Tehnologia 5G funcțională la Bușteni – Digitalizare pentru viitor

Stiu că sunt pareri pro și contra tehnologiei 5 G pe plan național și global dar nu mă așteptam ca tocmai la Bușteni să ”beneficiem” de astfel de tehnologie, cel puțin nu așa curând.

In ultimul timp observ că localitatea noastră primește cu brațele deschise toate ”beneficiile” lumii moderne. Exemplul cel mai clar, Bușteniul a fost prima localitate care a avut oficial un centru de carantină național covid-19, incă dinaintea declarării stării de urgență.

Acum observ, ce-i drept in urma unei sesizări in privat, că suntem printre primii beneficiari ai implementarii tehnologiei 5 G.

Culmea este că in acest moment NU EXISTĂ, cel puțin la nivel național date oficiale care să prezinte efectele negative ale acestei tehnologii.

Astfel, se pare că cine nu este de acord cu existența acestei tehnologii este impotriva dezvoltării și efectelor pozitive la nivel național și global și va fi catalogat ca potrivnic, neinformat, retrograd, etc.

Pentru a nu pica in vre-o plasă legală vă scriu, negru pe alb , că acest articol este strict pentru INFORMARE PUBLICĂ, și nu poate fi asimilat fake-news-urilor, deoarece prezintă NUMAI date oficiale.

Sursele:  ANCOM, Ministerul sanatații publice si  OOKLA 5G MAP™.

Respectiv:

STRATEGIA 5G PENTRU ROMÂNIA  – ANCOM

ESTE TEHNOLOGIA 5 G UN PERICOL PENTRU SANATATE? – Ministerul Sănatății

OOKLA 5G MAP-The interactive Ookla 5G Map tracks 5G rollouts in cities across the globe. Updated weekly from verified public sources and Ookla data, you can follow operators’ newest 5G networks on @Ookla5GMap.

Precizez faptul că starea de nervozitate din ultimul timp nu se datorează tehnologiei 5G, nuuu, această stare este normală și este exclusiv datorată starii de urgență și a #staiincasă că de covid-19 nu ne mai este frică , poate resemnare.

”Extras ANCOM :

În cele din urmă, precizăm că nu există informații clasificate, deținute de ANCOM, referitor la tehnologia 5G. Totodată, reiterăm că, în pofida numeroaselor studii efectuate de comunitatea științifică internațională din 1999 încoace21, ANCOM nu are cunoștință privind existența vreunor efecte negative dovedite asupra sănătății22, la nivelurile actuale ale limitelor de expunere23.
21 Anul stabilirii limitelor ICNIRP actuale, în vigoare în România
22 Prin efect negativ dovedit asupra sănătății se înțelege: efectul dăunător asupra sănătății unei persoane, datorat expunerii la un câmp electric, magnetic sau electromagnetic sau la curenți induși sau de contract, cu următoarele caracteristici:
– este susținut cu greutatea dovezilor acestui efect prin studii publicate în literatura științifică;
– efectul a fost demonstrat de laboratoare independente;
– în comunitatea științifică există un consens că efectul are loc pentru condițiile specificate privind expunerea.
23 A se vedea, de exemplu, standardul IEEE privind nivelurile de siguranță a expunerii populației la câmpuri electrice, magnetice și electromagnetice între 0 Hz și 300 GHz nr. C95.1 – 2019”

Vuietul din mijlocul nopților poate fi insă de la calibrarea antenelor.

România, in acest moment ( ultimul update 27.04.2020 ) beneficiază de 16 celule 5 G instalate:

Judetul Prahova beneficiază de 3 celule 5 G instalate și funcționale:

Valea Prahovei beneficiază de 2 celule 5G instalate si funcționale una la Sinaia și una la Bușteni:

Iar Busteniul , bineințeles beneficiază de o celulă 5 G FUNCTIONALĂ:

Unde este amplasată? … Rămâne să descoperiți dvs. , cititorii, in drum spre marketuri, după ce bifați căsuța cu deplasare pentru procurare de alimente, de pe declarația pe proprie răspundere, bineințeles cu precizarea să ”căscați ochii ” pe unde mergeți că in general aceste antene nu sunt amplasate pe sol și nici in gropile din trotuare.

O ultimă precizare, ca să nu avem comentarii desuete gen Primăria, Consilierii, Primarul, etc,au autorizat… NU PRIMĂRIA AUTORIZEAZĂ ACESTE INSTALAȚII, AUTORIZAREA DE INSTALARE ESTE DATĂ DE ANCOM.

Să mai zică cineva că Bușteniul nu este in TOP .

Hai viteză maximă 5G la surfat pe net și #staiincasă și #spalătepemaini!

___Vizualizari 1955

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Viața culturală la Bușteni renaște – bun venit Corina Nica !

Cu speranță și incredere vă anunț dragi cititori că, după o perioadă in care viața culturală in orașul Bușteni intrase...

00019urlatoarea
Poiana Țapului – Bușteni – Cascada Urlătoarea ( Urlătoarei )

Nr. 21. Fotografie realizată în 1916, reprezintă Cascada Urlătoarea, altitudine 860 m. Drumul de acces dinspre Bușteni este mai lung...

Close