Artă creativă din deșeuri la poalele Bucegilor

Un prieten mi-a atras atenția că nu prea mai văd și lucruri frumoase printre toate ” mizeriile ” care ne inconjoară in minunatul nostru oraș.

Am incercat să-l combat, să-i spun că nu-i adevărat, dar m-am oprit pentru că avea dreptate.

Intr-adevăr, sunt multe lucruri frumoase in Bușteni pe lângă care trecem nepăsători in incercarea de a găsi primii tot ce e nelalocul lui.

Cred că am trecut de zeci de ori pe strada Telecabinei la vănătoare de imagini cu tomberoanele răsturnate din Fierăstrău, dar cu mici excepții am coborât cu ”tolba goală” pentru că firma de salubrizare iși face treba, insă tot de atâtea ori nu mi-am aruncat privirea in parcul amenajat la Centrului de Vizitare Al. Beldie ( al Parcului Natural Bucegi).

Astăzi insă, fiind o zi superbă m-am oprit și am admirat ”o poveste despre arta lucrurilor făcute din pasiune pentru mediu ”.

Opera este realizată de Andrei Gătejoiu – Asociația Cătinel

 

 

___Vizualizari 191

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Marele ”fâs” al candidatului Laurențiu de la Bușteni – Drept la replică!

Autor - Comunicare. P.S.D. Bușteni Nu mai departe de ieri, cu o ipocrizie fără margini, candidatul Laurențiu, al forței politice...

601728_656973944316519_896011846_n
Flori in Bucegi – Sit Natura 2000 partea a – II – a

0134 P Arnica montana - Cujda, carul zeilor Crește în regiunile de munte, împodobind pășunile cu florile ei galbene-aurii. Poporul...

Close