ALERTĂ de distracție la Bușteni ! Zilele Orașului Bușteni 2023

Chiar dacă nu mai este vacanță, chiar dacă gospodarii bagă murături pentru iarnă, chiar dacă lucrările agricole de toamnă sunt in toi, Bușteniul iși intâmpină locuitorii și turiștii cu un eveniment mult așteptat, adică Zilele Orașului Bușteni 2023 in acest sfârșit de săptămână, 22 – 24 septembrie .

Pe parcursul celor trei zile turiștii și locuitorii se vor distra alături de ansambluri folclorice și artisti consacrați in Parcul Central al Orașului Bușteni dar și in incinta Centrului Cultural Aurel Stroe după următorul Program : 

Sursa afiș Facebook – Primaria Bușteni 

Startul evenimentului a avut loc  in jurul orelor 17,00 , chiar dacă timid , dar față de alte evenimente, acesta este net superior organizat. 

Tot in Parcul Central, la ”căsuța lui Moș Crăciun ” veți fi incăntați să admirați lucrările de artizanat local ale d-lui Bârsan Sorin .

Chiar dacă muzice și voia bună incep după ora 17,30 maine, asta nu inseamnă că turiștii sau locuitorii nu vor avea nimic de făcut, pentru că in Bușteni se pot face drumeții in Bucegi cu Telecabina Bușteni -Babele , cu transportatorii locali sau cu autoturismul personal , drumeții la Cascada Urlătoarea sau Cabana  Gura Diham, se pot vizita Castelul Cantacuzino , Muzeul Cezar Petrescu, sau se pot petrece momente de neuitat la Domeniul Schiabil Kalinderu . 

Tot mâine seară organizatorii ne promit un spectacol de lumină și culoare după lăsarea serii, printr-un memorabil foc de artificii !

Cascada-urlatoarea

Castelul-Cantacuzino

Așa că vă așteptăm la Zile Orașului Bușteni ediția de toamnă 2023 !

___Vizualizari 974

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
La Sinaia – două pasarele unice în România, vor fi dotate cu lift – Fonduri Europene

Luni, 24 iunie,  Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia și Liviu Mușat, directorul ADR Sud-Muntenia, au semnat la sediul din Călărași,...

IMG_3681172843458
O viață in tăcere AJUTOR !

UPDATE: In urma implicării postului România TV și a realizarii unui documentar/stire (27-28 august 2014)  acest copil a putut fi...

Close