Vorbele lui Mircea Corbu MINT, Avizele Ministerului Sănătății și DSP EXISTĂ !

Am incercat să acord circumstanțe atenuante pentru comportamentul reprobabil al candidatului PNL Mircea Corbu , pentru lupta impotriva cetățenilor orașului Bușteni.

Atâta ură si indemn la dezbinare nu a existat vreodată in vreo campanie electorală din România, nici măcar in vreun stat dictatorial.

In ultimul timp, candidatul Corbu, in loc să sprijine demersurile de dezvoltare ale orașului,  s-a luptat pentru distrugerea acestuia.

Pornit pe un val de ură , stârnit la nivel național de către PNL, indemnul la crimă socială si discriminare, ”Adio PSD”, a devenit un mod de viață și actiune pentru candidatul Corbu.

Prin minciuni, amenințări, santaj, calomnii cât și metode securistoide, amintind de metodele fostei securități, incearcă să acceadă in mod ipocrit la o funcție de demnitate publică, de reprezentare a tuturor cetățenilor, fiind insă pe baricada care trage de fapt in populație.

A fost conectat până in anul 2017 la bugetul Primăriei Bușteni, realizând multe lucrări in domeniul retelelor de apa canal dar și lucrări de asfaltare si reabilitare termică a blocurilor de locuințe, pe care le-a realizat in mod defectuos și la prețuri umflate post licitatie, tocmai de aceea i s-au sistat toate lucrările.

Lupta candidatului Corbu nu este pentru un ideal ci pentru Zeul Ban, nici măcar pentru Putere.

In ultimele intervenții in campanie a denigrat activitatea administrației executive și decizionale a orașului, cu afirmații și metode  mafiote de sustragere de documente din instituții publice, depunere de dovezi false către instanțe, scrisori denigratoare in nume personal sau anonime către institutiile statului , atac la persoană ,  dublate de acțiuni reprobabile de tip securist prin intervenții meschine pentru stoparea proiectelor de dezvoltare , respectiv Centru Medical, Iluminat cu led, Construirea fabricii de măști, finalizarea proiectului de alimentare cu apă potabilă a populației orașului, acordarea de măști gratuite elevilor scolilor din Bușteni, anularea evenimentelor tradiționale ale Primăriei Bușteni, ziua Copilului, Nunta de aur, Zile ortodoxiei și multe altele.

Ultimele afirmații insă cu privire la Centrul Medical sunt de un penibil apoteotic.

Afirmații mincinoase precum că nu există avize și autorizații pentru proiect, că includerea pe lista de sinteză a proiectului Centru medical sunt egale cu zero, că el are soluția si promisiunea că face el de fapt un centru medical mai mare si mai frumos, denotă  un tupeu maxim.

Avizele DSP și ale Ministerului Sănătății există incă din 2019! Deci vorbele lui Mircea Corbu MINT!

Centrul Medical Integrat este destinat tuturor locuitorilor orașului Bușteni, nicidecum doar unui segment sau a unor membri de partid și este realizat de către Administrația Executivă ( Primăria Bușteni ) , reprezentată de Primar, PSD ce este drept dar care este primarul tuturor locuitorilor.

Cât despre avize de funcționare ???

Candidatul Corbu crede cu tărie și afirmă că s-a dus intr-un minister cu mâinile in buzunar susținut chiar de un senator al României , fară să prezinte nimic, fără a avea vreo legitimitate sau să reprezinte legal vreo instituție iar ca rezultat obtine niste promisiuni că i se va da tot sprijinul pentru construirea a ceva, de fapt transformarea a ceva in altceva.  Să mă ierte Dumnezeu dar asta denotă lipsă de pricepere și inteligență asimptomatică.

In ceeace privește afirmatiile cu privire la inexistența finantării deoarece se află pe lista de sinteză:

Primăria Bușteni a introdus pe lista de sinteză in ultimii 4 ani  următoarele proiecte:

  • POD VALEA ALBA
  • POD PRAHOVA – AEDIFICIA
  • POD PESCĂRIEI
  • POD VALEA CERBULUI
  • POD VALEA MATURARULUI
  • POD CRINEI
  • EXTINDERE REABILITARE MODERNIZARE REȚELE APA STATII DE TRATARE
  • DISPENSAR POIANA ȚAPULUI

Acestea sunt proiecte care se văd, proiecte in valoare de 12 milioane euro care au fost REALIZATE, urmând aceiași procedură… introducerea pe lista de sinteză.

Așadar, ii transmit un mesaj candidatului PNL Bușteni Mircea Corbu :

 

Nu prin MINCIUNĂ, FURT, INȘELĂCIUNE, URĂ, CRIMĂ SOCIALĂ, ȘANTAJ , MESCHINĂRIE ȘI DISCRIMINARE  se ajunge la o funcție de demnitate publică!

Intr-adevăr cei care tac fac, in timp ce vorbele otravite mint.

Așadar, CENTRUL MEDICAL INTEGRAT BUȘTENI ESTE O CERTITUDINE, nicidecum o promisiune pentru ceva elementar, o injecție și o tensiune intr-un sanatoriu transformat pe genunchi și va fi amplasat pe locul fostului Spital Orășenesc Bușteni.

 

 

___Vizualizari 903

One thought on “Vorbele lui Mircea Corbu MINT, Avizele Ministerului Sănătății și DSP EXISTĂ !

  1. Nu stiu cu ce ne putem lauda, în condițiile în care in Busteni avem fose septice.🙃🙃Vorbește lumea ca suntem oraș turistic cu multi cetățeni de onoare…..care presupun ca nu au fose septice pe terenurile primite.😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Alegerile pentru C.J. Prahova boicotate la Bușteni ?

Vrei să te informezi, să ști cu cine să votezi pentru Consiliul Județean Prahova ? ... la Bușteni nu poți...

a11
Crucea de pe Caraiman, vedere din Busteni la apus

 

Close