Sfidarea legii și circ in campania de la Bușteni

Din nefericire mama proștilor este mereu gravidă !

Această zicală nu are nimic de-a face cu articolul de mai jos, am auzit-o in timp ce fotografiam statuia confecționată din deșeuri  și m-am gândit să vă descrețesc un pic frunțile inainte de a vă enerva cu ceeace urmează.

Ieri, de bună credință, m-am gândit să aplanez un conflict intre candidații inscriși in ”lupta” electorală pentru că auzisem că un candidat, fără experiență in campanii electorale a inceput să-și lipescă câte două afișe pe afișajul electoral.

Am publicat extras din codul electoral, ca nu cumva candidatul să creadă că inventez ceva, dar se pare că a băut apă din aceași cupă cu alți mai mari, și insistă in eroare, interpretând după bunul plac ce scrie ”printre rânduri” , adică nimic.

Să sfidezi regulile nescrise de bună ințelegere intre candidați este una, dar când sfidezi LEGEA cu bună știință este altceva, este GRAV!

In trecut am taxat toate derapajele electorale și toată lumea a ințeles că rostul ”taxării” era de a ne indrepta inspre normalitate iar acum voi face exact la fel pentru că nu fac compromisuri când este vorba de lipsa bunului simț.

Adică domnule candidat , dacă consideri că prin exprimarea legală ”un singur afiș electoral” lumea trebuie să ințeleagă 4 ( patru ) bucăți, cu scuzele de rigoare trebuie să-ți spun că ai facultatea făcută pe genunchi și nu stiu cum ai trecut cele 4 clase !

Un singur afiș electoral inseamnă ”un singur afiș electoral”, nu două, nu patru !

In Poiana Țapului, pe panoul de la fosta Prestarea două afișe pe fața 1 și două pe fața 2. Asta nu inseamă că are candidatul patru testicole ci seamănă a sfidare și lipsă de bun simț. Mesajul electoral transmis de candidat – Sunt un nesimțit care nu știu să citesc ! Păcat că ii bagi in … și pe cei care iți sunt alături , pe panou.

Țin să-ți atrag atenția domnu candidat M.C. Laurențiu , că la primărie nu se croșetază, adică două pe față, două pe dos ! La primărie se fac lucruri și se respectă legea, nu se lucrează cu informații furate de prin birourile prefecților, nu se intervine pe la diverși directori pentru a da oamenii afară din serviciu, șantaj sau alte măgării, numai așa că nu e cineva de acord cu ce zice sau face unul sau altul.

Așa că să nu incerci cumva să te victimizezi după ce vei avea sesizari pentru incalcarea flagrantă a legii electorale si a codului electoral că nu ține. Ai incălcat legea! in loc de un afiș ai montat patru ! Ce ar fi să facă toată lumea la fel ??? Asta este INSTIGARE la nerespectarea legii electorale. NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE !

Eu mai explic odată și poate ințelegi, cu subiect și predicat :

Prin dispoziția nr 160/06.08.2020 cu privire la amplasarea panourilor electorale , există pentru buna desfășurare a campanieie 25 de panouri electorale dintre care 22 cu două fețe.

In majoritatea localităților există câte un singur panou pentru fiecare sectie de votare. la Bușteni există câte 3 ( TREI ), adică de trei ori mai multe !

Eu , pot să fiu și foarte creativ și să produc niște surprize de imagine de nu vei putea explica in urmatorii 5000 de ani cum ai reușit să oferi vizibilitate de trei ori mai mare contracandidaților la Consiliul Județean.

M-a amuzat tare indemnul candidatului – OCOLIȚI-NE VĂ ROG PE SENSUL CELĂLALT !

 

Ar fi o idee să se mai monteze un panou pentru ceilalți candidați 🙂 .

In incheiere, fără legătură cu articolul, o filozofie din ”puțul gândirii” :

In viață incearcă să fi un fluviu ce se varsă in mare, nu un scuipat intr-un canal plin de dejecții !

Acum pun capacul și v-am lăsat să vă bucurați de această minunată zi.

 

___Vizualizari 1628

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
0351
NU RENUNȚA LA ORA DE RELIGIE !

Am trecut prin multe in viață și n-am fost prea ”bisericos” insă am crezut in Dumnezeu. Am crezut in Dumnezeu...

Lansare de carte – CRUCEA EROILOR de pe Muntele Caraiman la Bușteni

Sâmbăta , 17 septembrie 2016, la Centrul Cultural „Aurel Stroe“ din Buşteni vor avea loc două evenimente: La ora 16.30,...

Close