Nivelul de siguranță al orașului Bușteni a crescut exponențial, Felicitări!

De ani de zile Bușteniul se infiora la căderea serii in zilele de iarnă, cu prilejul venirii primăverii și a toamnei cănd curățenia era in floare, pe timpul vacanțelor și al sfârșiturilor de săptămână, adică mai tot timpul.

Un pericol ne pândea tot timpul, pericolul de INCENDIU.

In ultimii zece ani – doisprezece ani, cu tot profesionalismul Serviciului de Pompieri, vechimea mașinii de pompieri iși spunea cuvântul.

In ultimul an ( 2019 ) precum știți, autoutilitara de pompieri a cedat definitiv.

Astăzi ( de fapt de ieri știam) , am facut o fotografie NOII MAȘINI DE POMPIERI, ce va deservi orașul Bușteni de acum incolo.

Cutuma spune că ar trebui să Felicit Primăria și Consiliul Local pentru deosebita implicare in realizarea acestui deziderat, „achiziție autoutilitară Pompieri”și așa voi face, insă numai după ce il voi felicita pe domnul Primar Irinel Ghiță.

Il felicit pe primar in primul rând, deoarece, achiziția Autoutilitarei de Pompieri a fost prinsă in Bugetul Local de prin 2010, adică de vreo 4 mandate de primari și 3 Consilii Locale.

Le urez profesioniștilor echipei de Pompieri, multă sănătate și siguranță și așa cum discutam  și cu ei, să dea Dumnezeu să nu o folosim pentru scopul achizitionat, ci pentru alte activităti.

De acum in colo ( după perioada de teste și reglaje ), intervenția Pompierilor in localitate se va putea face in maxim 5 – 7 minute, in orice colț al orașului, indiferent de oră și să sperăm că și de anotimp, in special iarna , pe străzile inzăpezite.

Nu știu cum simțiți dvs. cititorii această știre, dar eu simt mai multă siguranță in orașul in care trăiesc.

S-ar putea să intram in normalitate ?

___Vizualizari 1386

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Amplasarea tomberoanelor – Programul ciclului natural de venire a primaverii

Așa cum NU v-am promis, astăzi, după articolul de aseară m-am interesat unde vor fi amplasate Benele de 9 tone...

Bușteni – Lista prioritară pentru Blocurile Sociale din curtea școlii

Intr-un final, după procese finalizate , indelungi analize de dosare, schimbari de punctaje, respingeri de liste, amânări, ieri, 12.06.2019, in...

Close