Bușteni, port la oceanul Pacific

Suntem de acord că trebuie schimbat ceva, indiferent dacă ne este bine sau s-a făcut ceva, tot timpul trebuie schimbat ceva pentru că, nu-i așa, trăim in era schimbării și a egoismului.

Ce tot atâta munte, când nouă ne place apa, de ce să nu trăim pe plajă, la mare, sau la ocean. S-o dăm naibi de tradiție și de identitate că e mai bine in mlaștină.

M-am hotărât, candidez la alegerile locale pentru că vreau să schimb ceva, să vă fac viața tragic de frumoasă și sincer vă spun s-au gândit pentru mine cei care mă susțin, să vă aduc la cunoștință singura soluție viabilă de dezvoltare pentru urbea noastră.

Sau gândit oamenii ăștia de bine care mă susțin și sunt pe un val care le-a umezit până la profunzime izvorul gândirii, că ar trebui să facem urbea noastră port la oceanul Pacific.

Regularizez malul stâng dar si cel drept al Prahovei pe ruta Sinaia, Bosfor, Oceanul Atlantic, Oceanul Pacific și schimb direcția de curgere a Prahovei dinspre Pacific spre Predeal.

Construiesc pontoane suspendate pentru heliobărci și inund toate stăzile ca să putem ajunge cu barca sau cu vaporul personal direct in livingul penthoseului pe care il voi darui fiecărui localnic.

In interiorul Bușteniului venețian voi dezvolta un sistem de relaxare nemaivăzut, voi transforma parcurile actuale in parcuri acvatice dotate cu leagăne subacvatice, reconstruiesc grădinile suspendate ale Semiramidei, florile le fac din fier forjat și gardurile impejmuitoare din plasă pescărească .

Voi face o stație de tratare atat de necesară urbei, pentru apa de ploaie și lacrimile  de crocodil.

Reinfințez serviciul de gospodărire comunală și prima achiziție, pentru sezonul rece va fi un spargător de gheață pe care il voi boteza Nautilius, după planul montaniardului Joulnes Verde

In invățamânt ca să și copiii noștri să ”aibe”, voi face clase de parașutism acvatic , caiac canoe pe iarbă și pentru pescari cu nadă virtuală, iar acești copii, vor participa la olimici.

In domeniul siguranței și in domeniul sanitar voi schimba și adapta activitatea Salvamontului transformândul in Salvamarmont și ii voi angaja pe actorii din Baywatch pentru că sunt profesioniști, iar Sanatoriul de copii il transform in spital, ceva rudimentar dar necesar ca să puteți să luați o pastilă, să faceți o injectie, să vă luați o tensiune, ce contează că la 5 minute de mers aveți ditamai spitalul, pe care cu sprijinul celorlalți conducători de UAT o să-l amenajam ca plajă și in loc de saloane facem cârciumi.

Pentru fluidizarea traficului, ca să nu se mai facă ambutoiaje am cel mai mișto program.

In primul rând, ca să vă scot din creier ideea aia tâmpită de centru medical de pe locul fostului spital, o să fac o parcare, de fapt două , una suptterrană și una supraterană și la mansardă o să fac un MOL cu 5 etaje iar pe acoperiș un mare heliport pentru cele patru elicoptere cu vâsle pe care le voi achiziționa.

Tot pentru a nu mai fi ambutoiaje o să fac in sfârșit autostrada, dar nu una ci patru, prima și cea mai cea, va fi pentru bărcile de mare viteză in care ne vom da incepând din a doua zi de mandat, a doua va fi una de mare viteză , wireless, cu 20 de benzi pe sens dus, că pentru intors nu mai e nevoie a treia o fac ”supterană” pentru cei cu conturile false care m-au susținut, ca să poată să dispară rapid, iar a patra, o fac după ce le fac pe astea trei și se va numi autostrada Comarnic – Brașov.

Pentru cei care totuși nu se vor putea da cu vaporul sau cu yachtul, adică pălmașii care se vor da in bărci , le voi construi niste pasarele subterare și niște pasaje supraterane peste DN 1 inundat, să-și poată lua alimente sau să dea mâncare la pescăruși in parcul din Poiana Țapului pe care il voi redenumi . Ii voi spune Parcul Moby Dick.

Pe lângă cele trei autostrazi voi face 5 centuri ocolitoare care vor fi paralele dar sfidând legile geometriei se vor intersecta perpendicular pe centru, intr-un colț al parcului rotund.

Bineințeles că voi acorda o atenție deosebită transportului in comun, cu bărci de mare și mică viteză, pe care le vom lua de la vecinii noștri.

