Busteniul are primar … INTERIMAR

Circulă un zvon prin localitatea in care s-a rasturnat căruța cu cetățeni de onoare, adică Stațiunea Bușteni, cum că Primarul nostru ales s-a imbolnăvit pentru o perioadă de două luni…

Monte Carlo Poker

Din nefericire zvonul s-a confirmat din patru surse, Primarul ales al Orașului Bușteni ”se caută” la sănătate, delegându-și astfel atribuțiile pentru o perioadă scurtă de două luni, timp in care are concediu fără plată . Pe perioada lipsei edilul si-a delegat TOATE atribuțiile, conform legii domnului Vice Primar.

Pentru răutăcioși … boala Primarului nu are legătură cu vreun dosar penal sau cum mulți vorbeau, de o coincidență ca in cazul COCOȘ, nu, pur și simplu este vorba de sănătatea domniei sale.

O primă vizită de investigații medicale a avut loc la Monte Carlo in data de 29 aprilie, la Finala Campionatului Mondial de Poker unde a avut parte de o terapie prin destresare, obținând locul 81 in clasament, apoi și-a continuat periplul și prin alte unități medicale de acest gen.

Ca să nu credeți că vorbesc prostii …

poker 01 poker 23 poker clasament

Se pare că anul 2015 nu este așa de fructuos ca alți ani, totuși inainte de 1 Mai muncitoresc domnul Primar s-a ales cu un venit de 55 de euro, care va fi găsit cu siguranță in declarația de avere a domniei sale alături de cheltuielile de deplasare (sponsorizate ).

Totodată, primarul fiind patriot a decis să se intoarcă in țară să-și verifice starea de sănătate, astfel, mâine , vineri, va participa la un show televizat pe TVR 1  iar pe 9 Mai va ține un discurs la Monumentul Ultima Grenadă unde se vor depune și coroane cu flori, prilej cu care cetățenii orașului Bușteni il vor intâmpina cu ”URA” ( nu știu dacă cu diacritice sau fără 🙂 ).

Dacă ar fi existat un Spital la Bușteni, cu siguranță domnul Primar nu ar mai fi fost obligat să-și ia concediu fără plată sau să-și delege atribuțiile, dar așa …

Multă sănătate domnule Primar ! Vă așteptăm pe 9 Mai la discurs pentru a primi niște lămuriri de dezvoltare sănătoasă a copiilor noștri care-și vor desfășura procesul de invățământ printre tanga, chiloți, manele și gratare la noile Blocuri sociale prevăzute a se construi in curtea Scolii Nr. 1 , Nestor Urechea .

scoala

Bineințeles că astfel de știri reale le veți găsi doar in Ziar de Bușteni, ultima publicație rămasă ”nedeocheată” .

 

 

___Vizualizari 1754

One thought on “Busteniul are primar … INTERIMAR

  1. Participarea in nr. mare a locuitorilor orasului Busteni, la lansarea Strategiei de dezvoltare a orasului nostru, la ora 12 si 30 minute, la casa de cultura Busteni,ptr. a sustine blocarea clorurariii apei , va fi un pas important ptr. noi, iar puterea locala va trebui sa inteleaga forta comunitatii si sa renunte la otravirea apei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
DSCN5924
La sfârșitul verii

Zile superbe, chiar dacă nu caniculare au fost in această scurtă vară. Eram sătul de ploi până peste cap dar...

Strategie , MiniMall și alte investiții la Bușteni, din ședința CL de ieri.

Precum spuneam in articolul anterior, am participat la ședința ordinară a CL Bușteni din data de 30 iunie 2021. Titlul...

Close