Obiective turistice, agrement, tarife și harți la Bușteni

De câteva zile mă doare spatele, spre bucuria unora 🙂 , că așa stau doar pe acasă și nu mai umblu după ”știri” , dar și când stau tot fac ceva, așa că …

A inceput sezonul turistic și este bine de știut că in Poarta Bucegilor există foarte multe de făcut pentru că aici la noi găsești de toate:

Transport pe cablu – Telecabina Bușteni -Babele care transportă turiștii dornici de drumeție dar si de ciclism până pe Platoul Bucegi

003

 

Tarife moderate pentru drumeți iar pentru bicicliști să spunem că am altă părere:

083 085 084

 

Ca alternativă la transportul pe cablu turiștii pot apela la transportatorii 4X4 și pot negocia direct tarifele pentru a ajunge la Peștera, Piatra Arsă, Bolboci, Cheile Tătarului, Padina etc.

Pentru cei ce doresc să se inițieze in alpinism pe stâncile din Valea Spumoasă :

090 089 088

Avem la Bușteni unul dintre cele mai mari parcuri de aventură montană, cățărare, tiroliene, tir cu arcul la Zamora Adventure Parc :

DSCN6170 DSCN6181 DSCN6210 - Copy (2) DSCN6274 DSCN6279

 

Mai avem și Fun Park Kalinderu, din nefericire insă aici, din cauză de URS mai funcționează doar ”săniuța”, celelalte mijloace de agrement, carusel, tubbing, zăpada artificială fiind distruse așa cum am mai spus. O urcare cu săniuța costa 5 lei / persoană, iar o urcare cu telescaunul Kalinderu costa 20 lei / adult și 10 lei / copil.

DSCN4215

In afară de aceste mijloace de agrement mai avem nenumărate parcuri in zona Silva , Zamora și Centru unde se găsesc montate tiroliene, saltele pentru sărituri, leagăne, terenuri de tenis, etc tarifele fiind intre 5 și 15 lei / persoană, / minute, / etc.

DSCN4741 DSCN4725 DSCN4817 DSCN4335

Pentru cei care preferă sporturile in sală , Sala de Sport din Parcul Schiel vă oferă :

207

 

Așadar, pe lângă cele 86 de trasee de drumeție, 220 de trasee de alpinism și alte clasice vizite la muzee, biserici și mânăstiri, toată lumea are ce face.

Pentru a putea vedea unde sunt situate toate acestea am incercat să ”creez” o mică hartă. Sper să vă descurcati in manevrarea ei, adică plimbați mouseul și dați click !

 

___Vizualizari 30452

3 thoughts on “Obiective turistice, agrement, tarife și harți la Bușteni

  1. Care este tariful pentru telecabina de la Pestera la Babele? Am citit tot articolul si in afara de niste poze si ceva reclame plasate subtil nu am inteles mare lucru. Titlul sugera ce ma intereseaza pe mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
DSCN2987
Țara ne vrea (NE)PROȘTI – cretini cu diplomă

Poimâine incepe un nou an școlar. Inainte :) , inceperea anului școlar insemna ceva, mai ales pentru bobocii de clasa...

pnl busteni
PNL Bușteni S-A DESFINȚAT

Sunt uimit cum un partid cu tradiție la Bușteni a fost pur și simplu dizolvat in numai doi ani. Departe...

Close