DE CE ELENA UDREA ? DE CE NU ?? Pârtia Kalinderu CONCESIONATĂ ???

Titlul initial : Cum a ajuns A.N.I. in posesia facturii incriminatoare de 8000 de lei, incompatibilitatea primarului Emanoil Savin – o făcătură , repostare din data de 22 iulie 2014 – Cum am mereu dreptate 🙂 .

De puțin timp, cu prilejul alegerilor Europarlamentare aflam și noi ca simpli cetățeni că multe dintre investițiile făcute in urbea noastră de la poalele Bucegilor NU sunt realizate din Bugetul Local cu banii noștri, nici cu imprumuturi pe următorii 15 ani de la BRD sau CEC care vor lăsa in popoul gol localitatea, ci sunt realizate exclusiv din pasta de pix a unei fundații de parașutisti care fac schimbare prin mișcare, din vârful peniței conducătoarei acestei fundații devenita peste noapte partid , Elena Udrea.

miscarea face schimbarea

Vă amintiți broșurica ?

Ei bine tot din această broșură am aflat că proiectul ”Bușteni – o stațiune renăscută”, adică parcul cu foișor, cu amfiteatru, cu teren de tenis care va fi inaugurat de Ilie Năstase și Simona Halep, cu gradina botanica, cu hala gri din fața poștei, cu strada Alpinistilor, cu instalatia de iluminat de la pârtia Kalinderu care cică e in probe și nu a fost inaugurată și incă vreo câteva obiective,  NU sunt realizate din fonduri europene ci FĂCUTE prin mișcare populară:

miscarea face schimbarea_0004 miscarea face schimbarea_0003 E foarte OK, atâta timp cât nu a afectat banii noștri ! 🙂 Eu unul credeam că acest proiect a costat vreo 5 milioane de Euro, 20 de milioane lei noi, fară TVA 24% adica un total de vreo 24.000.000 lei din care vreo 15 milioane din Buget Local imprumutat pe 10-15 ani la CEC !

Uitasem, de fapt darea in foloșință a celebrului Parc Central Bușteni unde numai FOIȘORUL a costat 1,2 MILIARDE VECHI și fântâna arteziană doar 1 MILIARD VECHI va fi pe 4 august.

DSCN4411

 

DSCN4416

Dar nu despre cât costă un foișor sau o fântână arteziană mă apucasem eu să scriu ci despre cum a ajuns ANI in posesia facturii care-l face pe Primar incompatibil, așadar …

miscarea face schimbarea_0003

 

miscarea face schimbarea_0001

 

Pârtia Kalinderu 1 și 2 cu Telescaunul Kalinderu și cu Fun Parcul și cu Instalația de Iluminat in valoare de numai vreo 6.056.346 Euro  au fost FĂCUTE tot cu pasta de pix a Elenei Udrea numai că din cauza Guvernului de Tristă Amintire POC, a fost imperios necesar să se concesioneze cele de mai sus, intâi S.C.Kalinderu SERVICES Srl cu 0 lei, care din cauza efectelor negative ale crizei și nu a managementului defectuos, a inceput să aibă pierderi de 100.000 euro / an dar nu din cauza pârtiei, apoi s-a concesionat către TELEFERIC SA cu :

care insă precum imi imaginam anul trecut, NU A PLĂTIT REDEVENȚA PÂNĂ IN ACEST MOMENT , tot din cauza crizei si a lipsei zăpezii cu toate că atât Pârtiile si Fun Park-ul au funcționat NON STOP, mai ales că Fun Park-ul funcționează atât iarna cât și vara, cel puțin la nivel declarativ.

Dar ce mai contează 6 milioane de euro aruncați pe fereastră? … că acolo unde merge mia merge și suta deci …

miscarea face schimbarea_0002

 

cea  mai bengoasă structură metalică din lume in valoare de numai un milion de euro ( care nu a fost concesionată celor de la TELEFERIC SA, pe care se desfășoară/desfășura CUPA MONDIALĂ de ESCALADĂ PE GHEȚĂ a produs mișcarea unei facturi de 8000 de lei platită de la Primarie către Hotel Alexandros unde au fost cazați niște amenajatori de trasee, niște arbitrii și niște concurenți.

Surpriza insă vine abia acum, după investiția de un milion de euro pentru cea mai bengoasă instalație de fier, un obiectiv futurist cu luminițe cabluri, motorașe, frigidere și câte și mai câte care-l face invidios și pe comandantul Picard că n-a văzut așa ceva tot universul …

calendar uiaa fara busteni

Bușteniul a fost scos din calendarul internațional de Escaladă 2015 …?!?!?!?

Păi acum mie unul imi este foarte clar, Clubul Alpin Român a trimis la ANI factura buclucașă ca să se poată spăla pe mâini de eventuale organizări pe mai departe a celei mai celebre aventuri pe gheață care beneficia de privirile și participarea a milioane de turiști care la rândul lor aduceau super venituri la bugetul local, care acopereau micile sume (milioane de euro) aruncate in zadar de către Primarie, Elena Udrea și alții.

 

Aproape de final vă intreb pe dvs, cititorii care ați ajuns să citiți până aici, nu vi se pare o făcătură ca pentru doar 8000 de lei să faci un dosar penal unui bun manager/primar care a reușit să atragă atâtea fonduri europene si de altă natură de care s-a ales praful ?

Virgulele le pune fiecare unde și cum vrea iar răspunsurile la comentarii !

Acest articol este dedicat celui care a inceput aseară la 21.21 și n-a terminat nici acum INCERCAREA de a sparge Ziar de Bușteni ! Sunt cu ochii pe tine !  🙂

1604964_546830485415323_666935971_n

Sursa fotografiei de mai sus – Facebook- Papagalii Vorbitori

Stiți, Like, Share Comentati, etc.

 

 

 

___Vizualizari 1699

One thought on “DE CE ELENA UDREA ? DE CE NU ?? Pârtia Kalinderu CONCESIONATĂ ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Repartiția Locuințelor sociale in Ședința ordinară a CL Bușteni din 30.04.2020, ordinea de zi, votul.

Din nou, ca in fiecare lună, vă prezint Ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Bușteni și cum...

DSCN5374
Cantonul Jepi din Bucegi a fost VÂNDUT

Săptămâna trecută am scris articolul referitor la scoaterea la licitație cu strigare a cantonului Jepi, articol de informare pentru cetățeni...

Close