Alegeri locale 2020 Busteni – Prezentarea candidatului Partidului VERDE – Marius Buruiană

Sunt Marius Buruiană, am 42 de ani, născut și crescut în orașul Bușteni.

Sunt de profesie arhitect, iar din anul 2003 îmi desfășor activitatea aici, în acest oraș.

 

Acum a venit momentul să mă implic în reconstruirea acestui oraș și al viitorului celor care locuiesc aici.Am renunțat la a sta pe margine, am renunțat să fiu dezamăgit de conducerea orașului și să observ pasiv dezinteresul. Singurul mod de a face o schimbare este să te implici chiar tu în ea. Eu nu mai accept să suport neputincios consecințele acțiunilor altora, de care ne-am săturat cu toții.

Prea des am auzit oameni renunțând la speranța că Bușteniul poate deveni un oraș cu adevărat european, o stațiune importantă pentru turismul românesc. Sunt convins că se pot face lucruri bune pentru orașul nostru si cred cu tărie că acestea pot fi făcute atunci când este ascultată vocea comunității, când se ține cont de nevoile locuitorilor de aici, când orașul este pe primul loc.

Avem un oraș frumos care merită mai mult. Noi toți cei care trăim aici merităm mai mult.

Nu avem parte de respect și nu mai suntem o comunitate unită. Tinerii simt că nu mai au un viitor în Bușteni, pe când bunicii noștri se simt uitați și ignorați. Când am avut ultima dată ocazia să spunem „Sunt mândru de Bușteni!”? Am și uitat.

A venit momentul să schimbăm acest lucru! Avem nevoie de un plan urgent de dezvoltare a Bușteniului, care să țină cont de nevoile și obiectivele noastre, ale celor care trăim aici. Este timpul să fim uniți și împreună să aducem schimbările dorite de noi toți în Bușteni. Trebuie să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a putea spune din nou „Suntem mândri de Bușteni”!

M-am hotărât sa candidez pentru funcția de Primar al orașului Bușteni din partea Partidului Verde, cel mai potrivit partid pentru un oraș turistic cum este orașul nostru.

Pentru a-mi putea duce la îndeplinire obiectivele pe care mi le-am propus, intru în luptă alături de o echipa

de consilieri, profesioniști din diverse domenii, motivați, capabili și cu viziune.

Îi veți cunoaște cât de curând.

Obiectivele și propunerile noastre vor veni în întâmpinarea oamenilor din Bușteni. Pregătim un proiect ambițios care combină eficiența economică și dezvoltarea durabilă.

Programul nostru se bazează pe situații și date reale, soluții concrete și realizabile.

Îl veți afla cât de curând.

Schimbarea în bine depinde de tine, depinde de noi toți!

Arhitect Marius Buruiană

___Vizualizari 617

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Echipa de juniori Caraimanul la ”Șură„ – Bușteni 110 ani

Incă un pic de istorie, dacă se poate spune așa despre viitor. Din ciclul de articole ”Bușteni 110”, o scurtă...

proiect3457
Lovitură grea – Primaria Bușteni – Bună de plată!

In 2012, inainte de campania electorală pentru „LOCALE”, Guvernul Ungureanu aloca unor primării din Prahova prin HG nr.255/ 2012, sume...

Close