Pentru că am devenit portavoce online…

DSCN0049

 

… si apărăm pe unii și pe alții dorind să distrugem Parcul Natural Bucegi, neavând nici cea mai mică idee despre Ecologie, Mediu, etc iar pe lângă aceasta mai vorbim și prostii că noi habar nu avem că in zona Piatra Arsă cu toate că este Intravilan nu se poate construi și nu numai in acea zonă ci și pe la Babele sau Sfinx . Așa că  iată câteva extrase  din piața imobiliară aparute incepând cu 27.07.2013 de pe  http://www.anunturiimobiliare.ro/cautare-avansata/-/Dambovita—-/Moroeni/

 

Vanzari Terenuri

Pret: 140.000 EURO – Dambovita , Moroeni

moroeni-dambovita

teren intravilan de vanzare la 300 m de hotelul piatra arsa si la 1,5 km de babele. terenul se afla la o altitudine de 1922 m si se prezinta sub forma unui platou intr-o zona superba de munte, avand suprafata totala de 20.000 mp cu deschidere la drumul de acces catre hotelul piatra arsa, cu mentiunea ca drumul este asfaltat de la cota 1000 pana la intersectia padina-pestera-piatra arsa, urmand ca asfaltarea celeilalte portiuni de drum pana la hotelul pestera si babele sa se faca pana la sfarsitul lunii iunie 2013. zona in care este amplasat terenul este in plina dezvoltare, intrucat exista proiect pentru amenajarea celei mai mari partii de schii din europa (pestera-cocora-tarau-padina-piatra arsa) care mai cuprinde si construirea unui hotel al olimpicilor, un sat de vacanta, helioport, partie speciala pentru schi fond si agrement, trambulina de sarituri. in plus zona este pretabila pentru construirea de pensiuni agroturistice, cabane turistice, vile si alte constructii turistice de agrement si divertisment (conform pug) intrucat s-a ridicat interdictia pentru constructii. terenul dispune de utilitati : curent, apa, gaze. pretul de vanzare al acestei proprietati este 7 euro/mp, adica de 140.000 euro negociabil pentru toata suprafata sau se pot vinde si 10.000 mp la pretul de 70.000 euro negociabil.

» adauga la favorite » salveaza anunt » e-mail rapid
[+] GalaxyImob(A)

 

Vanzari Terenuri

Pret: 184.600 EURO – Dambovita , Parcul Natural Bucegi, zona Pestera

Teren destinat, conform PUZ, constructiilor P+1+M pentru turism montan si ski. Suprefata de 14.200mp. 13€/mp Terenul este situat intre statie telecabina dinspre Busteni, Babele si Hotel “Pestera”. Deschiderea catre drumul de acces carosabil este pe trei laturi, pe cca 300m. Utilitatile – apa, gaz si curent electric – existente pe teren si in jurul acestuia. In PUZ se prevede construirea de partii de schi, din care trei vor avea sosire la cca 200 – 300 metri de teren. Drumul de acces este dinspre Sinaia si Moroeni si se termina chiar in jurul terenului in cauza. Poate fi vandut integral sau pe bucati mai mici. Toate actele sunt in regula si pe un singur proprietar. in zona Pestera terenul in cauza este cel mai central si cu deschidere vizuala totala catre obiectivele cele mai importante di zona. In vecinatate se afla Pestera Ialomicioara, Schitul Pestera, Babele, Padina, Cheile Tatarului, Lacul Bolboci, Cheile Zanoagei, Sapte Izvoare, Lacul Scropoasa, Piarta Arsa, etc.
» adauga la favorite » salveaza anunt » e-mail rapid
[+] Bebe Stefanescu(P)

 

Vanzari Terenuri

Pret: 300.000 EURO – Dambovita , Moroeni

moroeni-dambovita

vanzare teren intravilan moroieni zona padina-pestera terenul are o suprafata de 10000 mp cu acces la trei drumuri de exploatare iar ca vecinatati raul ialomita si padure.acesta se poate vinde si parcelat. pretul de vanzare este de 30 euro mp negociabil.

