Vă chem alături de mine, alături de echipa candidaţilor PNL

Dragi liberali,

Astăzi a început campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. A venit vremea acţiunii, să dăm totul, pentru o lună de zile, ca să culegem roadele timp de 4 ani! Roadele sunt o Românie dusă spre un viitor mai bun, de către Partidul Naţional Liberal, cu un guvern şi cu structuri liberale, capabile să schimbe în bine viaţa românilor. Sunteţi oamenii pe care mă bazez , cei mai apropiaţi şi loiali, formaţi echipa PNL Prahova care a căpătat deja conturul de învingătoare. Vă chem alături de mine, alături de echipa candidaţilor PNL, pentru că vom reuşi numai dacă ne implicăm cu toţii şi dacă luptăm, umăr lângă umăr.

iulian-dumitrescu

 

Avem respect pentru toţi adversarii noştri politici, însă asta nu ne împiedică să constatăm că mulţi dintre ei reprezintă părţi dintr-un trecut urât al politicii româneşti. Ştim că urmăresc şi acum interese obscure de grup şi personale. Nicidecum ei nu pot fi un factor de progres şi e de datoria noastră să nu lăsăm viitorul prahovenilor şi al tuturor românilor pe mâinile lor.

pnl-sustine

Partidul Naţional Liberal aduce schimbarea şi în acest spirit vă solicit să produceţi, fiecare dintre dumneavoastră, schimbarea. Propuneţi-vă acest obiectiv: să schimbaţi opinia a cel puţin 5 oameni nehotărâţi şi să-i convingeţi să meargă la vot, să uzeze de prerogativul cel mai de preţ al democraţiei, de dreptul de a alege.

sigla-pnl

Cu prietenie,

Iulian Dumitrescu, Președinte PNL Prahova

___Vizualizari 397

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Să salvăm Viața, să-l salvăm pe Andrei Sorin Luca !

Să fii părinte înseamnă griji, înseamnă nopti nedormite, zile care seamănă cu noaptea și nopti care seamănă cu ziua. Să...

Constantin Chirita – Ciresarii

Va mai amintiti clipele copilariei, cand veneati acasa de la scoala si aruncati ghiozdanul si repede, repede continuati sa cititi...

Close