Când n-ai ce face cu vopseaua la Bușteni

Săptămâna trecută viitorul primar de la Bușteni ( Mircea Corbu), ii atrăgea atenția viitorului fost primar ( Ghiță Irinel ), să inceteze cu lucrările heirupiste de ultim moment și să nu iși mai bată joc de banii publici, prin golirea bugetului.

In principiu nu am fost de acord cu ”atragerea de atenție” pentru că erau lucrări in curs de execuție și era , poate normal, să fie continuate.

Asta până aseară sau mai precis astăzi de dimineață când, fiind zi de colectare a gunoiului menajer m-am apucat să scot tomberoanele pe trotuar.

Mare mi-a fost mirarea … strada Caraiman a fost marcată! Marcată intr-un mare fel !

Păi dacă n-ai ce face cu vopseaua !

Eu nu contest că strada ar fi trebuit marcată, dar … oprește frate circulația ! Cum e posibilă asemenea bătaie de joc ? E ca iun campanie, cănd s-a asfaltat o stradă in jurul masinilor parcate. Cine recepționează lucrările să facă bine să se mai gândească.

Este destul de ciudat, să ai vopsea albă, să ai atâtea alte priorități , cum ar fi ” sucirea la 90 de grade” a parcărilor de pe DN1 , așa cum promiteai prin campanie , pentru fluidizare și să vopsești PROST o stradă, și cred că nu e singura ”vopsită in bătaie de joc”.

Si asta nu e tot!

Aseară, vă spuneam că am mai avut o surpriză. Am văzut ”pe NET”, un alt ”heirupism” …

 

Update foto – cu scuzele de rigoare dnei Lavinia T . Fotografia utilizată anterior nu era a ZdB ci preluată de pe un cont fb, care la rându-i preluase fotografia. Acum fotografia este a ZdB , ca si următoarea de altfel.

Trecere de pietoni la intersecția strada Jepi cu strada Cuza Vodă.

Voi vedeți pe undeva TROTUARE ??? Trecere de pietoni pentru berze, guguștuci, arici, avioane …

De acum, toate strazile, straduțele și fundăturile adiacente străzii Caraiman au treceri de pietoni, atât de necesare și prioritare, intr-o stațiune turistică superdezvoltată și superaglomerată ca Bușteniul.

Păi dacă asta inseamnă ”Buna planificare și gospodărire”, trebuie să recunosc că Bușteniul a votat CORECT și l-a lăsat fără ”jucărie” pe actualul viitor fost primar, un loc TREI bine meritat !

Abia aștept să se depună odată jurământul de către cei noi aleși, să se stabilească și viceprimarul și să inceapă să intre lucrurile pe un făgaș normal, pentru că ce se intâmplă acum numai normalitate nu este.

Dacă n-ar fi de plăns ar fi de râs, numai că in ambele cazuri o facem pe banii de la bugetul local.

___Vizualizari 1715

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
HPIM3739
Cafeaua de dimineață – Știri din Arealul Bucegilor

In aceasta pagină/articol in fiecare dimineață, " la o cafea "  puteți citi știrile din Arealul Bucegilor care provin din...

DSCN4230
MULȚUMIM SIMONA HALEP – IPOCRIZIE LA 2200 DE METRI

Acest slogan stă scris sub Crucea de pe Caraiman, MULȚUMIM SIMONA HALEP , asta pentru cei care se intreabă ce naiba...

Close