Ședință ordinară in 24.04.2019, ordinea de zi și votul și cum incepe prost Campania

Anunț, ca de obicei, ședința publică ordinară a Consiliului Local Bușteni,care a fost convocată pentru data de 24,04,2019 incepând cu orele 14,00 in sala de ședințe a Primăriei Bușteni.

Această ședință va avea aproximativ 9 proiecte de hotărâre și un punct de interpelări și sau petiții.

Avem și o informare privind activitatea desfășurată de CS Caraimanul Bușteni – Schi Alpinism, pe care o voi face publică după ședință pentru că această secție este una de excepție.

Ordinea de zi și votul:

Votul meu nu este necesar să coincidă cu avizul Comisiei 3 și se mai poate modifica, in caz că, amendamentele de factură juridică nu se respectă.

Publicarea ordinei de zi a ședinței o fac in baza Legii 215/2001 actualizată, conform Art 39, alin 3,5,6 și 42 alin. 7.

Materialele NU au fost puse la dispoziția consilierilor locali conform L 215, art. 39, alin 3, probabil din motive obiective, dar , pentru a că avem datoria de a veni in sprijinul cetățeanului și de a nu ingreuna activitatea Administrației vom fi prezenți și vom vota.

Dacă aveți propuneri, puncte de vedere sau sesizări mi le puteți lăsa la Comentarii ( public) sau in secțiunea contact ( privat ).

Cu stimă, Consilier Local  – Virgiliu Cristian ACHIM

Și acum … precum știți in 26 mai vor avea loc Alegeri Europarlamentare . 

Incepând cu 26 aprilie va incepe campania și toate partidele sau independenții participanți au dreptul prin lege să-și facă cunoscută oferta electorală numai cu un anumit tip de ”materiale de promovare”, anumite dimensiuni și numai in anumite locuri, adică pe Avizierele electorale.

Am făcut un tur de Bușteni și cu numai 3 zile inainte de ”data startului” am constatat că se dorește ca lucrurile să meargă PROST, să existe din nou ”inechitate” și să privim din nou cum apar incidente de tip ruperi de afișe sau unii lăsați pe afară

Am constatat că ”se pun bețe in roate” unei campanii civilizate. 

In acest moment LIPSESC , nu mai puțin de 8 (OPT) aviziere ( 22 de spații de afișaj electoral) , iar două mai au puțin și dispar și acestea. 

Poiana Țapului – 2 buc. – Libertății și Brumărelelor

Fabrica de Hârtie – 1 buc

Str. Zamora – Castelul Cantacuzino – 1 buc.

Splaiul Zamorei – 1 buc.

Plus 2 ( două) la Primărie  și cred că unul la New Coștila.

Și stau să cadă 3, unul in Piatra Arsă, unul pe str. Crinei la Blocurile sociale și unul pe Apelor.

Păi !!! Să ne mirăm din nou că ”ce necivilizați suntem”, sau e vreo ”organizare de netransparență” din partea vreunui partid ?

Cine este responsabil de buna organizare a scrutinurilor electorale in interiorul localităților ???

Un prieten mi-a atras atenția că l-am nedreptățit pe Primarul ales și că nu am pus o poză cu ”căbănuța demolată” din Valea Cerbului. M-am scuzat , deoarece mi s-a părut cumva ciudat să postez o fotografie cu un loc gol, dar i-am dat dreptate și m-am dus să fac o poză la ”locul vindecat” 

Și peste drum … ce să vezi ?

Gard de plasă cu stâlpi de metal … cu siguranță are ( sau nu are) autorizație de construcție emisă de Primărie. Nu mai zic de cei cu gardul de plastic … așa cevaaa!

Dar fiind săptămâna patimilor … inchei aici.

___Vizualizari 530

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
vc01
Valea Cerbului – “Adoptă o PARCELĂ”

BUŞTENI, Valea Cerbului. Toţi am auzit de "Adoptă o pisicuţă" sau "Adoptă un caţel". Turiştii de pe Valea Cerbului, care...

Respect jurământul – Bușteni Partea I – Blocurile sociale din curtea școlii

In data de 23.06.2016 am depus un jurământ, acela de a RESPECTA CONSTITUȚIA și LEGILE ȚĂRII și să fac cu...

Close