Bușteniul va inflori in curând – Felicitări și nota zero

Astăzi in acest articol veți găsi o ”pomadă pentru genunchi”, nu vindecă durerea dar o mai calmează.

Precum știți, acum vreo câteva săptămâni, in urma unei ”sesizări” să-i zicem, m-am apucat de ”epopeea gunoaielor” din minunatul nostru fost cătun, ajuns acum, Poarta Bucegilor, Stațiunea Turistică de Interes Național Bușteni.

S-a creeat un val de ”frondă” impotriva ba a turiștilor, ba a concetățenilor, ba a Primăriei, ba a Primarului ales, s-au pornit insă și niște acțiuni de remediere a rezultatului NEPĂSĂRII din ultimii doi ani, pentru că, orice ați zice, până acum doi ani Bușteniul nu era așa.

Repet, pentru a ”n”-a dată, că in Ziar de Bușteni ” voi DA” intotdeauna doar INSTITUȚIONAL, chiar dacă se trezește câte cineva să acționeze impotriva mea sau a altora din ”Opoziție”, ”pe persoană fizică” , ”voi da” pentru a pune pe făgașul normal, anormalitatea in care am ajuns să  trăim pentru că eu, din nefericire pentru TOȚI, nu pot fi acuzat de nepăsare, oportunism politic, lașitate sau orice altceva pentru că prin Ziar de Bușteni, in fiecare zi sau noapte am sesizat toate abaterile dar și lucrurile bune care s-au intâmplat pe teritoriul localității mele, pe care o iubesc.

Revenind, primul duș rece a fost când PRO-TV și Kanal D au realizat câte o știre transmisă la oră de maximă audiență din care, pe lângă ”gunoaie” au fost scoase in evidență și răspunsurile ”flegmatice” ale Primarului ales.

Ce a urmat … O amplă campanie de ecologizare și curățenie, in urma căreia rezultatul este acela că pentru moment, Bușteniul are o față mai curată, cu care iși va intâmpina turiștii ce urmează să ne viziteze cu ocazia sărbătorilor Pascale și ale zilei de 1 Mai ( muncitoresc).

M-a intristat totuși faptul că cei care au avut dorința să se implice au fost ”taxați” că o fac pentru ”renume politic”, in condițiile in care Primarul ales a permis să se ajungă aici și zic doar Primarul ales, deoarece pană acum tot aceiași consilieri locali i-a avut Bușteniul și nu eram intr-o așa șituație. Mă intreb ce o fi fost in capul fostului primar când l-a susținut.

Referitor la comentariile de oportunism politic, am o intrebare: 

Care e problema? Și politic și nepolitic tot au avut ”demnitatea” de a se apleca după gunoaie, gunoaie ajunse acolo ”de nicăieri”.

Astfel in ordine cronologică țin să mulțumesc pe această cale tuturor celor care au făcut posibil, prin acțiunile lor, ca Bușteniul ”să inflorească”:

  • Domnului Valentin Codescu , echipei PMP și voluntarilor care au participat prin două acțiuni la ecologizarea unei părți importante din Valea Cerbului. Chiar dacă nu au avut ”tricouri de partid” au fost persiflați. 

  • Trebuie să menționez că dl. Valentin Codescu pe perioada acestei campanii m-a insoțit permanent pentru a identifica toate problemele de salubrizare și ecologizare de pe raza orașului Bușteni și a ales ca punct de plecare pt ecologizare Valea Cerbului.

Domnului Mircea Corbu – PNL Bușteni care a acționat pentru salubrizarea unei părți din Râul Prahova tot in două acțiuni și care la rândul lui a primit ”mustrări” răutăcioase, culmea , tot de la cei care stau in spatele tastaturii de FB.

Colegiului Ion Kalinderu – Dnei. Director Tudorache și colectivului de profesori pentru acțiunea de ecologizare din zona Colegiului:

  • Mișcării Green Clean și dlui Liviu Borz care intr-un timp foarte scurt a reușit să mobilizeze foarte multe instituții printre care Primăria, Școala Regina Elisabeta, agenți economici și mulți voluntari

Nu in cele din urmă Firmei Comprest , domnului Trifu dar și angajaților Comprest care au fost implicați și in acțiunea de Curățenie de primăvară.

Chiar dacă o mică parte a Bușteniului arată ”altfel”, adică NORMAL, am siguranța că aceste acțiuni nu se vor opri aici și poate că toți cei menționați iși vor uni forțele pentru a arăta că AȘA ESTE NORMAL!

Cu prilejul acestui articol m-am gândit să realizez o categorie de articole cu titlul OMUL ZILEI, prin care eu și dumneavoastră să putem acorda calificative celor care ne ”infrumusețează” viața.

Astăzi voi ”puncta” eu, la capitolul organizare a curățeniei și ecologizarii:

Toți cei menționați anterior: nota 10 cu felicitări !

Primarului ales – nota zero ! Nota 1 se acordă atunci când ești prins copiind, se pare că nici măcar acest punct nu poate fi acordat!

Inchei cu un citat din 19.04.2019 de la ședința publică de Buget : 

Dl. Primar ales – ”Mie mi se pare că Bușteniul arată BINE ! ”  

... Mda! Pentru TUPEU notez cu 11!

 

___Vizualizari 603

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
telescaun-busteni
DETALIILE FINANCIARE ALE AFACERII TELESCAUNUL DIN BUŞTENI – Dezvaluiri ”incendiare” TelegrafulPh.ro

Cu caractere mari este titlul din ObservatorulPh.ro, care scrie se pare din ce citeste fiecare propriu jurnalist in același ziar...

Vacanța de vară la Bușteni și moțul de la bască

Am așa o stare, nu prea pricep ce se intâmplă. Zi de zi ”bat ulițele” Bușteniului și probabil că am...

Close