Sedință ordinară a CL Bușteni, cum votez , Blocul ANL are propuneri de proprietari noi

Ca in fiecare lună, anunț Ședința Publică Ordinară a C.L. Bușteni, ordinea de zi și cum votez la Proiectele de Hotărâre. De obicei NU comentez ordinea de zi, deoarece, ședințele fiind publice, persoanele interesate pot participa. De obicei ne interesează pe nimeni nimic, insă când vine vreo campanie electorală te ia lumea la intrebări, că de ce n-ai făcut nimic și de ce mai vrei incă un mandat.

Această ședință va avea loc Miercuri, 29 noiembrie 2017 incepând cu orele 14.00 și vor fi supuse aprobării aproximativ 16 Proiecte de Hotărâre.

Cel mai interesant proiect de hotărâre este cel de la pc. 2, respectiv APROBAREA LISTEI BENEFICIARILOR APARTAMENTELOR din Blocul ANL de pe strada Nestor Ureche, punct la care voi solicita scoaterea de pe ordinea de zi și introducerea acestui punct eventual in luna Decembrie. Dacă nu va fi scos de pe ordinea de zi, voi vota IMPOTRIVĂ. Motivele vor fi ințelese joi, după ședință, când, dacă proiectul va trece, voi publica lista beneficiarilor, lista celor respinși, cu motivul respingerii și ”o surpriză” de prin 2015. De specificat faptul că Blocul ANL pentru tineri are 18 spații locative, respectiv 11 garsoniere și 7 apartamente. 

Au fost analizate 76 de dosare, din care 33 de dosare au fost respinse. Așadar, 43 de dosare au primit un punctaj iar primii 18 ar trebui să primească locuință. 

Precizez, că in acest moment ar fi ilegal să public primele documente, deoarece incă nu s-au supus aprobării, iar materialele au caracter confidențial până la ședință, insă , așa cum am spus, ședința este publică și persoanele interesate pot participa .

Ordinea de zi este următoarea:

Votul meu nu este necesar să coincidă cu avizul Comisiei 3 și se mai poate modifica, in caz că, amendamentele de factură juridică nu se respectă.

Publicarea ordinei de zi a ședinței o fac in baza Legii 215/2003 actualizată, conform Art 39, alin 3,5,6 și 42 alin. 7.

Materialele au fost puse la dispoziția consilierilor locali conform L 215, art. 39, alin 3.

Dacă aveți propuneri, puncte de vedere sau sesizări mi le puteți lăsa la Comentarii ( public) sau in secțiunea contact ( privat ).

Ședința este PUBLICĂ și pot participa toate persoanele interesate.

Cu stimă Consilier Local P.N.L. – Virgiliu Cristian ACHIM

___Vizualizari 768

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Pârtia Kalinderu, DJ 713 se inchide, erată, minivacanță de 1 Decembrie la Bușteni

Bușteni, stațiune turistică de interes național sau Poarta Bucegilor, inima turismului din Valea Prahovei, intrată intr-un con de umbră turistic...

Azuga, Valea Grecului, vârful Grecului, Bușteni Altfel

Vacanță, soare, munte, răcoare, pădure, vârfuri de munți, platouri montane, flori, istorie, bineințeles și urcuș, cam toate ingredientele pentru a...

Close