Porumbelul lui Cocoș și suspiciuni rezonabile

Aseară pe digi24.ro a fost un reportaj special ”România Furată” Elena Udrea și Schi in România. Bun reportajul!

L-am vizualizat de vreo 8 ori, l-am distribuit pe profilul, pagina și grupul Ziar de Bușteni, atât de mult mi-a plăcut, mai ales că aseară era febra arestării la DNA a lu’ DNA Udrea, supranumită ”Doamna” .

042

După ce am tot vizualizat de vreo 5 ori de la minutul 2.20 la 10.25 adică partea de Bușteni și Azuga, mi-am spus să văd ce zice reportajul despre Predeal și am avut o surpriză, mare surpriză…

Dar pentru cei care nu au avut ocazia să vadă reportajul o să vă dau câteva repere iar la sfârșit este bineințeles inclus si reportajul.

Bușteni,

minutul 2.20 –  succinta prezentare a stațiunii, cum a inceput povestea dezvoltarii Domeniului Schiabil Kalinderu, etc.

minutul 2.57 – Emanoil Savin mărturisește ” am avut o relație specială cu Elena”

minutul 3.22 – Emanoil Savin marturisește că este nașul lui Bute dar nu a avut nimic cu gala Bute că dacă ar fi avut ceva ”mă chemau ăștia ! ”

In continuare un scurt reportaj din anul 2011 – http://www.tolo.ro/2011/07/13/bani-firme-si-politicieni-reteta-secreta-a-galei-bute/

minutul 5.20 – Emanoil Savin spune că D.S Kalinderu nu a beneficiat de Bani Europeni, că dacă erau ”europeni” ce de controale ar fi fost, dar așa , la recpții au venit doar cei de la M.D.R.T.

minutul 6.04 – Emanoil Savin – ”nici nu mai știu in ce partid mai sunt ! ” , ” după părerea mea partidele ar trebui desfințate ”

Astfel intețegem din acest scurt paragraf al reportajului că Bușteniul a beneficiat de 18.000.000 lei de la BUGETUL DE STAT pănă in 2012 de la DNA Udrea sau MDRT iar in 2013 A CONCESIONAT D.S. KALINDERU CĂTRE SC TELEFERIC PRAHOVA  CU SUMA DE 257.000 EURO ANUAL TIMP DE 10 ANI ????????????

Păi care este ideea investițiilor in programul schi in România ?

Un mic amănunt a scăpat sau omis dl Primar, fonduri UE au fost la Bușteni, tot la Kalinderu și tot prin MDRT sau DNA Udrea in proiectul SMIS 3457 – Modernizarea serviciilor turistice … , in valoare de aprox 1,7 milioane lei pentru NOCTURNĂ și TRANSFORMATOR , dar din cauza concesionarii către Teleferic S.A aceasta nu poate fi pornită pentru că s-ar crea avantaj de piață pentru o firma privată 🙂 , așa că se mai adaugă un succes pe lista investițiilor bine făcute, o NOCTURNĂ FUNCȚIONALĂ care nu poate fi pornită !!!

Dar să trecem mai departe…

Azuga:

minutul 07.40 – Constantin Samson – ”S-a furat din toate pozitiile ” , ”Debreți si-a concesionat el lui pârtia ” , până la minutul 10.25

Acum ce să zic, Dacă nu era Debreți până in 2000, Azuga nici măcar nu ar fi figurat pe harta turistică a țării. Debreți ar fi meritat STATUIE pentru că a reușit să-și indeplinească un vis, acela de a DEZVOLTA Azuga.

Pe urmă, nu ștui cum se face dar cred că in 2012 Debreți era președinte de partid la Partidul Verde,  și l-a propus ca și candidat pe … Constantin Samson … 🙂

Tot in anul 2012, tot in același context s-a inceput și TRANSBAIUL .

Ce ți-e viața !

Si acum SURPRIZA.

Predeal:

minutul 10.25 – descriere sumară a proiectului

minutul 11.15 – LIVIU COCOȘ – Primar Predeal – scoate cel mai mare PORUMBEL : ” am și eu o durere, noi platim ( Primaria ), apa, la tunurile de zapadă, energia, motorina la ratrak … dar avem un operator privat ( TELEFERIC PRAHOVA ) CARE INCASEAZĂ BANII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ” 

Am crezut că nu am auzit bine si am mai vizualizat de trei ori pasajul … foarte tare !

Abia acum am inceput să cred că la Bușteni totuși, s-a CONCESIONAT D.S. Kalinderu cu cap către TELEFERIC PRAHOVA că noi nu plătim din Bugetul Local apă, energie electrică și motorină pentru ”operator” .  SAU PLĂTIM DIN BUGETUL LOCAL pentru ”operator” ? Uite un aspect de verificat .

După toate astea, tind să cred că , sau să am suspiciuni rezonabile că ELENA este cam VICTIMA propriei imagini, și … arestată și cu banii luați și concesionati către ”operatori”

Și am mai observat ceva, cu toate că și Sinaia a fost menționată in reportaj se pare că la ei TOTUL ESTE OK! Din nou Sinaia demonstreză că știe cum să facă și turism cum să cheltuie și banii bine.

Documentarul de pe digi24.ro:

___Vizualizari 1921

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
urs1
Subiect sensibil şi controversat: URSUL CARPATIN

Un demers jurnalistic, mult asteptat, cel putin de mine: "Duminica, 3 martie, de la 18:00, intr-o noua editie a emisiunii...

028
Valea Doftanei – Tărâm de basm

Sătul fiind de aglomerația Văii Prahovei m-am gândit să merg pe Valea Doftanei să revăd Barajul Paltinul și să admir...

Close