» adauga la favorite » salveaza anunt » e-mail rapid
[+] GalaxyImob(A)

 

 

Vanzari Terenuri

Pret: 24.000 EURO – Dambovita , Moroeni

moroeni-dambovita

glx4611011 – teren 800 mp – zanoaga terenul este intravilan, curti constructii, cu o deschidere de 20 ml., situat pe drumul care leaga moroieni de pestera, la 100 ml distanta de cabana zanoaga. utilitatile (apa + curent) se afla in zona cabanei, iar drumul pestera moroieni este in curs de asfaltare. pretul de vanzare al acestui teren este de 30 euro/mp negociabil.

» adauga la favorite » salveaza anunt » e-mail rapid
[+] GalaxyImob(A)

 

 

Vanzari Terenuri

Pret: 21.000 EURO – Dambovita , Moroeni

moroeni-dambovita

glx4611010 – teren 695 mp – zanoaga. terenul este intravilan, curti constructii, cu o deschidere de 19 ml., situat pe drumul care leaga moroieni de pestera, la 100 ml distanta de cabana zanoaga. utilitatile (apa + curent) se afla in zona cabanei, iar drumul pestera moroieni este in curs de asfaltare. pretul de vanzare al acestui teren este de 30 euro/mp negociabil.

» adauga la favorite » salveaza anunt » e-mail rapid
[+] GalaxyImob(A)

 

 

Vanzari Terenuri

Pret: 40.000 EURO – Dambovita , Moroeni

moroeni-dambovita

vanzare teren intravilan moroeni-cabana babele situat la o altitudine de 2200 m,terenul cu o suprafata de 2000 mp si o deschidere de 25 ml este vecin cu platoul de la cabana babele avand la est valea prahovei si la vest cu culoarul bran. acesta se preteaza strict pentru construirea unui hotel,minihotel sau pensiune. pretul de vanzare este de 20 euro mp.

» adauga la favorite » salveaza anunt » e-mail rapid
[+] GalaxyImob(A)

 

Primul si ultimul anunț sunt cele mai ”frumoase”.

Deci eu, ”prietenul”, sunt tâmpit când afirm că in Piatra Arsă sunt afaceri de miliarde și sunt realizate cu stiința TUTUROR autorităților și instig la CUCERIREA BUCEGILOR.

De data asta cred că punctele de vedere sunt un pic subiective și intr-adevăr n-am făcut nici măcar 0,0000001% pentru Bucegi 🙂  insă si cei care au fâcut mult au cam fost invinși de anunțurile de mai sus!

LIBER LA ZGÂRIE NORI IN BUCEGI CU HELIOPORT CU TOT…! Când scriam in articolul trecut că o să facă hotelurile cu elicopterul nu cu Raba nu mă gândeam că am și dreptate!

Deci faptul că atrag atenția asupra unei activități de transport cu jeep-ul prin Bucegi pentru 35 – 40 de ”amărâți” este ”de rău” dar că s-a asfaltat până la Piatra Arsă și se poate construi chiar și lângă BABE  este ”de bine” ! și am viziuni anti – mediu 🙂 … tare prietene!

Accept sfaturile tale și mă limitez la apărarea băbuțelor, a celor cu dizabilități și a jeep-istilor insă așa ca propunere pentru ”comunitatea bucegilor – tot online” al cărei reprezentant ești, ce ar fi să-i intrebi tu acum pe cei de pe la A.P.N.B. când și cum au fost avizate de ei aceste inălțătoare proiecte ecologico-imobiliare , despre P.U.Z.-uri și helioporturi, și mai intreabă cum de bariera din PODU cu FLORILE este deschisă traficului auto cu toate că trece printr-o zonă strict protejată, cam ca aceea cu jnepenii despre care imi dădeai exemple in articol.

Si pentru a ințelege scopul acestui articol și a nu avea bănuieli că am luat-o razna și-mi creez subiecte de scris iată de ce acest articol:

http://buceginatura2000.wordpress.com/2013/08/01/soferii-de-jeep-uri-si-au-luat-ziar-ziar-de-busteni/

 

 

___Vizualizari 954

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Se aproba Bugetul 2022 si Strategia de dezvoltare durabila a orasului in 22.02.2022

N-am mai scris de mult timp in Ziar de Bușteni referitor la anumite probleme sau evenimente ce se petrec pe...

Busteniul are Viceprimar !

Precum spuneam in articolul de ieri, astazi, 16.11.2020, la initiativa a 7 consilieri locali a avut loc sedinta de alegere...

Close