Apa cu clor si turismul la Bușteni – SAH MAT

Totul părea un vis urât in privința clorinării apei de la Bușteni și eu (mai ) aveam speranța că nu se va realiza un proiect menit să distrugă fărâma de sănătate a populației prezente dar mai ales viitoare.

Luna trecută scriam că a fost finalizata licitația pentru proiectul ”clorinării” apei la Bușteni și câștigată de o societate comercială cu un singur angajat care a construit DRUMURI, PODURI si AUTOSTRĂZI nicidecum rețele de apă, dar…

Pe urmă am avut câteva discuții cu cunoscuți care mai imi țineau partea in ”lupta” impotriva introducerii clorului in apă , am pus problema copiilor noștri și am primit un răspuns terifiant și frustrant in acelaș timp : ” Lasă Cristi că oricum copiii noști pleacă de la Bușteni in altă parte, prin alte orașe sau alte țări iar acolo vor bea TOT APĂ CU CLOR ”  … Așa că lasă ”nebunu’ ” să-și facă ”pandaliile”, nu te mai zbate degeaba că oricum nu și le face din banii noștri” …

DA ! Așa se gândește mai nou in Bușteni.

Nu mă las dacă mai am cea mai mică speranță că pot opri CLORINAREA, nu tratarea, pentru că așa cum am tot repetat, proiectul este bun, soluția este greșită ! am răspuns ”gânditorilor” .

Iată că luna asta, aprilie mi-a spulberat și ultimele fărâme de speranță dar și ”gânditorilor” convingerea că iși face ”nebunul pandaliile ” dar nu pe bani lor ( noștri ) … A fost aprobat un IMPRUMUT IN VALOARE DE 7.500.000. LEI  pe 10 ani , cu dobândă, pentru realizarea marelui proiect.

Acum ce să spun, să PLATEȘTI ca să fii ucis incet incet e o problemă, dar să te mai și imprumuți … acesta-i SADISM.

Tot luna asta, aprilie, pentru că suntem CEI MAI CUNOSCUȚI in domeniul turistic din lume și toți, dar toți știu TOTUL despre Bușteni și imprejurimile sale S-A RENUNȚAT LA CONSTRUIREA CENTRULUI DE INFORMARE TURISTICĂ, motivul … 🙂 cel descris deasupra nicidecum ”impotența” autorităților locale de a realiza un astfel de proiect, că s-a mai renunțat anul acesta și la un alt proiect, cel de promovare turistică , aprobat, cu valoare de aproape 1.000.000 de lei ( bani europeni ) tot din motivul de mai sus, nu că marii vizionari cu doctorate in turism habar nu au ce este turismul sau cu ce se mănâncă el.

Și uite așa, incet incet SAH MAT la locuitori, la turism, la multe altele.

Totuși ca la orice joc strategic va trebui să existe și un meci pentru revanșă care va veni, poate la anul, poate peste 5 ani, peste 9 ani sau poate peste 13 , cine știe … și bineințeles, că există posibilitatea să ne luam revanșa dar să nu se schimbe nimic pentru că va fi prea târziu.

Și ca totul să meargă mână in mână cu dezvoltarea locală, mai ales turistică acum SE CONSTRUIEȘTE mai nou IN CURTEA ȘCOLII !

016

Cum!? veți citi intr-un articol viitor și veți fi mirați de grozăvie insă pe principiul ”  Lasă Cristi că oricum copiii noști pleacă de la Bușteni in altă parte, prin alte orașe sau alte țări iar acolo vor bea TOT APĂ CU CLOR ”  … Așa că lasă ”nebunu’ ” să-și facă ”pandaliile”, nu te mai zbate degeaba că oricum nu și le face din banii noștri” …

 

___Vizualizari 1082

One thought on “Apa cu clor si turismul la Bușteni – SAH MAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
sfana3
Sfinţii şi Drepţii părinţi Ioachim şi Ana

Stâncile Sfânta Ana din Sinaia, cel mai vechi loc religios de pe Valea Prahovei. Din păcate, nu am reuşit sa...

0153
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de ”nababi” din 28 in 30 august

Așa ar trebui să scrie pe bannere la intrarea ( ieșirea ) in (din ) feuda Bușteni, ca avertisment pentru...

Close