Gata, au vopsit vopseaua și ghebe

Toată lumea știe că sunt un baiat finuț și cănd sesizez o problemă nu o las neanunțată după rezolvare, pentru că nu-i așa, trebuie să se simtă bine și cei care au rezolvat, să fie mulțumiți și să mai facă și altă dată.

Asta cu altă dată nu știu cât o să mai țină pentru că luni, 26.10.2020 incepând cu orele 12.00, la Centrul Cultural Aurel Stroe se va desfășura ședința de constituire a noului Consiliu Local iar noul primar va depune jurământul.

Intorcându-ne la ”mulțumiri”, vă anunț că ieri fusese marcată strada Caraiman, in bătaie de joc, ziceam eu, fără oprirea circulației. Astăzi de dimineață s-a remediat bătaia de joc.

A vost vopsită vopseaua albă cu o vopsea neagră, deci s-a găsit o rezolvare la incompetență, aceasta este vopseaua neagră. Bine că nu i-a venit cuiva ideea să reasfalteze și pe urmă să remarcheze , dar cu circulația oprită. Totuși este bine și așa.

Săptămâna trecută mă plângeam că tot găseam prin pădure ”pălăria șarpelui”, ciupercă extrem de otrăvitoare, dar ghebe deloc.

Iată că insă astăzi am intrat și eu , din nou in rândul ”găsitorilor” de ”fructe de pădure de brad”, respectiv GHEBE ! 

M-am bucurat ca un copil și m-am gândit să vă fac să vă bucurați și voi așa cum mă bucuram eu când vedeam la unii pe profile munți de ghebe și eu nu găseam niciuna.

Nu fiți triști, eu spre diferență de mulți sunt foarte transparent și indic și locația, respectiv in spatele Mănăstirii Caraiman, prin ”valea seacă” ce duce tocmai la ”Căbănuță” in Poiana, la izvoraș. Eu am coborât doar până la jumătatea drumului, restul rămânând ”nedescoperit”.

Ne auzim luni , după ședința de investire cu vești, asta dacă nu se mai intâmplă ceva până atunci.

 

___Vizualizari 695

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Incepe noul an școlar. Programul deschiderii la Bușteni

Cu bucurie și emoție va incepe noul an școlar 2019 - 2020 , luni 09,09,2019. În conformitate cu ordinul ministrului Educației...

Atac la Siguranța Națională la Bușteni – CRIMĂ cu PREMEDITARE

Sunt ȘOCAT! Am crezut că trăiesc in secolul XXI, că STATUL are grijă de mine, CETĂȚEANUL! Inconștiență, crimă cu premeditare,...

Close