MAREA CHILOȚĂREALĂ și TOLERANȚA

Săptămâna trecută a avut loc un eveniment ”oripilant” sancționat de PĂRINȚI prin plângeri către autorități, care acum se văd obligate să ia măsuri impotriva unei directoare de școală primară, directoare care a avut neinspirata idee de a face un control la chiloții elevelor, de teamă că acestea se prihănesc prin toalete după care-și aruncă chiloții de pe ele.

Vă dați seama unde am ajuns ? Să nu mai poată fetele noastre să se prihănească prin toate cotloanele, să nu mai fie ele victimele unor filmari puse pe youtube , să devină ”drăgușence” ? Cum adică … să nu tolereze o neica nimeni directoarea o prea deșteaptă și a tot cuminte fată, posibil pe cale de afirmare ?

Parcă a fost un preambul la noisivoruE ( scris cu spatele ) , da ! Directoarea a greșit … Așa că trebuie anchetată și luate măsuri aspre, pentru a le pieri cheful tuturor ”proștilor ăștia de dascăli” care dacă ii lasă pe elevi să și-o pună in ȘCOALĂ, sunt pedepsiți, dacă cumva intervin in legile firii de propășire speciei, la fel, sunt pedepsiți ????

Mare mister … oare cum ar trebui să se poarte sau să acționeze un profesor care găsește in toaletă o pereche de chiloți aruncați ca după un act sexual ? Ceva idei de regulament ?

Acum se va pune intrebarea : De ce nu au fost căutați și băieții la chiloți ?

Din fericire sau nefericire pentru cadrul didactic s-a dovedit că o copilă de clasa a V-a ”s-a scăpat pe ea” și și-a aruncat chiloții !!! Acum așa sunt invățati de acasă copiii? …Dragul meu copil, dacă cumva te scapi pe tine aruncă-ți chiloții după WC, sau in coș, dar la vedere, ca o/un mare OM !

Iar părinții s-au ofuscat, vezi Doamne, că le-a intimidat pruncul, i-a subminat intimitatea … dar dacă le venea ”pruncul” acasă cu burta la gură că ”s-a scăpat” celălalt prunc ??? asta in cazul rău, pentru că in cazul bun, cel al toleranței maxime, dacă venea cu chiloții murdari că l-a fanDOSIT vreun altul ???

Revenind acum la toleranță la faptul că devenim FANI ai DOSNICIEI nesinonim cu fanDOSEALA, că dăm pe spate, sau picăm in fund de ce se intâmplă in jurul nostru, acum după consumarea noisivoruE-ului, avem a ne pune o intrebări logice sau ilogice precum :

Este normal ca lui Georgel să i se ”ridice” când il vede pe Dorel la duș dezbrăcat ? Dacă nu i se ridică inseamnă că nu este normal, nu este tolerant sau este cumva bolnav?

Este normal ca Alinuța să o iubească pe Floricica și să dorească să se căsătorească legal?

Eu zic că este normal ! Ce mi se pare și mai normal este ca aceștia să aibă atât dreptul dar și obligația prin LEGE să PROCREEZE NATURAL, pentru că numai așa pot duce mai departe NORMALUL acesta atât de tolerat.

Va fi in sfârșit raiul pe pământ, fiecare se va impreuna cu fiecare, monogamia va dispărea, că este normal, dacă prin lege este obligatoriu să poți iubi aproapele de același sex in condițiile in care tu gândești uneori că ești invers. Logic este că astăzi simți că ești bărbat și-ți trebuie o femeie, iar mâine ești femeie și vrei un barbat și ii iubești pe amândoi și vrei să ai DOUĂ suflete PERECHE, dar și sufletele tale pereche au drepturi egale și atunci FAMILIA este gata, formată din minim patru subiecti, MAMA 1 și 2 și TATA 1 si 2, care vor da naștere la pui vii care se vor numi oameni creați prin inducție și toți părinții vor avea drepturi egale asupra noilor născuți conform principiilor logice… Dacă A i-a pus-o lui B și B lui C atunci logic este că A i-a pus-o lui C . Toți vom avea dreptul de a copula și a fi copulați, ca să mă exprim corect.

