Sinaia ar trebui să-l aibă pe Vlad Oprea in Primărie

S-au scris milioane de rânduri despre Sinaia, s-au scurs tone de cerneală, milioane de kilobiți și sute de mii de imagini au incântat sau informat cititorii sau mai nou ”userii”, in ultimii 400 de ani insă, statistic, peste 70% din aceste cantități au apărut in ultimii 12 ani de când in fruntea Orașului Sinaia s-a aflat VLAD OPREA, PRIMARUL.

In ultimul an insă se pare că mulți s-au plictisit sau invidia o fii de vină, nu știu, dar cumva, ceva sau cineva, aici referindu-mă la ”grupuri”, s-au hotărât să schimbe ”un pic” cursul istoriei și cursul dezvoltării ”Perlei Carpaților”, schimbare care nu va fi ”de bine” ci ”de rău”, pentru că așa ne place nouă, românilor … De ce să fie bine și frumos când poate ieși urât și rău ?

După ce Sinaia s-a schimbat in ultimii ani in BINE, devenind intr-adevăr o ”Perlă” , dacă nu cumva un ”Diamant” in rândul stațiunilor turistice de renume mondial a sosit și Punctul pe I, degetul arătător, care s-a indreptat spre ”vinovatul principal” care a ”indrăznit să ridice capul”, respectiv VLAD OPREA.

Bine, acum să nu ne gândim că VLAD OPREA a fost SINGUR in Primăria Sinaia , nu, dar cu sintagma DEZBINĂ ȘI VEI CÂȘTIGA ! … ”capul răutăților” a fost oprit să-și mai continue activitatea de ”gospodărire” a echipei, chiar dacă a fost ales pentru a IV-a oară consecutiv să conducă destinele Sinăii și nu oricum ci cu 63,4 % din preferința de vot.

Motivul principal … un teren ”subevaluat” și o haină de blană dată de cineva către altcineva pentru ca blana să ajungă la o judecătoare care să dea o sentiință favorabilă intr-un proces cu un teren și un ”denunțător” care a auzit că cineva i-a spus altcuiva că a auzit pe cineva că cineva i-a cerut lui Vlad Oprea să nu mai atace sentința pentru că o să dea cineva prin altcineva o haină de blană cuiva !

Chiar dacă vi se pare BĂTAIE DE JOC și GREU DE CREZUT, iată motivul pentru care Vlad Oprea nu se poate apropia de Primăria Sinaia și are instituit un Control Judiciar din două in trei luni din luna Mai 2016 incoace, că poate cedează, poate renunță la SINAIA!

Adevărul este că orice judecător poate fi ”incurcat” de descrierea de mai sus cu cineva care a auzit … dar Sinaia cu ce a greșit ? De ce trebuie prelungit ”Controlul Judiciar” atâta timp?

Ce-i drept, NUMAI JUSTIȚIA poate decide soarta lui Vlad Oprea dar LITERA LEGII aplicată in acest mod cu siguranță va afecta pe termen lung și soarta Sinăii și a sinăienilor, iar foarte normal ar trebui văzut și SPIRITUL LEGII.

Un Control Judiciar cu INTERDICȚIA de a intra in Primărie va costa Sinaia cam toată strategia și viziunile de dezvoltare pentru următorii 4 dacă nu cumva următorii 20 de ani … dar … ”unde-i lege, nu-i tocmeală” 🙁 .

Acestea fiind spuse, in data de 13 ianuarie 2017 lui Vlad Oprea i s-a prelungit Controlul Judiciar și Interdicția de a intra in Primărie iar pentru acest fapt, un grup de sinăieni au inițiat un ”miting de susținere” in data de 18 ianuarie, un miting prin care, in mod pașnic i-au transmis primarului că il vor inapoi, că trebuie să reziste până adevărul va ieși la iveală iar Justiția va triumfa.

Mitingul a fost organizat, așa cum am scris de către cei care CRED că Vlad Oprea ar trebui să-i reprezinte in continuare și chiar dacă nu sunt Sinăian am decis să mă alătur acestui crez și să și scriu acest articol-mesaj de susținere.

Ora 15,40, peste 30 de persoane iși făcuseră apariția in piațeta din fața Primăriei Sinaia

Ora 15.50

Un grup de turiști asiatici, probabil aflând de acest miting …

15.55 … cam 200 de participanți și continuă să sosească …

Au apărut primele pancarte…

Este 16.02 … Mitingul incepe

Unul dintre cele mai emoționante discursuri … ” L-am intrebat pe Vlad Oprea dacă este fericit alături de familie și mi-a răspuns că este cel mai fericit om deoarece el are două familii fericite, cea personală și Sinaia și sinăienii” …

Un incident … o persoană, probabil din cauza frigului sau a emoției a leșinat . Jandarmeria Română a acordat prompt primul ajutor și a chemat Ambulanța

Pe lângă sinăieni, au fost alături și organizațiile PNL vecine, respectiv Azuga, prin Primarul George Barbu și consilierii locali, Comarnic și bineințeles Bușteni.

In jurul orei 16.50 , in mod pașnic și civilizat s-a pornit un marș al susținerii către parcul Ghica.

La miting, chiar dacă afară au fost sub -8 grade C, au participat peste 400 de persoane așa cum puteți vedea și din fotografii.

VLAD OPREA, SUNTEM ALĂTURI DE TINE !

Web Up ZdB Style

 

 

___Vizualizari 2202

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
bar01
2013. DJ 713. Accesul auto pe tronsonul Piatra Arsă – Cabana Babele

Pentru că mulţi dintre voi s-au arătat foarte interesaţi de subiectul dezbătut anul trecut, "DJ 713. Este permis accesul auto...

Declar deschis sezonul ghebelor

Ca in fiecare an :) , cum apar ghebele, hop și eu in căutarea celor mai ”zemoase” locuri și zone....

Close