Blocul ANL, stația de autobuz și 1 Decembrie

Voi incepe acest articol in funcție de interesul cititorilor Ziar de Bușteni sau, cel puțin conform statisticii, cu numărul de vizualizări al categoriilor și cum cele mai vizualizate sunt articolele cu Evenimente vă anunț că Vineri, 1 Decembrie 2017 , Ziua Națională a României,  la Monumentul Eroilor ( Caporal Mușat ) va avea loc depunerea de coroane din partea instituțiilor publice și private, partide politice, etc. 

Totodată va avea loc și o paradă militară și bineințeles o slujbă religioasă. Evenimentul va incepe in jurul orei 10.00 prin sosirea echipamentelor militare iar depunerea de coroane, in jurul orelor 11.30.

Precum știți, de la inceputul mandatului de consilier local, pe lângă ”păsărica” cu plăcuțele de la intrarea in oraș, cu Bușteni – Stațiune turistică de interes național, cea cu clorul din apă, majorarea prețurilor de vânzare la terenuri, diminuarea impozitelor pe terenuri și cladiri a agenților economici, etc, mai aveam o ”păsărică”, aceea de a rezolva problema ”plouatului in gât” a bușteneanului de rând sau a turiștilor, prin amplasarea Stației de autobuz de la Gară, pe sensul de mers spre Brașov. 

In fiecare ședință ordinară, incet incet, din tot stolul de ”păsărele” mai dispare câte una 🙂 , astfel , stația de autobuz de la gară a fost in sfârșit amplasată/ montată și vopsită. Fotografia este realizată in prima zi de amplasare, dar n-am zis sau scris ceva pentru că aveam experiența montării/demontării de vreo 3 ori până in prezent și mi-a fost teamă să nu cumva să dispară din nou, dar iată că de această dată s-a intrat in normalitate.

In cele din urmă, cu toate că am crezut că locuințele sau spațiile locative sunt un subiect interesant pentru tinerii urbei noastre se pare că m-am inșelat.

La punctul 2 de pe ordinea de zi a ședinței ordinare a CL Bușteni a participat o singură persoană interesată, cu toate că mă așteptam să fie prezente cel puțin vreo 20 de persoane.

Precum scriam și ieri, am solicitat retragerea de pe ordinea de zi, nu s-a retras și am votat precum am scris, adică Impotrivă.

Așadar, lista persoanelor eligibile va fi afișată la sediul Primăriei Bușteni cu precizarea că s-a aprobat ca termenul de primire a contestațiilor să fie majorat de la 7 zile la 10 zile, că eu nu o mai public aici in ZdB nici pe aceasta, nici pe cea cu respingerea de dosare și motivul respingerii și nici lista inițială din 2015, pentru că v-aș plictisi, astfel de lucruri neprezentând interes.

Peste 11 zile lucrătoare se va reface lista cu punctaje, dacă va fi cazul, dacă nu, se vor semna contractele pentru ca viitorii chiriași să poată incheia la rândul lor contractele de utilități

Atât

 

___Vizualizari 884

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
DSCN5355
Nepăsare criminală, concesiune ”ilegală” și multă prostie in Bucegi

Iubitori de Bucegi și istorie a acestora, iubitori de natură și de trecut, apărători ai patriei și muntelui iubit -...

130704-1134
Noi suntem custozi si stim tot ce mișcă! – partea a -II- a

Si a doua zi  continui traseul ușor spre Poiana Coștilei. Ziua de vineri părea frumoasă așa că am pus câteva...

Close