Viitorul sună bine !

In urma circului creat de femeia cu cârnat, născut/ă in țara lui Hitler ( ce paradox 🙂 ), Europa in sine a devenit tolerantă și primitoare, deschizându-se o poartă, inchisă de multă vreme poporului român, ar trebui să nu pierdem această UNICĂ oportunitate și să le spunem tuturor cu mândrie NOI NE TRAGEM DIN TRAIAN ȘI DECEBAL , fi-ți toleranți și Aplecați-vă și primiți-ne inlăuntrul vostru! … iar ei ne vor primii, cu … habar nu am cu ce, dar acel ceva va fi deschis .

Așadar in ultimul timp trebuie să tolerăm cam tot ce era interzis sau impotriva firii pentru a fi normali, europeni, pentru a fi in rândul lumii, pentru că asta inseamnă democrația…

Să tolerăm minciuna, hoția, injuriile, homosexualitatea, ipocrizia, curvia, bătaia de joc, sclavia, exploatarea, dreptul la cuvânt mizer, libertinajul, lipsa valorii, prostia și multe altele.

S-a ajuns acum să nu mai poți să-i explici unui copil de ce este importantă ȘCOALA, de ce trebuie aceasta urmată. Păi cum să-i spui unui copil:

Du-te la scoală și invață ca să ajungi ca mine, licențe, limbi straine, zile și nopti de studiu, plătit cu salariu minim pe economie, dator vândut la bănci, fără a intrezări vreo posibilitate de revigorare financiară, asta in cazul in care nu cumva in timp ai avut ”tupeul” să-ți susți propriile păreri sau să incerci să aplici ce ai invățat prin scoli și ești deja șomer, când majoritatea potenților financiari cu bani, mașini, case yahturi și multe altele sunt fotbaliști mediocri, cântăreți de manele ( atenție nu maneliști), fără scoală, sau curve notorii care-și fâțâie silicoanele pe la TV dar care și-au cumpărat anii de școală ??? Ce-i drept cei 7 ani de-acasă nu ii poate cumpăra nimeni …

Partea proastă este, culmea, că dacă cumva ai alte păreri sau convingeri este de rău, ești etichetat ca antidemocrație, anti Europa, pro rus sau neo comunist, anti-orice, acum adevărul, loialitatea, credința, verticalitatea, bunul șimț, inteligența nu mai sunt tolerate.

Toți parveniții și mitocanii tolerează ce spuneam că este de tolerat, cănd le spui niște ”adevăruri” sunt așa de oripilați și orbiți de nonvaloarea lor epocală incât au un declic interesant… După ce le-ai spus părerea ta au următoarea reacție, nu-ți dau crezare, insă iși pun supușii suflători și pupători in dos să le repeți ce părere ai despre el, marele Zeus și cu toate că spui exact aceleași lucruri te arată cu degetul și cică l-ai jignit și l-ai vorbit pe la spate ?!?!

Un banc profetic apărut prin 1998 ( sau cel puțin atunci l-am auzit eu ):

Un om în vârstă doreşte să emigreze. La completarea formalităţilor, este întrebat de către oficialităţi de ce.
– Datorită homosexualităţii…
– Cum aşa?
– Păi, în timpul naziştilor se pedepsea cu moartea, la comuniști cu închisoare, iar acum este permisă prin lege. Aş dori să emigrez pînă nu devine obligatorie.

Vă mai amintiți de ”Domnul Trandafir” de Sadoveanu ?

