Vorbe-n gură -6 Vârful legăturii de morcovi

Prietenul meu s-a intors și ca și in ”vorbe-n gură 3” nu m-a lăsat din nou să vorbesc. Tot ce am apucat să spun a fost ”SALUT” după care…

Este liniște! Circul este pe sfârșite, lumea este mulțumită. In sfârșit iși vor reintra in drepturi Drăgușencele și Guții, sau poate că nu.

Va fi destul de complicat de acum in colo să ne mai capteze atenția vreun CIRC de presă ( Nu SCANDAL ), după ce am văzut monstruoasa față a ceea ce noi credeam cu toții că este ”Doamna”.

Morcovii dna

Am trecut ca nație pe la o răscruce și ar trebui să fim mai chibzuiți deacum in colo atât noi cât și instituțiile statului. ”Doamna” era cât pe ce să distrugă STATUL ROMÂN, DNA și SERVICIILE SECRETE.

Unde s-a mai auzit ca cineva, in orice STAT să aibă mârlănia de a se lega de SERVICII, interne, externe, de care or fi. S-a gândit cineva de ce se numesc SECRETE? Păi eu cred că se numesc așa tocmai ca noi să nu știm și să dormim liniștiți noaptea iar cei ce sunt ”neliniștiți” să se gândească de vreo 100 de ori inainte să facă vreo nefăcută.

Cică Big Brother e RĂU ! O fii, insă numai pentru cei care ”o comit” , nu pentru cei care doar ar vrea sau pentru cei care nu au nimic de ascuns.

Care este problema că ești ascultat ? Trăiești intre oameni cinstiți sau printre hoți ? Dacă ești hoț ești in vizor, dacă nu, nu are nimeni nimic cu tine până nu o făptuiești iar dacă ai făptuit-o asumă-ți.

Ne-am obișnuit cu ideea că toti sunt corupti, ca toti sunt hoti, ca toti sunt mânjiți că orcine ar veni va fi la fel. Oare TU esti ca EI ? Păi dacă nu ești ca ei ieși in față, fară frică, arată că tu poți clădi o altfel de ȚARĂ și cu singuranță nu vei fi singurul cinstit și deștept și ți se vor alătura si marea majoritate hăituită până acum. De ce să ai frică tot timpul că cineva vrea să ”te facă” ? Iată că ăștia care ”ne-au făcut” până acum iși urmează calea ”cea dreaptă” către PUȘCĂRIE, acolo unde le era locul numai că noi ca niște ”orbi” i-am votat cu toate că știam că averile apărute peste noapte nu sunt ceva ”bine făcut”. Am sperat că nu o să fure, că au 40 de milioane de dolari si sunt in topul Forbes, iată că au furat in continuare și nu doar cât le era averea.

Ne-au vândut pe bucăți tot ”satul” cu 10 euro metrul pătrat la d’alde Prime Energy, Teleferic, Estateuri, Udre și mulți alții…

Dacă insă vom tace in continuare și ne va fi frică vor avea curajul să se intoarcă să ”ne mai facă odată” pentru că acum știu clar unde au greșit, dacă se reintorc vor ști cum să ne distrugă pe toți, deci la ultima stigare TREBUIE STÂRPIȚI TOȚI !

Cred că a venit vremea să nu ne mai fie rușine că am invățat să vorbim, să scriem, să facem calcule, sa fim medici sau orice altceva, să nu ne mai fie rușine că nu știm șă dăm cu șutul in minge, cu pumnul in masă, să aruncăm cu morcovi in femei , să vorbim ca la ușa cortului sau să ne ușurăm in toți și-n toate, ci a venit vremea să arătam că prostia, infatuarea, hoția, lipsa de respect pot fi inlocuite cu bunul simț, cinstea și corectitudinea, ajutorul aproapelui ș.a.m.d.

Sper să vă ducă capul la momentul oportun să nu mai vă dați loviți că n-aveți șanse și să ieșiți și să-i schimbați cu VOI, BUȘTENARII, cei cinstiți și demni așa cum vă știu eu din tată-n fiu nu iarăși cu papagali traseiști și venetici .

Dar spune-mi … ce control a fost vineri și ce acte au ridicat ?

!!!!!!!!!!!

C-am auzit de niște contracte de ”cablu” !

Habar n-am!

Dar la ședința de Buget din 4 februarie ai fost ?

Păi cum ? A fost ? Și unde au anunțat vere ?

Cum unde ? Pe siteul oficial orasul-busteni.ro prin 5 februarie , nu ști că ăștia anunță după,  uite link http://www.orasul-busteni.ro/anunturi/2015/Anunt%20public.pdf

Foarte tare ! Pai doar pe site au anunțat ? Așa fără sigle, semnaturi, alea alea obligatorii și legale, să știe tot omul că e ședință de buget, nu anunț de masaj erotic sau intâlnire la ochi?

Păi unde mai doreai, că nu mai sunt aviziere publice prin Bușteni pe la Coștila, pe la Primărie sau pe Valea Albă de vreo 2 luni, cică stricau peisajul 🙂 .

Deci iar ne-au tras-o ! Acum ințeleg eu de ce s-au marit impozitele cu 10 % .

V-au , V-au , din nou !

Hai pa, ca mai am treabă !

Pe curând!

 

___Vizualizari 461

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Doar relaxare după ploi, o săptămână frumoasă să aveți !

Cine spunea că iarna nu-i ca vara s-a convins că nici vara nu-i ca iarna. După o săptămână de ploi...

DSCN4722
Despre campări legale si ilegale și turism maxim renăscut

In primul rând mulțumesc tuturor care mi-au adresat ”urări de bine” in urma articolelor de promovare a Văi Cerbului unde...

Close