Noi cetățeni de onoare la Bușteni, sedință de C.L. in 21.06.2018, ordinea de zi și votul

Pe zi ce trece incep să cred că  o mai mare sfidare a populației orașului Bușteni din partea ”regimului” la PUTERE, ales cu majoritate de voturi nu există in intreaga Românie.

Ca in fiecare lună, anunț Ședința Publică Ordinară a C.L. Bușteni, ordinea de zi și cum votez la Proiectele de Hotărâre, dar de această dată o anunț cu un mare dezgust.

Această ședință va avea loc Joi, 21 iunie 2018, incepând cu orele 14.00 , in sala de Consiliu și vor fi supuse aprobării aproximativ 11 Proiecte de Hotărâre.

De ce dezgust, păi veți vedea ordinea de zi ( asta, dacă vă veți loga, că e ca un fel de participare la vot, dacă vrei ”acționezi”, ”te implici”, dacă nu … asta e, dar nici să nu te miri in viitor.)

Viitor ! 🙂 Mai in glumă, mai in serios, sâmbătă, după ce mâine ( joi) dl. Dragnea va fi achitat in dosarul ”Bombonica”, cei trei sau patru din opoziția de la Bușteni „v-om” trebui să vizualizăm niște filmulețe cu Canalul Dunăre – Marea Neagră, pentru experiență la săpat ca in 1947 și să fim pregătiți cu bagajele la ușă …

Dar revenind la ”oile” noastre …

Ordinea de zi, votul și comentarea votului, vreo 3 pagini de vizualizat DOAR LOGAT :

[restrict]

Acum că suntem intre noi, cu toate că există și posibilitatea să fiu singur pe aici, dacă nu v-ați logat, să vă motivez votul meu, cel impotrivă, pentru cei trei cetățeni de onoare.

Eu nu am nimic cu ei, insă, după ce Raluca Strămăturaru a devenit campioană la bob, am solicitat, impreună cu cei trei consilieri locali din comisia 3, ca acestui cetățean al orașului Bușteni să i se acorde titlul de Cetățean de Onoare.

In primă fază ”nu revenise in țară, apoi ” trebuia pregătit evenimentul” apoi … mă trezesc astăzi la ora 11.00 cu trei ”cetățeni de onoare„, făcuți pe genunchi, pentru  ”Zilele Bușteniului”, când Bușteniul face 110 ani de ”Primărie/Administrație de sine stătătoare”.

Păi fraților, asta n-o inghit! In acest an, măcar din respect pentru cetățenii orașului Bușteni, ar fi trebuit să se facă ”cetățeni de onoare” din BUȘTENI. că avem in total cam 183 de cetățeni de onoare din care doar vreo 15 din Bușteni.

Cu ce ne mândrim astăzi in Bușteni ? Cu ce ne-a rămas, cu Pârtia Kalinderu sau cu cine ne putem mândri, cu foștii și actualii care s-au remarcat, deci, in ordinea in care am precizat, mie mi se părea normal să-i ridicăm la rang de ”cetățean de onoare” pe Nicolae Câmpeanu și post mortem pe Ion Vasilescu, că ei au realizat Pârtia Kalinderu, chiar dacă Savin a” TERMINAT-O”, pe Raluca Strămăturaru, campioană, pe dl. General Florea Rusoiu ( post mortem), ( chiar dacă nu vă place), chiar și pe Emanoil Savin și lista poate continua. Adică să-i apreciem pe cei care au făcut ceva pentru BUȘTENI in 110 ani.

Noi NU! 3 cetățeni de onoare, de nicăieri, doar pentru că … Asta , pe lângă faptul, că, legal, Cetățenii de onoare se ”fac„, EXCLUSIV in ședințe EXTRAORDINARE .

Mai departe… la proiectul de hotărâre nr 10 se vor aproba Taxe pentru Stadion, Sala de sport Silva și Terenul de sport din cartierul Silva, asta insemnând că elevii, pe perioada vacanțelor nu le vor mai putea folosi și totodată, cluburile sportive locale vor plăti niște tarife (exorbitante) / oră, ceeace va duce la creșterea tarifului / antrenament la lupte, ski, karate, fotbal și ce se mai face.

Ok, PSD-ul are majoritate, dar asta nu mă va face să votez cu ”pentru” și cu asta basta! 

Votul meu nu este necesar să coincidă cu avizul Comisiei 3 și se mai poate modifica, in caz că, amendamentele de factură juridică nu se respectă.

Publicarea ordinei de zi a ședinței o fac in baza Legii 215/2001 actualizată, conform Art 39, alin 3,5,6 și 42 alin. 7.

Materialele NU au fost puse la dispoziția consilierilor locali conform L 215, art. 39, alin 3.

Dacă aveți propuneri, puncte de vedere sau sesizări mi le puteți lăsa la Comentarii ( public) sau in secțiunea contact ( privat ).

Dacă tot v-ați logat, puteți distribui articolul sau puteți să-l apreciați 🙂

Ședința este PUBLICĂ și pot participa toate persoanele interesate. 

Legea nr. 52 din 2003, privind transparența decizională in administrația publică, SECTIUNEA a 2-a ,Dispozitii privind participarea la procesul de luare a deciziilor, Art. 8: Persoana care prezidează sedința publică oferă invitaților si persoanelor care participă din proprie inițiativă posibilitatea de a se exprima cu privire la problemele aflate pe ordinea de zi.

[/restrict]

Cu stimă, Consilier Local P.N.L. – Virgiliu Cristian ACHIM

 

 

___Vizualizari 1303

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Mircea Corbu trimis la lada de gunoi a istoriei orașului Bușteni, in unanimitate

Astăzi, 29.11.2023, cu prilejul ședinței ordinare a C.L. Bușteni, Primarul Zero - Mircea Corbu a înfrânt ! Astăzi, el a...

C.S. CARAIMANUL BUȘTENI – Secția Schi Alpinism – rezultate extraordinare

Spuneam in articolul precedent că voi publica Raportul/Bilanț de activitate al secției de Schi Alpinism din cadrul C.S. Caraimanul Bușteni,...

Close