĂ CU CARE NE VOM PREZENTA LA ALEGERILE DIN 2024 ȘI VOM INCEPE POPULARIZAREA ACESTEIA ÎN RÂNDUL ELECTORATULUI.

 2. AM INCEPUT SĂ ÎNTOCMIM PLANURILE DE ACTIVITATE ALE BIROULUI, CARE CUPRIND PRINCIPALELE ACTIVITĂȚI DE PERFECȚIONARE A MUNCII DE PARTID, INCLUSIV ATRAGEREA ȘI PRIMIREA DE NOI MEMBRI.

  VOM LUA MĂSURILE NECESARE ȘI VĂ ASIGUR CĂ VOM ÎNTREPRINDE ACȚIUNI ADECVATE PENTRU REALIZAREA PREVEDERILOR DIN ACESTE PLANURI.

 3. EXTREM DE IMPORTANT PENTRU VIITOR ESTE ATRAGEREA DE MEMBRI DE PARTID TINERI, CU MULTIPLE CALITĂȚI POLITICE, ORGANIZATORICE ȘI PROFESIONALE, CAPABILI SĂ ÎNDEPLINEASCĂ FUNCȚII ÎN CADRUL PARTIDULUI, ÎN ADMINISTRAȚIA LOCALĂ SAU ÎN CONSILIUL LOCAL.

 4. SUNTEM PREOCUPAȚI DE REÎNFRUMUSEȚAREA BUȘTENIULUI, ASIGURAREA DE SERVICII PUBLICE DE CALITATE, OCUPAREA LOCURILOR DE MUNCĂ CU FORȚĂ DE MUNCĂ LOCALĂ.

 5. ÎMPREUNĂ CU ECHIPA DE CONDUCERE ALEASĂ ASTĂZI, VOM ACȚIONA PENTRU REALIZAREA OBIECTIVELOR PROPUSE ȘI A SARCINILOR CE VOR APĂREA PE PARCURS, ASTFEL ÎNCÂT SĂ DUCEM LA ÎNDEPLINIRE CELE ASUMATE.

 6. PREȘEDINTELE, VICEPREȘEDINȚII, SECRETARUL EXECUTIV VOR PUNE ÎN PRACTICĂ DECIZIILE PARTIDULUI, VOR COORDONA ACTIVITĂȚILE ȘI VOR ORGANIZA ȘI ȚINE STRICT EVIDENȚA MEMBRILOR DE PARTID. DE ASEMENEA, VOM CREȘTE IMAGINEA PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT ÎN RÂNDUL ELECTORATULUI PENTRU CĂ VOM ELABORA POLITICI ECONOMICE ȘI SOCIALE ADECVATE ORAȘULUI NOSTRU IMPREUNĂ CU MEMBRII ȘI CETĂȚENII .

 7. ANUNȚ, DE PE ACUM, CONSTITUIREA ORGANIZAȚIILOR DE TINERET, FEMEI, CADRE DIDACTICE, PENSIONARI ȘI OAMENI DE AFACERI ALE PARTIDULUI.
  TOATE ACESTEA ȘI MULTE ALTELE VOR STA ÎN ATENȚIA BIROULUI ORGANIZAȚIEI LOCALE A PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT CARE A FOST ALES.  ,, 

  Sloganul zilei de astăzi  :  UN NOU INCEPUT PENTRU UN VIITOR PROSPER AL BUȘTENIULUI !

 

 

 

___Vizualizari 863

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Haiducul Savin vrea tunderea virginelor – pamflet pozitiv

Astăzi dis de dimineață am ieșit in oraș, același oraș condus cu multă pricepere de un fost Primar, Pur-ist, PC-ist,...

Despre mitingul PNL din București din 6 noiembrie

In primul vreau să mulțumesc susținătorilor PNL Organizația Bușteni care au fost prezenți in Piața Revoluției in după amiaza zilei...

Close