In antreprenoriat și industrie nepoluantă voi atrage investitori privați, pentru a construi o fabrică de frânghie, una de ochelari de cal, una de bandă adezivă pentru gură și ochi și una de căști, pentru că trebuie să fiți cetățeni model, să nu vedeți, să nu auziti și să nu vorbiți.

In administratie, pentru că nu mai vorbim de munte, când toți de acolo erau obișnuiți să privească in sus, auzi colo, ”mărețul Bucegi sau poarta Bucegilor”, ii voi inlocui cu unii care cu profesionalism să stea cu capul plecat și să se uite in jos după ”Perle Pacific Carpatine”.

Voi merge pe principiul transparenței financiare, adică vă voi lăsa dezbrăcați, aproape in fundul gol, dar fericiți. Nu vă veți plânge, că am auzit că algele fac minuni și ca hrană, și ca textilă.Stați liniștiți că vor curge lapți și bancuri cu mierle.

Voi digitaliza primaria, prin montarea a doua degete in plus fiecărui angajat, locul montării il vor stabili ei

D.p.d.v. urbanistic, vom modifica regulamentul P.U.G. unde toate casele vor respecta culoarea mării, adică Negre, ferestrele pătrate se vor transforma in hublouri, iar acoperisurile vor fi acoperite cu stuf.

Pentru ”turizm”, că nu putem dărâma totuși grămada asta de bolovani ce ne stă deasupra, voi face in primul rând , pentru că nu există, o grădină de vară pentru sezonul rece, o catapultă de la Valea Albă la Cruce, cu buclă spre Sinaia ca să poată să admire toată lumea faleza portului Bușteni și in colaborare cu ceilalți primari , pentru prima dată in istoria Pacificului vom face un skipass acvatic comun.

O ultimă măsură va fi să transform Crucea Eroilor Neamului cea construită in anul 1921, in Farul Pescarilor duși de Val iar portul de pe Prahova se va numi portul Apei Sâmbetei ca celor care vor intreba unde este Bușteni ? să le răspund … Pe apa sâmbetei !

Pesemne că vă intrebați cum pot să fac asta ?

Păi eu sunt miliardar in monedă facebook, fermier, am jucat FarmVille și totodată am un imperiu imobiliar in Mine Craft cunosc toată gașca de arbitri din Fifa 2020 dar bineințeles o să atrag Fonduri Europene multe , multe , pentru că exercitiul financiar 2021 – 2027 incepe in 2022, ghidurile apar in 2023, scriu proiectele in 2024 si vor fi aprobate in 2026 când eu voi fi la al doilea mandat, când poate că o să fi schimbat ceva in viziune și poate că nu vă va mai place apa și voi găsi ceva pe bază de vânturi sau altele.

Recapitulând, la alegerile astea, 2020, trebuie să schimbăm tot, dar tot tot, să ne facem viața noastră, nimic din ce a fost vechi să nu mai râmănă. Să putem pleca de aici și să transmitem că se poate duce totul spre schimbare… pe Apa Sâmbetei

Preventiv, vă anunț că cine nu e cu mine din cei 9300 și ceva de locuitori,  este impotriva mea, iar prima investiție in viitor este o pușcărie cu 9300 și ceva de locuri pentru cei care nu mă votează, că voi nu aveți de unde să știți cum e să va fie bine, asa cum vă spun eu.

P.S. Am uitat să vă promit că voi fi mereu in mijlocul vostru, zi de zi, noapte de noapte, vă voi cânta dimineața ca găina și noaptea vă voi legăna să adormiți, dacă nu adormiți vom număra impreună guvizi sau stavrizi.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Personajele care se regăsesc printre aceste rânduri de fapt se regăsesc in spațiul gol, nefiind nicio analogie.

Animalele domestice și sălbatice pomenite in acest articol nu au avut de suferit. Pentru a proteja pădurea utilizez internetul, așadar nu printați.

Mesajele și comentariile sunt binevenite , insă numai  din partea celor ”cu lampa arsă, care nu au toate țiglele pe casă”!

Nu distribuiți ! Poate face rău la inconștiență !

Web Up! ZdB Style.

___Vizualizari 616

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ghid montan AUTORIZAT – Transport 4×4 in Bucegi

Traseu 1 PLECARE - BUSTENI SINAIA SAU PREDEAL spre Cota 1200,,BELVEDERE, Cota 1500 SAUA DICHIU - CHEILE ZANOAGEI - LACUL BOLBOCI - CHEILE TATARULUI - GROTA URSILOR - CABANA...

DSCN1743
ZONA DE agrement VALEA CERBULUI

    Din cărti aflăm că: ” ... Componenta importanta a unei oferte turistice atractive, agrementul se constituie ca un...

Close