ULTIMELE ARTICOLE * Inregistrare/logare *

De vreo doi ani, o directivă europeană cu tot cu regulament a fost emisă iar in 25 mai, adică de ieri, trebuie să fie funcțională. REGULAMENTUL (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor RGPD 2018) , trebuie aplicat pentru că datele pot fi folosite de către diverse companii, firme, firmulețe, etc in diverse scopuri ”necredincioase”. Spre exemplu, ”niște răi„ au folosit profilele și obiceiurile unor utilizatori ( milioane ) și i-au făcut, ba să-l voteze pe Donald Trump, ba să iasă Marea Britanie din UE, alții, comercianți de comercianți se pare că , tot așa, prin studii, i-au făcut pe unii să mănânce sau să bea de la diverse firme monopoliste, iar alții au racolat diverse persoane in organizații teroriste, adică se manipulează utilizatorul privat.


DSCN5201

Vă dați seama ce ar insemna ca in România, site-urile să inceapă să manipuleze ? Se prea poate să iasă cine știe cine Președinte sau să ieșim din UE, să dăm jos guverne, să mâncăm doar marfă de import, să ne imbrăcăm doar de la ”super firme” ! Păi nu știu dacă asta vreți, să fiți manipulați, să nu mai gândiți cu creierul vostru ci cu unul logaritmic al vreunei inteligențe artificiale.

Totuși Regulamentul nu se referă la Persoanele Fizice, deținătoare de ”site-uri domestice” care nu au scop comercial ( Art. 18 ), categorie in care se incadrează și Ziar de Bușteni.

Totuși, ca să nu zică cineva că nu mă supun legilor și directivelor europene las la aprecierea utilizatorilor dacă vor, sau nu vor să citească Ziar de Bușteni și astfel am introdus nu una, ci două unelte de consimțire a prelucrării de date cu caracter personal, acestea fiind doar in scopul bunei vizualizări a site-ului.

Cine nu este de acord cu Termenii și condițiile de utilizare ZdB, asta este, nu are decât să surfeze prin alte locuri.

Precum știți, din 2012, in Paginile Ziar de Bușteni găsiți DOAR informații despre Arealul Bucegilor, și uneori informații cu privire la diverse evenimente naționale, iar in articole gasiți doar informații REALE despre ce se intâmplă prin zona noastră. 

Mi-e greu să cred că v-ați simțit manipulați și ați votat, ieșit in stradă, mâncat diverse prostii sau luat diverse decizii pripite , datorită sau din cauza articolelor apărute aici, pentru că, așa cum scriam mai sus, toate articolele conțin doar informații de bază, publice și netrunchiate sau ”toaletate” in vreun fel și bineințeles asumate de fiecare autor . In Ziar de Busteni citiți doar ceeace s-a intâmplat, se intâmplă sau se va intâmpla in viitorul mai apropiat sau indepărtat, fără insă a vă obliga să gândiți intr-un anume fel.

De acum in colo, in Ziar de Bușteni, la articole sau la anumite pagini, veți intâlni următorul buton : 

* Inregistrare/logare * .

Acest buton vă va ”infrumuseța viața” , deoarece prin apăsarea acestuia , probabil un click de ”șoricel„ pentru facebook sau tastarea câtorva date personale pentru o minimă logare, veți putea citi integral informațiile din Ziar de Bușteni. 

Nu că vă manipulez, dar faceți o incercare/test, apăsând butonul , și astfel veți vedea ce scrie de aici incolo .

Conținut restricționat. Logați-vă !

Vă mulțumesc pentru ințelegere !

Ziar de Bușteni – Totul despre frumos in Arealul Bucegilor

___Vizualizari 223

Noi termeni si condiții in Ziar de Bușteni, gdpr compliant
Tagged on:                                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pentru a vizualiza conținutul

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

Register New Account

 

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

Register New Account

 

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

Register New Account

 

Read more:
0021
A fost odată … Fabrica de Hârtie Bușteni in 100 de fotografii

Articol repostat  pentru că in aceste zile am avut un șoc deplasându-mă spre un magazin local. De pe acoperișul fabricii...

toamna2
Soare, culori şi un pic de toamnă

Văd ca astăzi e cam întunecat în Buşteni, dar sus pe munte e soare şi frumos. Poate se vor risipi...

Close