La Bușteni Spitalul mai așteaptă, este prioritar un pod

Cine zicea că la noi la Bușteni nu se ține cont de cetățeni?! Se tine cont de părerea lor, mai ales cea manifestată la alegeri.

Astfel, majoritatea locuitorilor urbei noastre minunate și turistice, de mult, de foarte demult și-au tot dorit ca drumul ce duce la Gura Diham să fie asfaltat, ca să nu ne mai facem de rușine când suntem vizitați anual de peste 2000 de turisti, care fug de civilizație. Și iată că visul s-a implinit. In sfârșit Valea Cerbului a fost asfaltată, s-au realizat dotări noi, respectiv toalete ecologice, nu mai este praf, ce mai, lucru foarte civilizat. 

* Inregistrare/logare *

[restrict] 

Adevărul este că asfaltarea Văii Cerbului era prima prioritate a stațiunii turistice de interes național Bușteni, ca să intrăm și noi in rândul lumii și să oferim condiții propice pentru dezvoltarea turismului prahovean. 

Stați liniștiți, investiția s-a realizat in vederea creșterii calității vieții cetățenilor orașului Bușteni, care inghițeau praf când mergeau la grătare și nu se vor mări taxele de acces. Tot 10 lei / autoturism va fi intrarea , plătită ca taxă de ecologizare și tot 3 lei / zi / rulotă va fi taxa de ecologizare dacă se staționează mai mult de o lună. 

Cu această investiție de peste 4 milioane de lei s-a atins un deziderat al Administrației Bușteniene.

Al doi-lea deziderat al Administrației este, bineințeles Centrul medical, sau ”Spitalul” și vă spuneam ieri că a fost introdus pe ordinea de zi pentru ședința de mâine.

Totuși , după ce s-a realizat ”marea asfaltare”, Administrația, a realizat că nu poate să mergă mai departe cu jumătăți de măsură și că trebuie să urmeze viziunea de dezvoltare a localității până la capăt și analizând prioritățile urbei și-au dat seama că există un pericol deosebit care pândește viața celor care vor veni pe Valea Cerbului in ”număr tot mai numeros” și … 

… In locul Centrului medical s-a stabilit o nouă prioritate de investiții, respectiv Podul peste Valea Cerbului in valoare de vreo 400.000 lei iar ”spitalul, când i-o veni vremea, adică mai pe la Anu *, că și in 2019 mai sunt alegeri.

Așadar, voi cei cu probleme de sănătate, care v-ați dorit asa de mult asfaltarea Văii Cerbului, mai aveți puțintică răbdare, că se face și Centrul medical, asta dacă nu cumva vă doriți tot cu ardoare altceva, panseluțe pe stâlpi, zmee pe cer, clor in apă, d-astea.

E bine totuși că ”murim sănătoși și cu zile”, iar locurile ” liniștite și cu verdeață”, le asfaltăm !

S-ar putea să avem totuși o surpriză mâine și să fie reintroduse pe ordinea de zi proiectele de hotărâre cu ”spitalul”, asta insă numai dacă vă doriți cu ardoare și vă apucați de ”sunat” pe la ”Administrație”, pe la Consilierii Locali pe care i-ați votat, distribuind acest articol tuturor cunostințelor care se bucură că au asfalt pe Valea Cerbului dar și celor care știți că ar avea nevoie de ceva intervenții medicale. 

Deja cred că ”visez” prea frumos, bineințeles că nici măcar nu veți lăsa vreun comentariu, deoarece, toți realizați că Podul peste Valea Cerbului era intr-adevăr prioritar, nu un Spital sau Centru Medical. La Bușteni suntem toți sănătoși, frumoși și toleranți.

[/restrict]

 

Web up ! ZdB Style

 

 

___Vizualizari 1183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

[register_form]

 

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

[register_form]

 

Read more:
soc01
DJ 713. Şoc şi groază pentru iubitorii Muntelui…

Chiar mă gandeam la DJ 713, la ce bun un drum asfaltat care nu duce NICĂIERI. Ducea până la un...

Despre profesorii ”agramați” de la Bușteni

Și aici nu mă refer doar la cei de la Colegiul Kalinderu din Bușteni, care, sub ”umbrela” anonimatului, și-au ”permis”...

Close