DJ 713. Şoc şi groază pentru iubitorii Muntelui…

Chiar mă gandeam la DJ 713, la ce bun un drum asfaltat care nu duce NICĂIERI. Ducea până la un semn de interzis, iar azi până la o barieră. Măcar dacă ar fi fost asfaltat până la Complexul Piatra Arsă, am fi putut spune ca duce UNDEVA.

soc01

Mi-am început ziua prost, cum mă plimbam eu pe Creasta Lăptici sau cum s-o chema, m-a luat la ochi vaca de mai jos şi m-a alergat minute în şir. Asta e culmea, înteleg sa te alerge un câine, un urs, orice altceva pe munte, DAR NU O VACĂ. Evident, mi-a stricat tot planul de poze de pe culme, n-am avut de ales şi a trebuit s-o iau rapid la vale.

soc02

soc03

Aşa am ajuns la barieră, am mai scris de ea şi dimineaţă, momentan o voi ignora.

soc04

Mă întorc un pic să ma uit pe unde am coborât, văd vaca nedumerită sus pe culme. Stătea şi se uita. Ca o vacă.

Mai jos un individ infigea în pământ nişte panouri. Clar, de buget restrâns, că doar e criză… După ce le-a biruit pe toate trei, le-a luat la recitit începând cu primul panou. M-a făcut curios.

soc05

soc06

soc07

M-am dus sa citesc şi eu. Am avut un şoc. TEREN INTRAVILAN ACOLO?????? Stăteam ca un bou şi mă întrebam….CE ORAŞ

soc08

Îmi era tot mai clar, vaca nu era chiar proastă, a rămas pe culme ca să nu supere proprietarul terenului, că cine ştie ce gânduri are cu ea dacă o vede la el în ogradă. Poate o friptură, poate altceva.

Începusem ziua prost, cu tot cu vacă, a urmat ŞOC ŞI GROAZĂ.

În continuare vă propun un exerciţiu simplu de imaginaţie: CUM VA ARĂTA ACEASTĂ ZONA PESTE CÂŢIVA ANI????? Vile? Mall-uri? Terase? Cinematografe???? Hidrobiciclete?

Un lucru e clar, nu va mai trebui să stai la barieră, rogi vecinul să treci prin ograda lui, unde oricum nu vor mai creşte niciun fel de specii protejate, poate doar peşti de import….

REVELAŢIA: DOAR în mintea mea de prost DJ 713 NU DUCE NICĂIERI. Când de fapt DRUMUL DUCE ACOLO UNDE TREBUIE SĂ DUCĂ!!!

Totuşi, nu pot să nu mă întreb: UNDE MAI ESTE PARCUL NATURAL BUCEGI?? CE A MAI RĂMAS DIN EL??? SI CE VA MAI RĂMÂNE MÂINE??

soc09

soc10

soc11

___Vizualizari 2297

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Buletinele de vot pentru Parlamentare, Busteniul are 6 candidati pe liste

Ieri, 16.11.2020 in jurul orelor 15.30 au fost afisate de catre BEC Prahova, modelele buletinelor de vot pentru Alegerile Parlamentare...

Bușteni , Harta stradală si obiectivele de importanță locală

Aceasta este harta stradală a Orașului Bușteni Harta include obiectivele de interes turistic dar și local, precum casierii utilități, piețe,...

Close