Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de ”nababi” din 28 in 30 august

Așa ar trebui să scrie pe bannere la intrarea ( ieșirea ) in (din ) feuda Bușteni, ca avertisment pentru cei aflați in trafic care tranzitează Bușteniul sau pentru riveranii cartierului Zamora, numai că … așa ceva nu veți vedea decât prin stațiunile turistice sau localitățile civilizate, la Bușteni NU !

Astăzi (vineri 28 august )am pus pe facebook articolul cu fluidizarea traficului pe centura virtuală a Bușteniului – Petrom – Hotel Mărgaritar – Str. Pescăriei – Castelul Cantacuzino – Primăria Bușteni , traseu care diminuează durata tranzitului orașului cu aprox o oră. Nu mai injură participanții la trafic, mai poți traversa pe trecerile pentru persoane cu dizabilități fară să se supere cerberul de la Poliție, adică trafic civilizat . Numai că mă atenționează un prieten că pe ZAMORA este INTERZIS !

Am luat aparatul foto și ”tule-o” . Mă intrebam  ce se intâmplă .

007

Plăcuța informativă spune că ” Spre Cartierul Zamora și Piatra Arsă ”, deci, teoretic se poate ajunge la Primărie pe sub Castelul Cantacuzino .

008 009 010

De aici va incepe Centura Ocolitoare a Bușteniului !

011 014

Urcând pe strada Pescăriei văd in zare echipaj de Poliție

015

Intersectia Pescăriei cu Zamorei , INTERZIS spre Castelul CANTACUZINO .

016 018 019 021 025 028

Si acum un interzis tocmai la Castelul Cantacuzino ??

030 031

Iată că misterul incepe să se dezlege, la Castel este CEVA . Ceva INTERZIS persoanelor sub 18 Ani, probabil se va bea bini di tăt și nu numai 🙂 !

In principiu expoziția Salvador Dali nu este vizitabilă … in această perioadă

034

Acesta este afișul cu ce se va intâmpla in perioada 28 – 30 august.

037

Nu am testat gardul pentru a vedea dacă este electrificat sau nu, probabil că va fi .

040

Castelul Cantacuzino

042

Gara Bușteni

044

De pe pasarela provizorie din Centru

Am dat o tură prin oraș pentru a mă interesa ce se va intâmpla la castel, nu că aș fi avut pretenția să primesc vreun comunicat de presă al evenimentului dar mă așteptam ca ce se va intâmpla acolo să fie ceva deschis pentru publicul larg, ceva care să atragă vizitatori pe moșia Bușteni, ceva anunțat cu afișe, chestii d’astea …

045

046

După ce am privit vreo 5 minute cum se derulează diverse reclame pe panoul media de la Coștila, foarte scurt a apărut și afișul …

049

 

Intâlnire cu ”soldații din primul război mondial” in față la Tango Cafe .

Și după ditamai plimbarea pe Zamora, pe la Gară, prin Centru am intâlnit un singur afiș a ceeace se va desfășura la Castelul Cantacuzino …

După cum s-a promovat acest festival pot afirma că este de fapt un eveniment PRIVAT, nemenit să atragă vizitatori la Bușteni, care aduce prejudicii financiare celor care stau in trafic, Poliției Române care este nevoită să ”planteze” indicatoare cu Acces Interzis și să le și păzească ca nu cumva vreun muritor să strice marele Festival.

Cineva ( o singură persoană se pare că știe )  imi spunea că sunt așteptați peste 4000 de invitați !!! Asta ar insemna că … dacă se bea la greu ( interzis minorilor ! ) toată localitatea Bușteni ar geme de TURIȘTI iar capacitatea  de cazare ( ALBĂ – Plătitoare de taxe ) ar fi de 100% numai că acei 4000 de invitați sunt doar AȘTEPTAȚI iar la Bușteni se stă in trafic cu orele !

Noroc că accesul interzis pe Zamora este PROVIZORIU, sper eu, nu ca Pasarelele Provizorii de pe centru, sau poate cine stie ?

harta-ocolitoare-1024x513

Incă odată … Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de nababi !

 

___Vizualizari 1843

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
hpim35221
Cascada Urlatoarea – Busteni – Obiectiv al relansarii turistice

Aceste articole vor arata potentialul turistic al Orasului Statiune Turistica de Interes National Busteni. Ce avem, cum ajungem, cum "NU"...

bincendiu1
Arde Bucegiul – partea…..am pierdut sirul

Bun, toata presa urla ca incendiul din Bucegi a inceput de la un fulger in ziua de 15 iulie. Ca...

Close