Săptămâna Patimilor și a ședințelor de Consiliu Local la Bușteni

Săptămâna 26 aprilie – 1 Mai va fi o săptămâna plină, cel puțin la Bușteni și va avea o incărcătură foarte importantă pentru viitor, cel puțin până aproape de sărbătorile de Paște din 2022.

Săptămâna va incepe cu ședința extraordinară de aprobare a Bugetului local pentru anul 2021 și a estimărilor bugetare pentru 2022 – 2024.

Propunerea de Buget v-am prezentat-o într-un articol trecut, datorită faptului că, in conformitate cu legea, propunerea a fost supusă consultării publice pe site-ul oficial al Primăriei începând cu data de 1 aprilie.

Probabil că in acest răstimp dumneavoastră, ca cetățeni responsabili și interesați ați transmis amendamente scrise la adresele de contact ale Primăriei sau ați depus amendamente sau întrebări prin registratură.

Ședința de aprobare a Bugetului va avea loc începând cu orele 13.00 in sala de ședințe a Centrului de Pregătire și Perfecționare din Industrie  ( CPPI ).

Ședințele de Buget sunt publice și pot participa toate persoanele interesate, însă pot susține anumite puncte de vedere doar persoanele care au transmis in perioada de consultare propuneri , întrebări sau amendamente, asta ca precizare pentru definirea persoanelor interesate și cum se poate lua cuvântul într-o ședință de Consiliu Local.

Convocator ședință publică de Buget pe anul 2021.

După ședința de Buget, in data de 29.04.2021, începând cu orele 12.00 va avea loc, de această dată in sala de ședințe din Primăria Bușteni, Ședința ordinară a lunii aprilie 2021 cu următoarea ordine de zi :

Și această ședință este publică și pot participa toate persoanele interesate dar pot lua cuvântul , fără drept de vot , persoanele care au făcut propuneri, au adresat întrebări sau sunt direct implicate in proiectele de hotărâre.

Așa cum am scris in articolul privitor la majorarea cu până la 500% a impozitelor pe terenuri și clădiri începând cu anul 2022 , am transmis in atenția domnului Primar dar și in atenția CL Bușteni câteva propuneri de modificare a acelui Proiect de HCL, astfel voi fi prezent ca persoană interesată și voi solicita o intervenție pe acest subiect aflat la punctul 7 pe ordinea de zi.

Vă reamintesc că până in data de 30 Aprilie, Primăria Bușteni desfășoară o campanie de curățenie de primăvară pentru resturile vegetale din gospodării.

In acest sens, au fost montate in diverse locații din oraș containere pentru colectarea acestor resturi vegetale.

Pentru că astăzi sunt Floriile, adresez un sincer ”La mulți ani!” tuturor ce poartă numele de floare.

___Vizualizari 460

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
20160203_144512
Blocuri sociale suspendate din curtea scolii

Cele mai multe minuni ale lumii le poți identifica la Bușteni. La noi totul este altfel, ca să nu zic...

Cum se vor majora cu pană la 500% impozitele la Bușteni

Stiu că nu interesează pe nimeni ziua de poimâine, sau chiar ziua de mâine pentru că tuturor ne place prezentul...

Close