Deturnare de fonduri pe banii contribuabililor la Bușteni, de sărbători

In primul rând , ”La mulți ani !” dragi cititori. 

Aș fi preferat ca primul articol in anul 2024 să fie unul ”relaxant” , despre cât de frumoase au fost sărbătorile și vacanța de iarnă, nicidecum un articol de mare scârbă despre cum Primăria Bușteni a cheltuit 18,330 lei pentru 12 camere , 5 nopți de cazare , in perioada 02.01.2024  – 07.01.2024 , in condițiile in care toată luna Decembrie , ultimul primar s-a plâns că nu sunt bani pentru iluminat festiv, pentru manifestări de iarnă, pentru baluri, pentru salarii pentru … cam tot ! 

Praf in ochi! 

Praf in ochii platitorilor de birururi, cheltuite pentru incântarea burdihanelor și buzunarelor fără fund ale administrației orașului Bușteni, in total dispreț față de lege .

Verificând SICAP-ul, mare mi-a fost mirarea să văd că in 18 decembrie, Primăria Bușteni a achiziționat servicii de cazare , 12 camere de  3 stele, cu mic dejun inclus in perioada 02. – 07 . ianuarie 2024 in baza unei HCL din 2021 ?!?! 

Și poate aș fi trecut cu vederea această nouă haiducie de spălare de bani, marca Primăria Bușteni dacă nu verificam la ce se referă HCL 151/26.08.2021, nu 2022, nu 2023 , ci 2021 ! 

HCL 151/26.08.2021 se referă, nici mai mult nici mai puțin la un acord de colaborare intre Bușteni -Prahova și Mangalia – Constanța , in domenii diverse, culturale, turism, schimburi de tineri, d-astea , normale și logice dealtfel … dar mai bine citiți dvs la ce se referă :  Ați ințeles, da ?  ” schimb de experiență pe baza reciprocității” !!! 

Erau surmenați mânca-i-ar crocodilii din Delta Dunării ! 

Câtă nesimțire să ai , ca in baza unei HCL de colaborare intre Bușteni și Mangalia să aprobi in fals, cheltuirea banilor din Bugetul Local Bușteni, pentru DISTRACȚIE,  nicidecum ”schimb de experiență” printr-o firmă din … SULINA – Județul TULCEA ???  

Dar cine este Booking trips experience srl ???  – NIMENI ALTCINEVA DECÂT HOTEL SURU DIN POIANA ȚAPULUI !

Eu doar intreb ! Chiar atât de proști ne crezi ”alesule” ? 

Păi domn Primar , asta e chibzuință ?  Nu domn Primar ! Asta e deturnare de fonduri , sau delapidare, furt pe față din Bugetul Local ! 

RUȘINE ! 

Aloo DNA !  – furt calificat, delapidare, deturnare de fonduri, … !!! Se aude ? Se vede ? Presupunere rezonabilă ?

 

Puteți distribui acest articol sau in  baza acestui articol ați putea să vă plătiți incepând cu 15 ianuarie impozitele și taxele locale, majorate cu rata inflaței, pentru că dacă nu le plătiți rapid nu mai are Primăria cum să cheltuiască banii voștri pe petreceri, chiolhane, sf-uri, și alte nebunii .

Cum ziceam și la inceput … ”La mulți ani 2024!”

Și să nu uităm de OG 90

___Vizualizari 982

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
anunț-public
Pentru ziua de mâine

Un titlu care seamăna cu ceva filozofic dar nu este. M-am gândit să precizez câteva lucruri in urma unor discuții...

Monte-Carlo-Poker
Busteniul are primar … INTERIMAR

Circulă un zvon prin localitatea in care s-a rasturnat căruța cu cetățeni de onoare, adică Stațiunea Bușteni, cum că Primarul...

Close