Repartiția Locuințelor sociale in Ședința ordinară a CL Bușteni din 30.04.2020, ordinea de zi, votul.

Din nou, ca in fiecare lună, vă prezint Ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Bușteni și cum votez.

Dacă am fi trait intr-o localitate normală, unde administrația ar fi dorit să fie cât de cât transparentă și ar fi transmis public online ședințele,  acest articol aproape că nu-și avea sensul , dar așa …

Asta este, imi mențin poziția și voi face publice aceste ședințe pentru ca cetățenii să fie informați despre deciziile și hotărârile aleșilor.

In data de 30.04.2020, incepand cu orele 14.00 va avea loc ședința ordinară pentru luna aprilie.

Aceasta ședință va avea aproximativ 12 puncte, cu punct de interpelări și petiții.

Ordinea de zi si votul:

O mică mențiune privind votul meu ”abținere” in cazul celor două hotărâri privitoare la locuințele sociale: atributul consilierilor este să voteze lista cu priorități și punctaje, nicidecum repartizarea locuințelor pe apartamente, garsoniere, funcție de etaj etc. Noi creem baza legală de distribuire iar repartizarea se face de către executiv in baza unor analize interne sau ”extragere din căciulă”.

Dacă va trece proiectul de hotărâre, ”repartizarea” se va afișa la Avizierul Primăriei și probabil pe pagina oficiala a acesteia.

Votul meu nu este necesar să coincidă cu avizul Comisiei 3 și se mai poate modifica, in caz că, amendamentele de factură juridică nu se respectă.

Publicarea ordinei de zi a ședinței o fac in baza Legii 215/2001 actualizată, conform Art 39, alin 3,5,6 și 42 alin. 7. modificată prin OUG 57/2019 – Codul Administrativ.

Materialele au fost puse la dispoziția consilierilor locali conform L 215, art. 39, alin 3.

Dacă aveți propuneri, puncte de vedere sau sesizări mi le puteți lăsa la Comentarii ( public) sau in secțiunea contact ( privat ).

Este a doua dată când scriu… Ședința este PUBLICĂ dar vă rog să stați acasă in contextul actual .

Cu stimă,

Consilier local Achim Cristian .

___Vizualizari 1755

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
harta-ocolitoare-1024x513
Ruta ocolitoare Busteni pentru fluidizare trafic pe DN 1

Precum stiți, cu prilejul sărbătorilor aglomeratia pe DN1 intre Sinaia și Azuga devine insuportabilă, asadar m-am gandit să republic harta...

0421
Porumbelul lui Cocoș și suspiciuni rezonabile

Aseară pe digi24.ro a fost un reportaj special ”România Furată” Elena Udrea și Schi in România. Bun reportajul! L-am vizualizat...

Close