… ”Ca dânsul poate au mai fost mulți. Si toți,dragă prietine, când te gândesti bine, au fost niște apostoli, care-au îndurat sărăcie și batjocură, care au trecut printr-un vifor de nemulțămiri și vorbe rele, și care totuși au izbutit să-și îndeplinească cu bine menirea…

Domnu nostru ne-a învățat rugăciuni, ne-a învățat cântece care erau așa de frumoase pentru copilaria și sufletele noastre, deși nu le înțelegeam bine; ne-a învățat să credem și în alte lucruri, în trecut și vrednicia noastră, lucruri pe care mulți le batjocoreau în acea vreme; ne-a învațat multe, de care aminte nu ne mai aducem, dar care au ramas în fundul sufletului ca semințe bune ce au înflorit bogat mai târziu…

Nu, Domnu nostru nu ne-a învățat niciodată din pricina că se temea de cei mari. Îi era drag să ne învețe, și parcă eram copiii lui, asta am simțit-o totdeauna,cât am fost sub privegherea lui.Se supăra rar și nu spunea decât două vorbe. Asta-i era mânia cea mai mare „Măi domnule!”

Nouă ne venea să intrăm în pământ, când zicea: „Măi domnule!” și se uita urât la noi. ”

Păi acum dacă un dascăl se uită ”urât” la noi sigur vrea spagă, dacă ne povestește despre vitejia strămosilor este naționalist și antisemit iar dacă cumva ne mângâie copiii pe cap in semn de alint sau prețuire, atunci cu siguranță este pedofil, dacă il trage cumva de urechi … deci urmează să nu mai ne trimitem copii la școală pentru că există riscul să poată deveni deștepți și să umfle rândurile șomerilor, ori noi ne dorim ca ai noștrii copii să fie agramați, tâmpiți, imbecili până la limita rușinii, cu tupeu, etc pentru a putea deveni conducători supremi. Vom ajunge totuși la vârsta la care ”boii noștrii” vor conduce această țară și o vor conduce cum au invățat …

Așa că doamna directoare de școală primară avea de fapt fetișuri cu chiloții elevelor, chiar mă mir că nu a apărut prin presă și o poză HD, 5D cu miros de elevă scăpată pe ea … pfff! Asta da ! … că și acum mă intreb … O fi fost scăpare mică sau mare ?

Pe același principiu de chiloțăreală mediatică privim atent cum ne zboară bombe și bombardire pe deasupra României pentru că niște cretini se cred atotconducători de oști. Unul știe ce vorbește, altul nu, culmea este că ăla care nu știe, crede că este treaz iar cel care știe, este treaz dar prea glumeț.

Numai când citești ce scrie Rogozin pe blog, twitter sau Fb, te furnică pe la spate că ”beat” fiind, dă vreo comandă gen ”spulberați Deveselu”, iar ”treazul” nostru se dă cocoș știind că dacă se intâmplă chestia asta mai rămâne președinte incă vreo câțiva ani, dar noi tolerăm derapajele, derapajele lui Rogozin 🙂 .

In scoală am invățat ( glumă ! ), că pandurii lui TUDOR VLADIMIRESCU, s-au intâlnit la 1821 pentru a sărbătorii 100 de ani până la inființarea Partidului Comunist Român, copiii văd in zile de astăzi că Elena Udrea a aprobat la NANA in 2009 finanțarea unui parc pentru ca in 2013 președintele tării să poată cumpăra printr-un credit privat prin fiica lui un teren de 300 de hectare… păi nu se numește chestia asta programare și strategie ? Iar același personaj mai are acum și misiunea de a ”le-o ridica” românilor, ingenunchiați… proastă inspirație :).

Acum să revin pe meleagurile noastre, prin arealul Bucegilor, despre bun simț …

DSCN4125

Și uite așa ies pozele cu Bucegii sau cu viitoarea Cruce reabilitată …

DSCN4126

Și când te gândești că totul a pornit de la o pereche de chiloți !

 

 

___Vizualizari 477

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie
Read more:
Ar fi timpul să ne oprim, ca să poată incepe decăderea

Frână ! Că văd că se incing spiritele, ca după fiecare scrutin. Intotdeauna după alegeri, cineva pierde și cineva câștigă,...

029
Pârtiile Kalinderu, telescaun, fun park și tarife 2016

Bușteni, localitatea mea natală, are un Domeniu Schiabil extraordinar. Acest domeniu este compus din: Partia Kalinderu I:  Lungime 1390 m,...

Close