MULȚUMIM SIMONA HALEP – IPOCRIZIE LA 2200 DE METRI

Acest slogan stă scris sub Crucea de pe Caraiman, MULȚUMIM SIMONA HALEP , asta pentru cei care se intreabă ce naiba scrie pe eticheta de sub Cruce.

DSCN4231

Cam așa vede tot turistu’  purtator de cameră foto de 5 – 10 megapixeli, ce să mai vorbim despre nepurtătorii de camere foto care de astăzi 11 iunie, orele 10.30 se tot intreabă și-și dau cu presupusul ce scrie sub Cruce.

Unii ziceau că s-a câștigat proiectul de Reabilitare a Crucii de pe Caraiman, alții că e scrisă istoria Crucii, alții … altele… nimeni nu avea habar ce stă scris sub Cruce, nici măcar cei din Primărie.

Pe la 12.00 am aflat, dar având in vedere că erau echipe de TV pe acolo m-am gândit să ii las să dea totuși știrea ca să lumineze poporul, așa că scriu doar acum la ceas de seară.

MULȚUMIM SIMONA HALEP este o inițiativă lăudabilă, mai ales pentru că Simona este și CETĂȚEAN DE ONOARE al acestui oraș, dar de la acest aspect până la minunata ipocrizie care a avut loc  … este mult.

Stai și te gândești cum de nimeni din anturajul primului gânditor al acestui oraș nu a zis … ȘEFU’ NU SE VEDE !!! Cum poți să speri să se vadă un banner până acolo ???

Culmea este că dacă s-a mers pe ipoteza că cineva va urca până acolo să vadă ce scrie, i s-a pus viața in pericol pentru că mesajul nu poate fi văzut decât din coardă, că e pe partea cu ABISUL 🙂

Eu cred totuși că a fost o răzbunare, și-a spus gânditoru’… Băi, eu am făcut-o CETAȚEAN DE ONOARE, eu i-am dat TEREN la Bușteni și EA nu m-a lăudat la Paris, să nu zică fata asta NIMIC de ZEUS de Bușteni, păi ce-i asta, las că-i mulțumesc și eu la fel, fără să se vadă sau să se știe să-i las pe proști să se holbeze și poate cine știe iși mai rupe vreunul gâtul pe la Cruce să vadă cum i-am mulțumit și zicem că s-au sinucis de dragul ei… să vezi publicitate!

N-am ințeles de ce mesajul n-a fost pus pe PASARELELE acelea PROVIZORII, că citeau măcar fluidizații care se duc in alte zone TURISTICE, sau dacă tot nu dorea să știe nimeni de mulțumiri putea să-i de un telefon și să-i bată obrazul că n-a zis nimic de el.

Eu unul ii mulțumesc Simonei că este ROMÂNCĂ insă nu-i mulțumesc pentru că NU ȘI-A ADUS AMINTE DE BUȘTENI, că dacă tot e ”de-a noastră” și e propietară pe aici in locul altor CETĂȚENI FĂRĂ ONOARE  de ce nu a zis la Paris nici PÂS despre noi  că cică d’aia ii face domn Primar concitadini de onoare și ii improprietărește pe campioni !?!

DSCN4230

Articolul nu trebuie să vă placă pentru că este o pură constatare și incearcă să TRADUCĂ ce scrie pe eticheta de sub Crucea de pe Caraiman !

Ce nu am ințeles … dacă tot au ajuns acolo cei de la Salvamont, Mass Media, probabi și oficialități … de ce oare nu au și LUMINAT Crucea ?

MULȚUMIM SIMONA HALEP … Destul de macabră ironia cu scrisul sub o Cruce !

___Vizualizari 1192

5 thoughts on “MULȚUMIM SIMONA HALEP – IPOCRIZIE LA 2200 DE METRI

 1. Crezi că dacă cei de la Metroul din București puneau un baner cu „MULTUMIM SIMONA HALEP” într-o stație bucureșteană trebuia să-l scoată și pe CASA PRESEI LIBERE ?
  Felicitări salvamontiștilor din Bușteni.!
  Domnule ziarist care ai scris articolul, mai ai până să ajungi jurnalist. E greu ! E o meserie care se învață greu sau niciodată.

  1. @ Narvick
   Buna ziua,
   N-am ințeles intrebarea sau ca să zic așa ” ce are sula cu prefectura?” pentru că dacă se punea un banner VIZIBIL SI INTELIGIBIL intelegeam ipocrizia si pupincurismul acerb dar așa? Fără supărare! … ați văzut dvs personal Bannerul cu mulțumirile și l-ați putut descifra de la poalele Bucegilor sau doar comentați in necunoștință de cauză ?
   Despre ziarist sau jurnalist … 🙂 … ce să zic ?

 2. Vai, ce articol negativ. Tu nu stii ca atunci cand vine vorba de Simona Halep, nu ai voie decat sa o lauzi, sa deplangi faptul ca nu a castigat, si sa apreciezi toate formele ipocrite de multumire la care s-au gandit unii? Orice altceva, si lumea o sa-ti sara in cap.

  1. @ Bogdan
   Când vine vorba in general despre oricine care trebuie pupat in fund Nu este bine să nu fi in trend 🙂 . Simona a jucat bine și merită aprecierea noastra, dar dacă tot ne arătăm apreciativi măcar să o facem cu cap și vizibil nu prin metode de acest gen.
   Cu stimă.

 3. Observ ca in Busteni si cam prin toata Romania, anumiti oameni alesi ca niste zei sint apreciati si pusi la inaltime, dar locuitorii cinstiti care incearca din greu sa aibe o viata buna si folositoare ca locuitori ai mindrei tari Romane, sint ignorati, citeodate sint respinsi si chiar opriti din a avea anumite drepturi care in alte tari sint considerate drepturi unui om. Cind anumiti locuitori ale acestei tari pleaca, sa gasesca un loc mai bun de trait, si isi actualizeaza talentele lor prin alte tari, sint facuti oameni de onoare prin Romania. Pt. mine este un proces extraordinar de observat si mult am invatat din asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
GHIȚĂ ANDREI ADRIAN – PSD- POZITIA 2 PE BULETINUL DE VOT PENTRU CONSILIUL LOCAL

Militez pentru următoarele proiecte de viitor:  

DSCN0002_01
La cules de ghebe

Spre diferență de anul trecut când primele ghebe le-am cules după jumătatea lunii octombrie, anul acesta chiar că am avut...

Close