Cât s-a incasat la barieră, pe Valea Cerbului in 5 August ?

Iată o intrebare, de data aceasta PUBLICĂ, intrebare la care NU voi primi răspuns, cu toate că sunt Consilier Local, dar care imi poate asigura o ”creștere de aripi” care să mă facă să ”zbor”, cam așa cum am mai zburat odată prin 2012, când, la fel am intrebat 🙂 .

Totuși, dacă tot asfaltăm Valea Cerbului, ”la jumate”, că nu sunt bani, precum am spus in articolul precedent, am fost un pic pe Valea Cerbului astăzi, mai spre seară, să văd cam ce mai fac ”concetățenii” mei.

Filmulețul, cu tot cu urs și gunoaie spune cam totul …

 

2500 de rulote și corturi X 10 lei / zi  taxă de ecologizare = 25 mii lei … deci in 40 de zile = 1.000.000 lei , minus ecologizare, minus comisioane, minus ce vreți voi … tot rezultă 4 poduri integral reabilitate …

PĂI !

Mă intreba cineva de curând, de ce nu se face un camping legal pe Valea Cerbului, ca la mare, să plătească ”tot țugulanul”, măcar 30 de lei / noapte. I-am răspuns că pentru asta, ”țugulanul” ar trebui să aibă la dispoziție WC-uri ecologice, dușuri, loc de grătar amenajat, apă curentă, prize pt rulote și gard și incă câteva …

Așa și ? … A fost intrebarea! … Că oricum, toate astea există, in afară de gard.

Răspunsul meu, ”pertinent de altfel” a fost … Nu sunt bani, nu avem bani de GARD ! 

Fără glumă  acum, dacă astăzi și de vreo 2 săptămâni incoace și pentru vreo incă trei săptămâni de acum incolo va fii tot așa, să mă ierte Dumnezeu, dar … UNDE SUNT BANII ??? … și asta nu de azi de ieri ci de vreo 10 ani incoace. 

ATÂT !

PS. Băiatul cu rulota de inchiriat a DISPĂRUT după apariția articolului de astăzi de dimineață. Ori a inchiriat-o ori a dat jos anunțul.

 

Web UP! ZdB Style

 

___Vizualizari 1051

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
parcare-handicapat-politisti
Numai pentru PERSOANE cu DIZABILITĂȚI

Aceasta este știrea - Sursa Știrile PROTV   Sper din toată inima că este o glumă pentru că menționarea cu...

0065Aconitum-lycoctonum-ssp.-vulparia
Flori in Bucegi – Sit Natura 2000 partea I

Flori – Fișa Bucegi – Sit Natura 2000   0065 P Aconitum lycoctonum ssp. vulparia - Fără denumire populară  ...

Close